Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Az de brutál lenne, és rohadt nagy húzás, ha Messi nem kezdene. Pedro Sánchez a két szélen, Villa középen. Annyira meglepődne a Real, hogy Pepe lerúgja Ramost, és ijedtében leüti Mourinhot is.Sanama írta:Az a helyzet,hogy Villa a gólján kívűl semmit nem csinált, Pedro sem rukkolt elő nagy teljesítménnyel, mondjuk Sanchez is el volt tűnve,de neki azért még van ideje...
Én hagynám Sanchez-Villa-Messi 3mast, aztán majd Pedro jöhetne 65.perc körül.
Viccet félretéve: Ha beállna a 2. félidőben, egy fáradt Real ellen Messi, vége lenne. Eldőlt, kész!
Az de brutál lenne, és rohadt nagy húzás, ha Messi nem kezdene. Pedro Sánchez a két szélen, Villa középen. Annyira meglepődne a Real, hogy Pepe lerúgja Ramost, és ijedtében leüti Mourinhot is.Sanama írta:Az a helyzet,hogy Villa a gólján kívűl semmit nem csinált, Pedro sem rukkolt elő nagy teljesítménnyel, mondjuk Sanchez is el volt tűnve,de neki azért még van ideje...
Én hagynám Sanchez-Villa-Messi 3mast, aztán majd Pedro jöhetne 65.perc körül.
Néha viszont kicsit túlzásba vitte a sarkazgatást,de ez tetszettpalesz77 írta:Ezek voltak az első labdaérintései Barca játékosként - asszem az első vagy a második percben történt az eset... Ezek után ki nem szerette meg rögtön?Firefox írta:http://www.youtube.com/watch?v=2dh765UpRUk&NR=1
Gyerekek, ez mindent visz...(Bár a Xavié se semmi ...)
Úgy vette el tőle a labdát mint egy cumit.Ezek után ki nem szerette meg rögtön? Laughing
Ezek voltak az első labdaérintései Barca játékosként - asszem az első vagy a második percben történt az eset... Ezek után ki nem szerette meg rögtön?Firefox írta:http://www.youtube.com/watch?v=2dh765UpRUk&NR=1
Gyerekek, ez mindent visz...(Bár a Xavié se semmi ...)
Na igen, csak Villa most is megmutatta, hogy benne van a gól. Persze tavasszal nem nagyon volt...az mindenesetre örömmel tölt el, hogy van akit bedobjunk helyetteRivaldo11 írta:Ez edzettségi állapot kérdése lesz. Sánchez fitt és elképesztő mezőnymunkára is képes. Szerintem most Villa csücsül majd a padon, bár nem kizárt hogy megint Pedro pihen a kezdésnél. ebben az időszakban minden nap sokat jelent a játékosoknak.
Nálam most Pedro kezdene, és Sanchez bejöhetne majd az utolsó 20 percre...tuziat96 írta:ki lenne nálatok a kezdő ???????????szerintem nálam mind a kettő 1-1 félidőt kapna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen,az [auto_cenzúra] bíró meg kirúgást ítélt.S.Agüero írta:Nagyon jól játszott tegnap!
egy tizit meg sem adtak róla, mikor pepe még a földön is "elbuktatta".
gondolom tudjátok melyik szituról beszélek.