Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
már bocsánat,de ezt komolyan gondolod? Pepétől fosunk,de nem a tudásától,hanem az agya azon (sajnos nagyobb) részétől, ami a durvulást irányítja.Buitre írta:Gratula a kupához!
Amúgy meg:
Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét?

Szerintem is az erőnlét miatt támadtak le minket,de az tény hogy sokat fejlődtek csapat szinten,de szerencsére van egy Messink :)meg persze egy nagyon jó csapat,üdv FábregasRivaldo11 írta:Na, ez a legnagyobb tévhit!geridoss írta:a tavalyi önmagukhoz képest sokat fejlődtek, vagy csak fel merik vállalni a nyílt, támadó játékot.
Komolyan azt ne gondolja senki, hogy ha fittek leszünk, nem félkészek, ugyanígy felvállalják a támadófocit ellenünk, ugyan...
murinnyó pontosan tudta, hogy nem képesek ugyanarra a futómennyiségre a játékosok, ki akarta ezt használni, csak ezért volt bátor...
ősszel nem meri ezt meglépni, annak megint 5-ös a vége.
Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét?
és színésztársulatnak hogyan szurkolhat egy focibarát? ez mind hülyeség, nem számít annak, aki szívből drukkol egy csapatnak. ha nem érted ezt, nem vagy igazi szurker, és húzni fogsz máshova, ha nem fut majd a szekérMég mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Itt van,hányan nem bíztak a saját csapatukban?Pavel írta:Mou olyan volt, mint egy óvodás. Belecsípek Pistikébe aztán mutogatom, hogy ő kezdte.
A meccsről. A végére lerágtam az összes körmöm, de megérte.
Végezetül egy üzenet az idetévedő madridistáknak.
Nézzék meg a tavalyi meccs végét (5-0), kupadöntő végét és a mai meccs végét, ha megvan a különbség kérem szóljatok.
Na, ez a legnagyobb tévhit!geridoss írta:a tavalyi önmagukhoz képest sokat fejlődtek, vagy csak fel merik vállalni a nyílt, támadó játékot.
Gondolom akik régóta szurkolnak a Madridnak, azok nem fognak ezek miatt a játékosok miatt átpártolni a BarcáhozSanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Csak egyetérteni tudok...ennyi vadbarom régen jött össze egy csapatban.Sanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Kiábrándító komolyan mondom. Ki az a nemnormális aki vesz egy Pepe mezt? Vagy Marcelo mezt?
Nem normálisak. és folyamatosan ezt csinálják, nem értem miért nem tűnik fel ez a hozzáértöknek?
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Ez meg mélyen igaz, hisztizik,nem szimpi, de teszi a dolgát,és nem durran el undorító mód az agya. Akik nem 1-2 éve ismerik a Madridot, azok talán egyetértenek,hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező csapatban helye nem lenne: Pepe,Marcelo,Khedira,Mourinho, most így hirtelen ennyi. Ramos is el tud durrani,de ő legalább hozza a szintet. Khedira a tudása miatt lufi.Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...