Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem. Az ilyen retro cuccok általában többe szoktak kerülni.neobarca írta:Akkor most az Arsenalos Fabre mezeket akciósan lehet venni?
Nem a fórumra gondoltam, akkor kezdtem el fórumozni.LG írta: 2008-s EB-n sztem senki nem tartotta a spanyolok legjobbjának, mert sokat nem játszott. Sztem Marcos Sennával kevered.
Ha igaz ha nem, szerintem nincs miről beszélni. Itt lesz, miénk lesz, tuti.Bestbarca írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... ites-53517
Óriási fordulat???...
Azért kemény Pep...Márha ez igaz...:):)
2008-s EB-n sztem senki nem tartotta a spanyolok legjobbjának, mert sokat nem játszott. Sztem Marcos Sennával kevered.MessiFan írta:Persze hogy hosszú, de Pepet ismerve 80. percekben állítja be a fiatalokat..
Egyébként remélem mindannyiunknak kellemes csalódást okoz majd Fabregas. Régen egyáltalán nem szerettem, nem értettem miért őt tartották a Spanyolok legjobbjának a 2008-as EB-n, de mára megváltozott a véleményem, ugyan úgy mint a németekről. Rühelltem őket, de a tegnapelőtti meccsen nagyon megtetszett a csapat, a játékuk.
Szerintem őrömében feltúrja a pályát hogy végre 3 év után hazatérhetett.Remélem a csapatra is jó hatással lesz az érkezése.MessiFan írta:Persze hogy hosszú, de Pepet ismerve 80. percekben állítja be a fiatalokat..
Egyébként remélem mindannyiunknak kellemes csalódást okoz majd Fabregas. Régen egyáltalán nem szerettem, nem értettem miért őt tartották a Spanyolok legjobbjának a 2008-as EB-n, de mára megváltozott a véleményem, ugyan úgy mint a németekről. Rühelltem őket, de a tegnapelőtti meccsen nagyon megtetszett a csapat, a játékuk.
Azért nálunk elég nagy a rotáció,meg elég sok meccset is játszunk egy idényben,lesz mindenkinek lehetősége játszani szerintem.MessiFan írta:Én úgy fogom fel ezt az egészet, hogy érkezik egy sajátnevelés, aki fiatalon elment Angliába játszani, majd alapember lett és csapatkapitány, és legjobban várt barátként fog visszatérni a szülővárosába. De ami lényeg, hogy talán ez az igazolás nagy áldozat lesz, ha a kevés játéklehetőség miatt elmegy Thiago, JdS és talán Keita. Hisz ő lesz a 12. ember (?)
A wikipédián már Fabre a Barcában van, Nasri meg a City-ben
jds amúgy sem lesz szerintem soha első csapat tagja, egy ici pici plusz hiányzik.MessiFan írta:Én úgy fogom fel ezt az egészet, hogy érkezik egy sajátnevelés, aki fiatalon elment Angliába játszani, majd alapember lett és csapatkapitány, és legjobban várt barátként fog visszatérni a szülővárosába. De ami lényeg, hogy talán ez az igazolás nagy áldozat lesz, ha a kevés játéklehetőség miatt elmegy Thiago, JdS és talán Keita. Hisz ő lesz a 12. ember (?)
A wikipédián már Fabre a Barcában van, Nasri meg a City-ben
Na most mi az igazság? Már megérkezett,vagy csak vasárnap jön?El fanático írta:Most néztem bele a TV3 Cat Híradójába és mutatták, hogy Cesc megérkezett az El Prat reptérre, tehát már Barcelonában van.
Engem is...shutterisland írta:közben olyat is olvastam, hogy az arsenal hivatalos közleménye szerint megkapta a 4-es számott erre az idényre is![]()
akármennyire is tudom, hogy jönni fog, mostmár tényleg rohadtul várom az official bejelentést, mert felidegelnek ezek az apróságok
Most már nem mindegy nekik? De tényleg,mindenki tudja hogy nem tudják ott tartani,akkor meg mi a [auto_cenzúra] akadékoskodnak?Tocy írta:Twitteren az volt, hogy edzett, aztán elköszönt Wengertől és a csapattársaktól is...de most meg azt olvasom, hogy az Arsenal megint belekötött valamibe...bár ha jól értem, csak az nem tetszik, hogy ilyen hamar kiszivárogtak az infók...