Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Höhh? Hiszen el sem férünk a kispadon...Pinto-Adriano-Masch-Keita-Thiago-Fabregas-Sanchez és még ott van Afellay, Maxwell, Fontás...a Realnál van Thiago-Fabregas-Sanchez szintű csere? ott van Higuain, Coentrao, Callejon, Kaká...mess2009 írta:OK. vegyük biztosra, hogy jön! sajnos akkor is állítom, hogy a Barcelona játékospiaci tevékenysége méltánytalanul alacsony szinvonalú és elhibázott! mondom ezt elsősorban azért, mert tárgyilagos elemzés szerint pl. a Madriddal összevetve egy csonsovány kispad a Guardioláé! ez alól talán a középpálya a kivétel, de csak minőségben, mert Murinhó taktikusan!! ott is parádés létszámfölénnyt teremtett magának. nem tudom hogy áll fel a Barca Madridban, de állítólag Messi a kispadon kezd, kérdéses a védelemben Pulyol, középen Xavi, szóval sok jóra nem számíthatunk!
Szerintem nem. Az ilyen retro cuccok általában többe szoktak kerülni.neobarca írta:Akkor most az Arsenalos Fabre mezeket akciósan lehet venni?
Nem a fórumra gondoltam, akkor kezdtem el fórumozni.LG írta: 2008-s EB-n sztem senki nem tartotta a spanyolok legjobbjának, mert sokat nem játszott. Sztem Marcos Sennával kevered.
Ha igaz ha nem, szerintem nincs miről beszélni. Itt lesz, miénk lesz, tuti.Bestbarca írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... ites-53517
Óriási fordulat???...
Azért kemény Pep...Márha ez igaz...:):)
2008-s EB-n sztem senki nem tartotta a spanyolok legjobbjának, mert sokat nem játszott. Sztem Marcos Sennával kevered.MessiFan írta:Persze hogy hosszú, de Pepet ismerve 80. percekben állítja be a fiatalokat..
Egyébként remélem mindannyiunknak kellemes csalódást okoz majd Fabregas. Régen egyáltalán nem szerettem, nem értettem miért őt tartották a Spanyolok legjobbjának a 2008-as EB-n, de mára megváltozott a véleményem, ugyan úgy mint a németekről. Rühelltem őket, de a tegnapelőtti meccsen nagyon megtetszett a csapat, a játékuk.
Szerintem őrömében feltúrja a pályát hogy végre 3 év után hazatérhetett.Remélem a csapatra is jó hatással lesz az érkezése.MessiFan írta:Persze hogy hosszú, de Pepet ismerve 80. percekben állítja be a fiatalokat..
Egyébként remélem mindannyiunknak kellemes csalódást okoz majd Fabregas. Régen egyáltalán nem szerettem, nem értettem miért őt tartották a Spanyolok legjobbjának a 2008-as EB-n, de mára megváltozott a véleményem, ugyan úgy mint a németekről. Rühelltem őket, de a tegnapelőtti meccsen nagyon megtetszett a csapat, a játékuk.
Azért nálunk elég nagy a rotáció,meg elég sok meccset is játszunk egy idényben,lesz mindenkinek lehetősége játszani szerintem.MessiFan írta:Én úgy fogom fel ezt az egészet, hogy érkezik egy sajátnevelés, aki fiatalon elment Angliába játszani, majd alapember lett és csapatkapitány, és legjobban várt barátként fog visszatérni a szülővárosába. De ami lényeg, hogy talán ez az igazolás nagy áldozat lesz, ha a kevés játéklehetőség miatt elmegy Thiago, JdS és talán Keita. Hisz ő lesz a 12. ember (?)
A wikipédián már Fabre a Barcában van, Nasri meg a City-ben
jds amúgy sem lesz szerintem soha első csapat tagja, egy ici pici plusz hiányzik.MessiFan írta:Én úgy fogom fel ezt az egészet, hogy érkezik egy sajátnevelés, aki fiatalon elment Angliába játszani, majd alapember lett és csapatkapitány, és legjobban várt barátként fog visszatérni a szülővárosába. De ami lényeg, hogy talán ez az igazolás nagy áldozat lesz, ha a kevés játéklehetőség miatt elmegy Thiago, JdS és talán Keita. Hisz ő lesz a 12. ember (?)
A wikipédián már Fabre a Barcában van, Nasri meg a City-ben