LG írta:
Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt. A sikerünk szvsz nem teljesen megérdemelt, az első meccsek sztem egyértelműen jobbak voltak, a második meccsen kb. egy szint volt a két csapat. Ők csapatként jobban működtek, minket pedig egyéni villanások mentettek meg a kudarctól. Elsősorban Messi, aki 3 nagyon szép góllal, és 2 gólpasszal vette ki a részét a dologból. Villa kb. mind2 meccsen 0 volt játékban, de a gólja vmi egészen pazar volt. Az sem mondhatjuk, h igazán komoly lövőhelyzetből született, vmi egészen hihetetlen íve volt annak a labdának.

Alves kell még kiemelni, akinek hátul köszönhetünk sokat.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Az a baj,h nem lehet elhatárolódni, amúgy igazad van, partiban voltak, volt,h jobbak is voltak hosszú percekig, első meccsen majdnem végig, de előrébb is tartottak felkészülésben,és fizikálisan is, én egyelőre ennek tudom be. És így óriási eredmény ez a győzelem!
Viszont ha már minden lehetőséget megragadsz,h méltasd amikor méltatni lehet Jose-t, most leírhatnád,h szerinted nem e árt továbbra is ez az ember a labdarúgásnak. Gondolom az ilyen cselekedetei miatt már nem bírod annyira...
Talán Barcásnak könnyebb elmagyaráznom,mint pár elvakult madridistának, hogy hiába jó edző Mourinho,de teljesen elbillen a mérleg az ilyen aljadék húzásai miatt, egyszerűen ártalmas a labdarúgást körülvevő fílingre ez az ember. Nem számít neki semmi más csak az eredmény, és bemocskol mindent amit csak úgy érez,h be kell, hogy azt elérje.
Ezek után meg érthető hogy elég sokan magasról tojnak rá,hogy amúgy remek pszich(opata:D)iáter, és amit elképzel azt a játékosok maradéktalanul betartják. Sajnos nagyon benne van a keze,h meccsről meccsre ugyanazokat a tarolásokat megengedi magának pár madrid játékos, hiszen mit látnak az edzőtől? Ugyan spori nem volt semmi, csak férfiak vagyunk, na meg ha kell kinyomom még a szemét is sunyiban a másiknak.
Perez ennél jobban nem tudta volna rombolni a Madrid imázst,h őt idehozta. Capello féle foci is távol volt az igazi Madrid mentalitástól,de ez meg a legtávolabb, ami a sunyiságot, aprítást, focipályára nem illő dolgokat érinti.
Sajnos akkora az eredménykészer odaát,hogy a nézők ennek ellenére kinyalják a seggét,és dicsőítik, memóriájukra rosszul hathat az utóbbi idők eredménytelensége, Magyar drukkerekről nem is beszélve.
nah mind1.