Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kivonulásnál én is csak lestem. Mondom, nem emlékeztem, hogy ennyire ronda lenne ez a Sánchez gyerek.kakasugynok007 írta:Adriano és Alexis közül valamelyik növessze meg a haját vagy csináljon magával valamit mert nem lehet őket megkülönböztetni![]()
![]()
Ott a pont. Van benne fantázia bőven, e mellett piszok fiatal is. Be fog válni szerintem, érzi a sok passzos játékot, mondjuk ami ma annyira nem volt, de jó lesz a srác, bízzunk benne.Bob_Marley írta:Akart ezzel nem volt gond, negatívumként rengeteg les, elég sok eladott labda!Bele kell még szokjon, vannak jó meglátásai, elmozgásai, de egyenlőre nem gondolom, hogy az alap 3sunk veszélybe lenne kezdő ügyileg!
Egyetértek, egy-egy megmozdulásán látszott, hogy nem véletlenül igazoltuk le. Küzdött, harcolt, nem ment el a kedve, pedig alapvetően kontrára, túlélésre játszottunk, nem volt támogatás.ronaldinho89 írta:Jó lesz az. nagyon szimpatikus volt ma. látszott hogy voltak még bizonytalan dolgai, de azért debütálni madridban egy el clasicó-n nem kis dolog. voltak szép cselei,passzai, már alig várom az új szezont.
+1 Most még bátrabb lett. Remélem felszabadul és összeszokik a többiekkel, akkor hatalmas adó ász lehet.noname írta:Van egy olyan érzésem h nagyon fogjuk még őt szeretni.![]()
Hihetetlen motivációval játszik, ráadásul tehetséges is! Év közepére, ha megszokja a légkört nagy fegyver lesz!