Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyd abba délutáni ivást/szívást...vagy hívj meg engem is!visca el barca írta:este 4-0-ra nyerünk, mind a 4 golt valdes vereti.
kettőt fejel, egyet ollóz, az utolsó meg egy gyönyörű szabi lesz
(2-1, villa,villa, benzema)
3-1 ide.kakasugynok007 írta:Szerintetek mi lesz a végeredmény?
teljes mértékben egyetértek...Bob_Marley írta:Részemről 0:0 tökéletes![]()
És eddig én vagyok a legközelebb a végeredményhez
3-1kakasugynok007 írta:Én már most izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban!Szerintetek mi lesz a végeredmény?
2-1. Messi, Fabre és CR.kakasugynok007 írta:Én már most izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban!Szerintetek mi lesz a végeredmény?
Egyetértek! Jó-jó a két új srác, de azért komolyan kell venni a Realt. Ha Xavi még mindíg nem válallja, hogy kezd akkor viszont Cesc!tuziat96 írta:én így kezdeném a mecset
-----------------------valdes
-----alves------pique-------mascherano----abidal
---------------------sergio--------------------
-----------xavi ------------iniesta--------
----pedro----------messi------------villa--
fabregas kapna 40 percet ahogy sanchez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sajnos benzemának 3 gólt illett volna rúgnia ziccerből. cé-nek is volt egy ordító ajtó-ablak helyzeteKalap1988 írta:Azért ebben nem vagyok biztos, végképp nem kiállítások miatt. Voltak helyzeteik, de nem annyi 100%-os ziccer, hogy még négyet lőjjenek...Tocy írta:Helyzetek alapján akár ez is lehetett volna 6-2...más kérdés, hogy Khedira és Pepe nálam piros, az fix.
szerk.: Messi nem volt túl jól... http://www.as.com/futbol/video/messi-vo ... ftb_25/Ves
Azért ebben nem vagyok biztos, végképp nem kiállítások miatt. Voltak helyzeteik, de nem annyi 100%-os ziccer, hogy még négyet lőjjenek...Tocy írta:Helyzetek alapján akár ez is lehetett volna 6-2...más kérdés, hogy Khedira és Pepe nálam piros, az fix.
szerk.: Messi nem volt túl jól... http://www.as.com/futbol/video/messi-vo ... ftb_25/Ves
Igen így továbbjutók vagyunk 90 perc után és nem 6-2-re kaptunk ki és nem is lettünk totál lefocizva, mint ti akkor... Szerintem az egy gólos győzelmetek lett volna reális, már csak azért is "csak" ennyi, mert ki kellett volna állítani 1-2 ember tőletek....füst írta:2009. 05. 02.Azért vegyük figyelembe a tényeket is.
A madrid az alapcsapatával állt ki, tőlünk meg hiányzott 4 alapkezdő. Ráadásul ebből 2 a védelemből!!!
Elől meg egy 2-3 edzéses Alexis is kezdett, ettől függetlenül biztatóan mozgott.
Ettől függetlenül elismerem,hogy jobb volt a madrid,és ránk nézve hízelgő az eredmény,de könyörgöm...megnéztem volna mondjuk hogy hogy ment volna a realnak,ha a védelem közepéből a két alapemberüket kivesszük,meg mondjuk a középpályáról Xabi Alonsot,és Özilt. Nálunk meg az alapkezdő lett volna.
Ezek csak találgatások,de azt akarom ezzel jelezni,hogy a legerősebb összeállítású real játszott,egy olyan barca ellen,akik az életben még egyszer nem fognak így felállni.
hiányzók: Pepe, Sneijder, Guti, Mahamodou Diarra, De la Red, Ruud van Nistelrooy... (felállt védelem: Ramos-Cannavaro-Metzelder-Heinze)
Érdekelt valakit?a véderedményt tudjuk.
![]()
Remélem nem tűnik sértésnek... csak annyit szerettem volna, hogy tudjuk, a fent említett szituáció fordítottjára is rengeteg példa volt csak az elmúlt évekből, de nem igazán számít utólag. Nektek pedig msot különösen nem, ígyis továbbjutók vagytok 90 perc után.