Visszaolvastam, és meglepődve tapasztaltam, hogy senki nem követte Montrealt, vagy csak senkinek se volt hozzáfűznivalója?!..
Sajnos teljes egészében én se tudtam követni, csak néhány meccset tudtam meglesni. Nole meccseit nézegettem inkább, igaz, a TOP5 meccseit nem is sokáig tudtam volna követni... Elég rosszul startoltak a nagyok...

Fedex, Murray, Nadal... Elég gyatrán indul Nekik a kemény pályás szezon.
Djokovic, Davydenko ellen majdnem megégett, viszont, az orosz hozta, amit Tőle megszoktunk... Mindenesetre, a meccs után, úgy gondoltam, hogy Nole se fog sokáig jutni.
A Cilic elleni meccse még gyengébb volt, de Cilic még Nolet is alul tudta múlni. Unalmas egy meccs volt.
Majd jött Monfils ellen egy nagyon jó meccs. Mindketten jól kezdtek, viszont Nole-nak sikerült 24 (?) pontot zsinórba megnyerni, és onnantól vége is volt a meccsnek. Monfils viszont hatalmas egy karakter

2. szett 5-0 után Monfils nyert egy gémet, aminek úgy örült, mintha egy GS-et nyert volna meg..

Nagy közönség kedvenc a néger francia gyerek. Az egész közönség, és még a vezető bíró is röhögött rajta..
A döntőben viszont Djokovic egy elég kellemetlen ellenfél ellen találta magát. Mardy nem adta könnyen a bőrét. 3 szettre késztette a szerb hőst. Viszont Djokovic a döntő szettben jobbnak bizonyult, így még jobban meglépett Nadaltól. Nole még nincs csúcsformában, de remélem a US Openre már kész lesz!
Most meg éppen Cincinnatiban gyűrik egymást. Remélem a TOP10 feljavul, és látunk szép meccseket, és látványos labdameneteket.
Napred Nole, najbolji si!