Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.08.28. 13:51:49

Bolt... Kíváncsi lettem volna mit tud teljes erőből.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.28. 13:50:43

Bolt cumi :o :o :shock:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.28. 11:01:41

ozsimiki írta:Kezdődött közben az Atlétikai VB Dél Koreából :roll:

Bolt-ra nagyon kíváncsi leszek.
Boltot én is megnézem. Bár szerintem nagyon sima lesz ismét, nem sokat számít, h mennyire van önmagához képest formában. :D
Se Gay, se Powell, az elmúlt világversenyekhez képest elég gyér a mezőny.
Hajrá Usain! :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.08.28. 10:18:14

ozsimiki írta:Kezdődött közben az Atlétikai VB Dél Koreából :roll:

Eddig úgy tűnik jó formában van, a 10.10-et is csak a feléig nyomta meg, onnan meg már szinte csak a lendület vitte, ha jól emlékszem ma délután lesz a döntő százon. Nem érzem, hogy a rekord megdőlhet, de azért Boltot várom első helyre.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.28. 09:48:30

Kezdődött közben az Atlétikai VB Dél Koreából :roll:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.26. 19:58:44

gergo9 írta:Hát Inkin ellen azért oda lehetett neki adni némi jóindulattal. Itt nem hiszem. :)
Ilyen boksszal semmi jövője nincs hiába vb. :?
Mondom ezt még nem láttam. De az orosz ellen szerintem kevés volt. Emlékeszem Szabó Gáborék is mennyire meglepődtek, amikor Balzsay-t hozták ki győztesen.
Amúgy meg érdekes, a meccs előtt mindenki attól félt, h a pontozók elcsalják a meccset, az ukrán javára, hát, ahogy olvasom, nem éppen ez történt. :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.26. 19:55:54

Hát Inkin ellen azért oda lehetett neki adni némi jóindulattal. Itt nem hiszem. :)
Ilyen boksszal semmi jövője nincs hiába vb. :?
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.26. 19:51:42

Hoppá, hoppá.
Balzsay Karcsi újra profi világbajnok. Hát ezt nem hittem volna, minden az ukránnak volt felépítve, nagyon úgy tűnt, hogy Kareszt csak áldozatnak viszik oda, de egyhangú pontozással Karesz nyert. A meccset még nem láttam, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Egyébként Balzsay az első magyar bokszoló, aki a WBA-nál lett világbajnok.
Grat. neki!!! =D>

szerk:
Gergő, akkor másodjára is a bíróknak köszönheti a vébé övet.
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.26. 19:46:49

Közben Balzsay Karcsi elvitathatalan sz_r bokszal vb lett az egyik nagyszervezetnél a WBA-nál. Gyakorlatilag a 3pontozón kívül mindenkinél kikapott. Úgyhogy az ellen hazai pályán volt.
Sebaj örüljünk neki. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.23. 12:59:36

Ezt veszem is meg, ha megjelenik magyarul:

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/nadal ... lt-2091715
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.22. 15:26:15

ozsimiki írta:Nadal ezen éve nem a legmeggyőzőbb sajnos, sérülések is folyamatosan előjönnek, hol kisebb,hol picit nagyobb, RG-t behúzta rosszabb formában is, de azon kívül nem fut olyan formát,mint tavaly, és több a sérülése is sajnos.

Most is idő előtt esett ki, ápolták is.

Ha már sérülések, a meccset nem láttam,így nem tudom,h csak amiatt e,de Djokovicsnak megvan a 2.veresége idén, Murraytől kapott ki a döntőben, miután a 2.szettben feladta. (term az egyértelmű,h sérülés miatt adta fel,de pl első szettre értem)

Érdekes lesz így az US Open, hátha kap Fed ajándékba egy újabb GS-t :lol:
Vállsérüléssel bajlódott Djoko, már az első szettbe is, csak a szive vitte előre, de a második szettben már az is kevés volt, így 0-3 után feladta. Csak remélni tudom, h a US Openre rendben lesz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.22. 00:03:36

Nadal ezen éve nem a legmeggyőzőbb sajnos, sérülések is folyamatosan előjönnek, hol kisebb,hol picit nagyobb, RG-t behúzta rosszabb formában is, de azon kívül nem fut olyan formát,mint tavaly, és több a sérülése is sajnos.

