Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek szerint tényleg nemalbicelesteX írta: Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".
Attól függ mire gondolsz. Mint ember tényleg egy büdös nagy kretén, de a focihoz igen jó esze van.albicelesteX írta:Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".
Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".elbandi írta:Ha nem tudod a szavak jelentését akkor felesleges veled vitatkoznom.albicelesteX írta:Nem azt mondtam,hogy rossz játékos,de gyökér.Ezt bebizonyította a válogatottban is.
Mostani argentín válogatottban sajnos nem sokan bizonyítottak![]()
Kiváncsi vagyok erre a Turan gyerekre mit fog produkálni Madridban.
Ha nem tudod a szavak jelentését akkor felesleges veled vitatkoznom.albicelesteX írta:Nem azt mondtam,hogy rossz játékos,de gyökér.Ezt bebizonyította a válogatottban is.
Ha te Tevezt nevezed butának akkor te biztos sok meccsét láttad vagy csak szimplán nem értesz a focihoz.albicelesteX írta:Az Internél már várják Tevezt,azt a Carlitost aki olyan buta az egész mint az állat,remélem elmegy Sneijder is és eltűnik az Inter az európai fociból.Megérdemelnék.Eto'o...á nem hiszem el...Úristen!
Engem is hidegen hagy, csak azt ecseteltem, hogy ezzel könnyen véget érhet az Inter-hegemónia. Samut meg nem sajnálom, ettől nem megy kútba a karrierje, kicsit megkeresi magát és még lehet visszaút az elitbe.lui1698 írta:Az nem érdekel, hogy ki nyeri a bajnokságot (mondjuk ha választhatnék akkor inkább 100szor a Roma, mint akármelyik milánói csapat).Lionel85 írta:Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...
Csak az zavar, hogy Samu-ból én nem néztem volna ki, hogy elmegy egy ilyen újgazdag hülyegyerekek játszókörébe.
Mondjuk most olvasok csak vissza, hogy közel se biztos, úgyhogy bízok benne, hogy kiderül a hírről hogy kamu.
Az nem érdekel, hogy ki nyeri a bajnokságot (mondjuk ha választhatnék akkor inkább 100szor a Roma, mint akármelyik milánói csapat).Lionel85 írta:Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...
Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...lui1698 írta:Nem szpassál már Samu! Komolyabb ember vagy te ennél. Elmegy a macskajajj-ba mikor még legalább van a lábában 3-4 jó év az európai elitben.bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
.........................
Felkötöm magam komolyan.
Amúgy Inter-rel meg mi lett, hogy hirtelen megengedhetik maguknak, hogy elmenjen a legjobb csatáruk? Vettek valaki akiről nem tudok? Vagy Pandev lesz az új gólzsák a maga évi 4-5 góljával.
Nem szpassál már Samu! Komolyabb ember vagy te ennél. Elmegy a macskajajj-ba mikor még legalább van a lábában 3-4 jó év az európai elitben.bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
Nso is lehozta,meg a Sport.es is,...meg még az El Mundo, a Marca is,meg ilyenekbence-barca írta:Akkor egyáltalán nem hivatalos, sporthirado tiltott oldal.bottlikakos írta:
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.
Ott mindennap megjelennek kamu cikkek, említésre se méltóak
Akkor egyáltalán nem hivatalos, sporthirado tiltott oldal.bottlikakos írta:
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.LG írta:Ez már hivatalos? Ne mááár...bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
Ez már hivatalos? Ne mááár...bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()