Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boltot én is megnézem. Bár szerintem nagyon sima lesz ismét, nem sokat számít, h mennyire van önmagához képest formában.ozsimiki írta:Kezdődött közben az Atlétikai VB Dél Koreából![]()
Bolt-ra nagyon kíváncsi leszek.
Eddig úgy tűnik jó formában van, a 10.10-et is csak a feléig nyomta meg, onnan meg már szinte csak a lendület vitte, ha jól emlékszem ma délután lesz a döntő százon. Nem érzem, hogy a rekord megdőlhet, de azért Boltot várom első helyre.ozsimiki írta:Kezdődött közben az Atlétikai VB Dél Koreából![]()
Bolt-ra nagyon kíváncsi leszek.
Mondom ezt még nem láttam. De az orosz ellen szerintem kevés volt. Emlékeszem Szabó Gáborék is mennyire meglepődtek, amikor Balzsay-t hozták ki győztesen.gergo9 írta:Hát Inkin ellen azért oda lehetett neki adni némi jóindulattal. Itt nem hiszem.![]()
Ilyen boksszal semmi jövője nincs hiába vb.
Vállsérüléssel bajlódott Djoko, már az első szettbe is, csak a szive vitte előre, de a második szettben már az is kevés volt, így 0-3 után feladta. Csak remélni tudom, h a US Openre rendben lesz.ozsimiki írta:Nadal ezen éve nem a legmeggyőzőbb sajnos, sérülések is folyamatosan előjönnek, hol kisebb,hol picit nagyobb, RG-t behúzta rosszabb formában is, de azon kívül nem fut olyan formát,mint tavaly, és több a sérülése is sajnos.
Most is idő előtt esett ki, ápolták is.
Ha már sérülések, a meccset nem láttam,így nem tudom,h csak amiatt e,de Djokovicsnak megvan a 2.veresége idén, Murraytől kapott ki a döntőben, miután a 2.szettben feladta. (term az egyértelmű,h sérülés miatt adta fel,de pl első szettre értem)
Érdekes lesz így az US Open, hátha kap Fed ajándékba egy újabb GS-t
Teljesen korrekt, nekem is szimpatikus ez az őszinteség.LG írta:http://totaldamage.hu/mma-vilag/bob-sap ... lemzi.html
Lehet, h sokaknak nem szimpatikus, de nekem kifejezetten tetszett ez az őszinte nyilatkozat. Amúgy meg igaza van! Ha van az ő haknizására igény, és meg is fizetik, akkor miért ne? Kunkli Tivadaról is előtte nem is nagyon lehetett hallani, csak a küzdősportokban jártas emberek ismerték. Mióta leverte a Bestiát, azóta nemzeti hős lett.Pedig nem ez messze a legnagyobb győzelme, abban biztos vagyok! Csak e köré volt cirkusz építve, ami bizony Sapp-nek köszönhető.
Amúgy kiváló pankrátor lenne belőle, mert a promo-i igencsak jók, és a testi adottságai is megvannak hozzá. Techniakilag nem túl képzett, de ez nem is nagyon várható egy ekkora embertől. (pl. Ezekiel Jackson-t, vagy Mark Henry-t, Big Show-t sem e miatt szeretik) Amúgy ha jól tudom Japánban már voltak is meccsei. Ott amúgy is imádták, mindig is.
Hétfői Raw után:miihii írta:Nah,amennyiben Batista is hasonlóképp gondolkodik,mint Bill,akkor tényleg kézenfekvő lenne egy utolsó megmérettetés köztük.És ha már így alakulna,akkor csúnya lenne,ha nem Goldberg spear+jackhammer kombója vetne véget a történetnek,a nép hangrobbanásától övezveLG írta: Batista állítólag az ősszel visszatér, de szintén csak egy búcsúmeccsre.
(Erről a véleményem, h így talán adná is magát kicsit a Batista-Goldberg párharc. Két kigyúrt állat nagy meccse, a végén remélhetőleg Goldberg győzelemmel, nem lenne rossz.)![]()
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Kicsit ugrottam az időben,felhasználva a korábban általad adott linken.Megkukkantottam a hétvégi CM Punk vs Cena Undisputed WWE Champ meccset.Kíváncsi leszek ennek is az utóéletére,mivel Cena lába fent volt a kötélen,amikor kiszámolták.Uh gondolom nem ezzel lesz pont téve az ügy végéreV akkor Punk ezzel be is fejezte és kiszállt,ahogy ígérte?
Nah,amennyiben Batista is hasonlóképp gondolkodik,mint Bill,akkor tényleg kézenfekvő lenne egy utolsó megmérettetés köztük.És ha már így alakulna,akkor csúnya lenne,ha nem Goldberg spear+jackhammer kombója vetne véget a történetnek,a nép hangrobbanásától övezveLG írta: Batista állítólag az ősszel visszatér, de szintén csak egy búcsúmeccsre.
(Erről a véleményem, h így talán adná is magát kicsit a Batista-Goldberg párharc. Két kigyúrt állat nagy meccse, a végén remélhetőleg Goldberg győzelemmel, nem lenne rossz.)
Ha minden igaz,még vmikor twitteren írta,h hamarosan visszatér és írták,h októberben lesz egy Rumble in the jungle nevű esemény,elvileg azon lép színre.Meg láttam egy videót,amin a nexus-t kergeti szét a ringből,amikor megjelenikkanty írta:Nem hallottam erről, de nem lepne meg. Igaz, h 44 éves, de remek állapotban van még most is. Lendítene egy elég rendeset a WWE-n, ha visszatérne.miihii írta:Nah,ismét pankráció ügyben jelentkezem. Olvastam valahol,h Goldberg idén elvileg visszatér,ha minden igaz,akkor októberben. Erről hallottatok vmit? 44 évesen reaktiválja magát?
Nem hallottam erről, de nem lepne meg. Igaz, h 44 éves, de remek állapotban van még most is. Lendítene egy elég rendeset a WWE-n, ha visszatérne.miihii írta:Nah,ismét pankráció ügyben jelentkezem. Olvastam valahol,h Goldberg idén elvileg visszatér,ha minden igaz,akkor októberben. Erről hallottatok vmit? 44 évesen reaktiválja magát?