Most is idő előtt esett ki, ápolták is.

Ha már sérülések, a meccset nem láttam,így nem tudom,h csak amiatt e,de Djokovicsnak megvan a 2.veresége idén, Murraytől kapott ki a döntőben, miután a 2.szettben feladta. (term az egyértelmű,h sérülés miatt adta fel,de pl első szettre értem)

Érdekes lesz így az US Open, hátha kap Fed ajándékba egy újabb GS-t :lol:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.21. 14:47:26

LG írta:http://totaldamage.hu/mma-vilag/bob-sap ... lemzi.html

Lehet, h sokaknak nem szimpatikus, de nekem kifejezetten tetszett ez az őszinte nyilatkozat. Amúgy meg igaza van! Ha van az ő haknizására igény, és meg is fizetik, akkor miért ne? Kunkli Tivadaról is előtte nem is nagyon lehetett hallani, csak a küzdősportokban jártas emberek ismerték. Mióta leverte a Bestiát, azóta nemzeti hős lett. :roll: Pedig nem ez messze a legnagyobb győzelme, abban biztos vagyok! Csak e köré volt cirkusz építve, ami bizony Sapp-nek köszönhető.
Amúgy kiváló pankrátor lenne belőle, mert a promo-i igencsak jók, és a testi adottságai is megvannak hozzá. Techniakilag nem túl képzett, de ez nem is nagyon várható egy ekkora embertől. (pl. Ezekiel Jackson-t, vagy Mark Henry-t, Big Show-t sem e miatt szeretik) Amúgy ha jól tudom Japánban már voltak is meccsei. Ott amúgy is imádták, mindig is.
Teljesen korrekt, nekem is szimpatikus ez az őszinteség.
Igaza van, neki ez a munkája, ebből él. Reálisan látja a dolgokat, tudja, h arra esélytelen, h a legjobbakkal felvegye a versenyt, de még mindig megörülnek érte.
Lehet, h jó pankrátor lenne belőle, de nem biztos, h többet keresne, mint jelenleg, még egy-két évig menni fog ez, h elmegy és a helyi kedvenc megveri, de majd aztán a népszerűsége visszafog esni, na akkor majd jöhet esetleg a pankrációs "karrier".

Van ezen az oldalon egy cikk Kimbo Slicer-ról. Nem semmi az az ember, ahonnan indult és ahova elért. Tényleg egy igazi amerikai álom.
:wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.20. 15:20:26

http://totaldamage.hu/mma-vilag/bob-sap ... lemzi.html

Lehet, h sokaknak nem szimpatikus, de nekem kifejezetten tetszett ez az őszinte nyilatkozat. Amúgy meg igaza van! Ha van az ő haknizására igény, és meg is fizetik, akkor miért ne? Kunkli Tivadaról is előtte nem is nagyon lehetett hallani, csak a küzdősportokban jártas emberek ismerték. Mióta leverte a Bestiát, azóta nemzeti hős lett. :roll: Pedig nem ez messze a legnagyobb győzelme, abban biztos vagyok! Csak e köré volt cirkusz építve, ami bizony Sapp-nek köszönhető.
Amúgy kiváló pankrátor lenne belőle, mert a promo-i igencsak jók, és a testi adottságai is megvannak hozzá. Techniakilag nem túl képzett, de ez nem is nagyon várható egy ekkora embertől. (pl. Ezekiel Jackson-t, vagy Mark Henry-t, Big Show-t sem e miatt szeretik) Amúgy ha jól tudom Japánban már voltak is meccsei. Ott amúgy is imádták, mindig is.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.18. 21:17:06

A végén azért csak behúzta Rafa! 8) döntő szettben, rövidítésben! :shock:

Nemsokára keződik az US Open! egész pontosan másfél hét múlva! :wink:
csdewl
Capitá del Barça

2011.08.18. 19:56:18

Talán a Digisport plus, de én neten nézem.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 19:51:22

Adja valami? Gondolom majd Digi felvételről,mert jelenleg nem az megy rajt.

