2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak nekem tűnik tök boldognak a videón?
reméljükMessiFan írta:Igen, de ezt lehetetlen elkerülniTocy írta:Barcelona confirms: 29 milion euros fixed. If FCB win 2 leagues and 1 champions they will pay 5 more. Plus 5 from Cesc wages. 5 year deal.
szóval...csak akkor kapnak 5 milliót, ha nyerünk két ligát és egy BL-t a köv. 5 évben? Tehát ha csak 1 liga, vagy ha nincs BL, akkor semmit nem fizetünk?![]()
Igen, de ezt lehetetlen elkerülniTocy írta:Barcelona confirms: 29 milion euros fixed. If FCB win 2 leagues and 1 champions they will pay 5 more. Plus 5 from Cesc wages. 5 year deal.
szóval...csak akkor kapnak 5 milliót, ha nyerünk két ligát és egy BL-t a köv. 5 évben? Tehát ha csak 1 liga, vagy ha nincs BL, akkor semmit nem fizetünk?
Még igazából nagyon nem is tudott mit nyilatkozni míg nem nagyon hivatalos most mutatták be! És biztos hogy az ő kérése volt hiszen lenyilatkozta hogy egy ember hiányzik neki és mindenki tudja ki az!!!Tocy írta:Villa és Xavi között lesz a szekrénye ez öltözőbenSzerintem, ha úgy alakul a meccs, akár játszhat is szerdán...bár Pep elég visszafogottan nyilatkozott róla eddig, nem épp az jön le, mintha az ő személyes kérése lett volna Cesc.
Pedig de. Nem hiszem, hogy bárkit leigazolnánk súlyos milliokért ( még ha ez Cescért nem is sok), ha Pepnek nem kell. Ráadásul volt pár olyan nyilatkozata is, hogy "Egy valaki hiányzik, tudjátok ki". Meg még pár olyan, amiből le lehetett szűrni, hogy neki kell Fabre.Tocy írta:nem épp az jön le, mintha az ő személyes kérése lett volna Cesc.
És ebből 9 saját nevelésű!recrea írta:Ha Thiago is megmarad, hirtelen nem is tudom, talán 10 spanyol válogatott játékosunk lesz. Gondoljunk már bele, Európa nagy csapatai hány játékost adnak országuk válogatottjának. Brutális.
Max 4,de lehet hogy sokat mondok.recrea írta:Ha Thiago is megmarad, hirtelen nem is tudom, talán 10 spanyol válogatott játékosunk lesz. Gondoljunk már bele, Európa nagy csapatai hány játékost adnak országuk válogatottjának. Brutális.
Rettegj Real, meg jött Fabregas!Tocy írta:Kíváncsi lennék, miket mondott a közönségnek...