barca99 írta:Senki nem gratulált, csak vannak akik nem lepődnek meg.

A világ végén egy újgazdag maffiózó megvett egy csapatot, öli bele a pénzt, nehogy úgy kezeljük már mint egy Cityt például. Engem teljesen hidegen hagy ez a nyilatkozata, és akkor is ez lenne, ha Magyarországra jönne. Evidens, hogy a pénzért jön, minek áltassuk magunkat?
Megjegyzem ha valaki az Anzsi előtt nem hallott még Dagesztánról, annak nem ártana, ha kicsit nagyobb olvasottságra és tájékozottságra tenne szert.
Ez abból a szempontból igaz, hogy a hideget emlegetni Dagesztánban tényleg vicces.

De azért valljuk be, azon kívül hogy hol van, és hogy veszélyes/háborús övezet, azon kívül nem sokat lehet róla tudni.
Attól, h a pénzért jön, és ez evidens, még nem kéne leszólni a helyet, ahova megy. Ha meg Magyarországra jönne pl. egy Fradiba, lehet téged hidegen hagyna a nyilatkozata, de sztem komoly testőrségre lenne szüksége, h megvédjék a kissé vérmesebb és agresszívabb, nem túl toleráns ultráktól ultráktól.
Jajj jajj jajj. Csak úgy tolonganak a világklasszis játékosok, akik Mahacskalába szerződnének. Laughing Eto'o posztján a legjobbak között van, korban még éppen belefér. Ki lenne hasonló kaliber, akit lehetne vinni?
Ott van pl. Drogba és Tevez. Egyikükhöz sem ragaszkodik a csapata. Tevez esete mondjuk különleges, de Drogba nagyon hasonló cipőben jár Etoohoz. Vagy a fiatalabb, feltörekvő támadók, pl. Neymar, Falcao. Szóval sztem azért tudnának más vinni Etoo helyett. Ettől függetlenül sztem nem fog emiatt kútba esni a transzfer, de megdicsérni sem fogják, az biztos.