Vamos RAFA!
Kép
csdewl
Capitá del Barça

2011.08.18. 19:37:48

Verdasco Nadallal megint jó meccset játszanak Cincinattiban!

eddig két tie break volt , összesítésben 1-1-re állnak.
Jön a 3. szett.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.17. 16:52:10

miihii írta:
LG írta: Batista állítólag az ősszel visszatér, de szintén csak egy búcsúmeccsre.
(Erről a véleményem, h így talán adná is magát kicsit a Batista-Goldberg párharc. Két kigyúrt állat nagy meccse, a végén remélhetőleg Goldberg győzelemmel, nem lenne rossz.)
Nah,amennyiben Batista is hasonlóképp gondolkodik,mint Bill,akkor tényleg kézenfekvő lenne egy utolsó megmérettetés köztük.És ha már így alakulna,akkor csúnya lenne,ha nem Goldberg spear+jackhammer kombója vetne véget a történetnek,a nép hangrobbanásától övezve 8)
Kíváncsian várom a fejleményeket.

Kicsit ugrottam az időben,felhasználva a korábban általad adott linken.Megkukkantottam a hétvégi CM Punk vs Cena Undisputed WWE Champ meccset.Kíváncsi leszek ennek is az utóéletére,mivel Cena lába fent volt a kötélen,amikor kiszámolták.Uh gondolom nem ezzel lesz pont téve az ügy végére :D V akkor Punk ezzel be is fejezte és kiszállt,ahogy ígérte?
Hétfői Raw után:
Del Rionak már cimet is kellett védenie Rey Mysterio ellen, ami sikerült is. Ezután Alberto még kicsit szadizott kicsi Rey-el, de Cena bejött segíteni, aki egyébként az új kihívó is egyben.
Punk pedig nagyon úgy néz ki, h a visszatérő Kevin Nash-el fog balhézni, aki miatt ugye elvesztette az övet. Egyenlőre még nem tiszta, h miért jött vissza Diesel, de persze én örülök neki, hiszen egy legendás pankrátorról van szó. Azért nem semmi, h már 52 éves, de úgy olyan formában van, mintha 35 lenne. Nem is irigylem Punkot, h egy ilyen monstrummal kell feud-olnia. :)

De amúgy nagyon örültem, h a kedvencem, Del Rio, végre megszerezte az övet. Mondjuk Cena ellen nem lesz könnyű a címvédés. De bízok benne, h vmi jó kis csibészséget kitalál megint. :P

Szerk: http://wrestling-vilaga.blogspot.com/20 ... issza.html
Goldberg visszatéréséről. Ezek szerint tényleg visszatér, de nem a WWE-be.
miihii
KHAL

2011.08.17. 16:29:25

LG írta: Batista állítólag az ősszel visszatér, de szintén csak egy búcsúmeccsre.
(Erről a véleményem, h így talán adná is magát kicsit a Batista-Goldberg párharc. Két kigyúrt állat nagy meccse, a végén remélhetőleg Goldberg győzelemmel, nem lenne rossz.)
Nah,amennyiben Batista is hasonlóképp gondolkodik,mint Bill,akkor tényleg kézenfekvő lenne egy utolsó megmérettetés köztük.És ha már így alakulna,akkor csúnya lenne,ha nem Goldberg spear+jackhammer kombója vetne véget a történetnek,a nép hangrobbanásától övezve 8)
Kíváncsian várom a fejleményeket.

Kicsit ugrottam az időben,felhasználva a korábban általad adott linken.Megkukkantottam a hétvégi CM Punk vs Cena Undisputed WWE Champ meccset.Kíváncsi leszek ennek is az utóéletére,mivel Cena lába fent volt a kötélen,amikor kiszámolták.Uh gondolom nem ezzel lesz pont téve az ügy végére :D V akkor Punk ezzel be is fejezte és kiszállt,ahogy ígérte?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.17. 14:54:12

Tenisz: Nagyon örülök Djoko újabb sikerének. Nagyszerű lenne, ha megtudná nyerni az US Opent, bár már így is fantasztikus, amit idén csinál. Csak így tovább!

Pankráció: Én is olvastam híreket Goldberg visszatéréséről, de semmikép nem venném készpénznek. A másik dolog, h a legtöbb helye 1 meccsről írnak csak, amolyan hivatalos búcsúmeccsről. Persze nagyszerű lenne őt újra a ringben látni, ha csak egy meccsre is!
Továbbá: Jericho utoljára azt írta, h nem tervezi a közeljövőben a visszatérését. :(
Batista állítólag az ősszel visszatér, de szintén csak egy búcsúmeccsre.

