Amúgy megjegyzem ha nekiállna végre Pep rotálni az már hatalmas taktikai változtatás lenne...Mert ha van hibája az ez...Okés értem én nehéz bárkit is beállítani úgy,hogy maradjon a színvonal,eddig ez érthető is volt,de idén azért illene ezzel a kerettel...Azért nem véletlen hogy minden idény végére visszaesik a színvonal,elfáradnak a játékosok,és okés mindíg jól jöttünk ki belőle,de pl. a madrid ellen a Blben nehezebb lett volna a helyzetünk,ha nem fújják be azt a kiállítást...Vagy az Arsenal ellen is ha nincs a kiállítás akkor megint meleg a pite,és mindkétszer a sérülések meg a fáradtság volt a legnagyobb gond...
Cesc nyugodtan beállhat Xavi vagy ini helyett,bár sajnos biztos vagyok benne hogy be is kell állnia,mert tuti sérültek lesznek ketten együtt vagy fél évet...
A vkp pozícióban is Busi remek tény,de sztem néha neki sem ártana egy kis pihi,pláne Mascherano azért jó csere...
Thiagonak is mindenképp adni kellene időt kisebb meccseken bőven elbírja a keret Xavi v. Ini helyett...
Alexis meg simán játszhat Pedro helyett,illetve ha Villanak nem megy,nincs formában,akkor ő helyett is...
Elnézve nem sokat gyengülnénk egyik rotálásnál sem,és sztem Pepnek is ez a terve ezekkel az igazolásokkal...Végre rendelkezünk minőségi cserékkel,mert valljuk be Bojannal(tehetség ide oda),vagy Keitaval...Ha beálltak csak többen voltunk...A védelem a kérdéses pont még,Pep szereti Fontast,sztem kipróbálja majd kisebb meccseken,azt ha bevállik megoldva,ha nem télen lehet igazolni...Jó lesz ez,érzem...