Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
nem,ezért nem is megyek veled focizni,illetve nem kapok évi 5 millió eurós fizetést,meg az isten tudja még mit. ezzel nem megmagyarázni akarom,de tudják,hogy mit vállalnak.
az én szememben khedira 2 sárga után elhagyta volna a pályát,pepe dettó nem fejezte volna be,xabi sárga,sanchez narancssárga,valdes sárga,marcelo sárga. 1-1 tizi maradt el. a véleményem ez volna,elképzelhető,hogy kihagytam valamit.