Akit én amúgy még Golbergnél is jobban bírtam, és hasonló karakter, az Brock Lesnar! Elképesztő kinézete, és dinamikája van, igazi szörny! :twisted: Ráadásul az MMA-ban megmutatta, h nem csak megrendezett bunyókban jó, de ugye a pankrációról kialakult hamis kép, h kigyúrt, agyatlan emberek kamuból püfölik egymást, akik amúgy semmit sem tudnak. :mrgreen:
Primitive
Entrenador del Barça

2011.08.17. 12:46:06

Visszaolvastam, és meglepődve tapasztaltam, hogy senki nem követte Montrealt, vagy csak senkinek se volt hozzáfűznivalója?!.. :lol:

Sajnos teljes egészében én se tudtam követni, csak néhány meccset tudtam meglesni. Nole meccseit nézegettem inkább, igaz, a TOP5 meccseit nem is sokáig tudtam volna követni... Elég rosszul startoltak a nagyok... :roll: Fedex, Murray, Nadal... Elég gyatrán indul Nekik a kemény pályás szezon.

Djokovic, Davydenko ellen majdnem megégett, viszont, az orosz hozta, amit Tőle megszoktunk... Mindenesetre, a meccs után, úgy gondoltam, hogy Nole se fog sokáig jutni.
A Cilic elleni meccse még gyengébb volt, de Cilic még Nolet is alul tudta múlni. Unalmas egy meccs volt.
Majd jött Monfils ellen egy nagyon jó meccs. Mindketten jól kezdtek, viszont Nole-nak sikerült 24 (?) pontot zsinórba megnyerni, és onnantól vége is volt a meccsnek. Monfils viszont hatalmas egy karakter :D 2. szett 5-0 után Monfils nyert egy gémet, aminek úgy örült, mintha egy GS-et nyert volna meg.. :D Nagy közönség kedvenc a néger francia gyerek. Az egész közönség, és még a vezető bíró is röhögött rajta.. :lol: :lol: :lol:

A döntőben viszont Djokovic egy elég kellemetlen ellenfél ellen találta magát. Mardy nem adta könnyen a bőrét. 3 szettre késztette a szerb hőst. Viszont Djokovic a döntő szettben jobbnak bizonyult, így még jobban meglépett Nadaltól. Nole még nincs csúcsformában, de remélem a US Openre már kész lesz! :)

Most meg éppen Cincinnatiban gyűrik egymást. Remélem a TOP10 feljavul, és látunk szép meccseket, és látványos labdameneteket. :P :)

Napred Nole, najbolji si! :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
miihii
KHAL

2011.08.17. 12:02:16

kanty írta:
miihii írta:Nah,ismét pankráció ügyben jelentkezem. Olvastam valahol,h Goldberg idén elvileg visszatér,ha minden igaz,akkor októberben. Erről hallottatok vmit? 44 évesen reaktiválja magát? :shock:
Nem hallottam erről, de nem lepne meg. Igaz, h 44 éves, de remek állapotban van még most is. Lendítene egy elég rendeset a WWE-n, ha visszatérne.
Ha minden igaz,még vmikor twitteren írta,h hamarosan visszatér és írták,h októberben lesz egy Rumble in the jungle nevű esemény,elvileg azon lép színre.Meg láttam egy videót,amin a nexus-t kergeti szét a ringből,amikor megjelenik :P
Nagyon komoly karaktere volt a wrestlingnek. 174:0-ás kezdés, és azok a legendás mozdulatok,amitől megőrült a közönség.... Őserő a pali és egy adrenalinbomba.Mostanában nézegetem a tube-on a korábbi meccseit,hát kiborsóztat még mindig.Igen jó lenne,ha megjelenne és zúghatna a kántálás: GOOOOOLDEEEERG,GOOOOOOLDBEEEERGG... 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.17. 09:28:23

miihii írta:Nah,ismét pankráció ügyben jelentkezem. Olvastam valahol,h Goldberg idén elvileg visszatér,ha minden igaz,akkor októberben. Erről hallottatok vmit? 44 évesen reaktiválja magát? :shock:
Nem hallottam erről, de nem lepne meg. Igaz, h 44 éves, de remek állapotban van még most is. Lendítene egy elég rendeset a WWE-n, ha visszatérne.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.17. 00:28:51

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése