Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, a trailer vicces; de halálosan komolyan mondom, hogy aki teheti, az NÉZZE MEG EZT A FILMET, mert tele van egészen remek kis dolgokkal/gondolatokkal, amiket a trailerből nagyon ügyesen kihagytak...
nekem erről a címről az egyik kedvenc Jackie Chan film jut eszembe, és mindig az fogmessideco írta:
A nagy balhé
felkeltétek az érdeklődésem D: megnéztem a trailer -jét, hát mondom szedem is le gyóóóóóórsan D:sjay írta:Meg néztem.visca el barca írta:
az examet feltétlen nézd meg, az utóbbi időkben látott moviek közül egyértelműen a legjobb!
Tényleg lebilincselő film, végig fordulatos, jók a karakterek és a történet is. A hangulata egyedi, és végig feszült, szerintem simán odaveri a Fűrész széria bármely tagját.
Meg néztem.visca el barca írta:
az examet feltétlen nézd meg, az utóbbi időkben látott moviek közül egyértelműen a legjobb!
kösz az ajánlástsjay írta:Elveszett jelentés:
Nekem bejött az egész film. Mondjuk én elfogult vagyok, nagyon rossznak kellett volna lennie, hogy ne tetsszen. Azon meg mindig nagyot röhögök a Marvel filmeknél, hogy az emberek 90 százaléka kimegy, amint elkezdik a stáblistátBarcaforever írta:Én úgy vagyok vele, h egyszer meglehetett nézni, de tényleg nem nagy szám végén a Vörös Koponyás részt, lehetett volna kicsit húzni.A vége meg azért lett olyan, amilyen mert nyílván jön majd a 2. rész és a rendező erősen ragaszkodott a mese történéséhez és aki, látta a mesét tudja miért így lett vége és a végén miért jelenik meg a sötét bőrü úriember, aki ismerős lehet korábbról.Fernando írta:Amerika kapitány:
Jól indult, a vége fos volt (fosul volt kivitelezve). Édzsönt Szmith aliasz tündekirály viszont illett a főenemi szerepre. 10/6.
Nagyon Különleges ügyosztály.Tudtok még hasonló stílusú filmet mondani?
Nem csináltam semmit, most akartam pü-ben elküldeni!lui1698 írta:@kurdt: ha van időd akkor a 2000-es évekből összedobott 50-es listát bemásolnád ide légyszi.
Köszöntem.
Ha még mindig agyzsibbasztásra van szükséged akk ajánlom a Torrentét nagyon nagy mind a 4 részzola8787 írta:Megnéztem a Haláli fegyvert, nem is értem, hogy eddig miért nem hallottam róla, nagyon tetszett. De amit kihagytunk, tuti mindenki ismeri: hát a Horrorra akadva filmekMai nap meg is nézem az első 2 részét.
Tegnap este megnéztem a Rítust, hát érdekesnek érdekes volt, bár többször nem hiszem, hogy megfogom nézni.
Megnéztem a Haláli fegyvert, nem is értem, hogy eddig miért nem hallottam róla, nagyon tetszett. De amit kihagytunk, tuti mindenki ismeri: hát a Horrorra akadva filmekozsimiki írta:nemrég írtam:Capon írta:Talán a Top Secter ami most az eszembe jut (1984-es film) Az is elég fárasztózola8787 írta:agy z s i b b a s z t ó filmekAirplane stílusú.
Haláli fegyver is ilyen, kihagyhatatlan. Halálos fegyver paródia Samuel L. Jacksonnal,és Emilio Estevezzel.
Én úgy vagyok vele, h egyszer meglehetett nézni, de tényleg nem nagy szám végén a Vörös Koponyás részt, lehetett volna kicsit húzni.A vége meg azért lett olyan, amilyen mert nyílván jön majd a 2. rész és a rendező erősen ragaszkodott a mese történéséhez és aki, látta a mesét tudja miért így lett vége és a végén miért jelenik meg a sötét bőrü úriember, aki ismerős lehet korábbról.Fernando írta:Amerika kapitány:
Jól indult, a vége fos volt (fosul volt kivitelezve). Édzsönt Szmith aliasz tündekirály viszont illett a főenemi szerepre. 10/6.
Érdekes meglátás, főleg hogy ennyire szidod. Nekem sem a kedvenc filmem de azért van pár nagy poén benne és összességében sem ennyire rossz.Rinku írta:Agyzsibba.sztó film? Gyalog Galopp
10/1,5