2011.08.16. 13:42:58
Én a Pedro-Messi-Sánchez triót kezdetném most. Villa habár lőtt egy gyönyörű gólt, semmit nem csinált. Pedro hasznosabb volt a mezőnyben az alatt a 20-30 perc(?) alatt mint Villa. Sánchez meg úgyszintén, a mezőnyben többet tett hozzá a játékunkhoz véleményem szerint, gondolok itt akár csak a védekezésre, de a megindulásaira is. Villa mellett egyedül az szól, hogy lőtt egy hatalmas gólt, de engem jobban érdekel a mezőnymunka jelenleg. Ha Pedro-Sanchez szélsőkkel állunk fel, ők folyton cserélgethetik a helyüket, ezzel is zavarva a védelmet, míg Villa a jobboson nem tud megélni, vagy ha mégis, akkor sokkal de sokkal halványabb, és a jelenlegi formáját tekintve ez a 0-val lenne egyenlő - a felkészülés alatt sem volt nagyon a toppon, de a Real ellen aztán végképp semmit nem mutatott a mezőnyben. Plusz a csapat védekezés is jobb lesz ha ez a két ember játszik együtt, mindegyikük eszméletlen mezőnymunkát végez, hihetetlen futómennyiségre képesek mindketten. Pedro pedig van olyan gólerős mint Villa, ezt már bizonyította szerintem, úgyhogy attól nem tartok, hogyha David kikerül a kezdőből, akkor nem fog Messin kívül senki gólt lőni... Egy szó mint száz, én Villát hagynám ki holnap.