Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez a bajom, hogy 3-4 játékos kivételével nem tudom beazonosítani a többieket...kanty írta: Amúgy a PL Dream's kinek a csapata?
Így van, akkor az a csapatod játszik tovább, amit csináltál. Amúgy fordulónként 3-at lehet cserélni.csababarca írta:
Egyébként,ha úgy ahogy a csapatom akkor sincs semmi? csak akkor kell cserélnem embert,ha én akarom?
hoppá,el is felejtettemGame90 írta:1. forduló után így állunk:
Ezmiez? Mert azt nem mondtadGame90 írta:1. forduló után így állunk:
Rendben! Köszönöm a segítséget!Bob_Marley írta:NBA 2k10 egy kicsit bugos ebből a szempontból![]()
Mert ha a training campből nem tudsz bekerülni, akkor Houston baj van, s nem fogsz soha felkerülni az NBA-beValamiért, elfelejt a gép, s nem fog felhívni a csapatod!Idegesítő egy bug
![]()
Úgyhogy kezdj egy újat szerintem, vagy próbáld meg a 2k11-t, ott nincsenek ilyen problémák!
Én a GSW ellen kiestem 4:3alÍgy indult egy új szezon, drafton 2 illetve a 4. pick az enyém volt!Randolphhal nem tudtam hosszabbítani, sajnos!
Most így nézünk ki:
Pg:Lowry-Chalmers-Warren
Sg:Thornton-Brewer
Sf:Draftol srác-Webster
PF:Draftolt srác-Powe-Dorsey
C:Gasol-K.Thomas
Van még hely a sapka alatt, meg Chalmerst majd cserélem szerintem, kicsit sokallom, hogy 6 millióért tudtam csak hosszabbítani vele, s egy csere pg ne keressen már 6 milliót![]()
De még van az offseasonből, uh remélem tudunk erősíteni
Ami 4fifaorult írta:Bekerültem Training Campbe a Detroithoz. Aztán lenyomtam az 5 meccsemet és ledobott a D-Leagueba.
Bekerültem Training Campbe a Detroithoz. Aztán lenyomtam az 5 meccsemet és ledobott a D-Leagueba.MessiFan írta:wtf?!fifaorult írta:My Player módban vki jutott már fel D-Leagueból az NBA-ba?(2K10-zel játszom mellesleg.)
Nem draftolt egy csapat sem? Az cinkes. Ilyet még nem is hallottam.
FCBPOWER köszi a linket.
hát liveos segítséggel nem szolgálhatok, de ha gondolod elküldhetem a squadomat, a fontosabb igazolások meg vannak csinálva nekem.MessiFan írta:Valaki tudna segíteni? Frissíteni akartam a fifa11-be a keretet, de azt írja Joinoljak (:D) az xbox live-ra. nagy nehezen összeszenvedem, hogy felregisztráljak, aztán mikor frissíteném, kidobja hogy join, én meg rámegyek a player1-re, dolgozik egy kicsit majd kilép..
hogyan csináljam meg? fogalmam sincs.
ha eleg 16 giga bovites is,akkor vegyel pendrive-ot. nekem is azzal megyMessiFan írta:Mivel csak 4gigás Xboxot tudtam venni, néztem Winchestert, de a 250g az 20000 forint.. Nem lehet mondjuk csak 100 gigásat venni?
wtf?!fifaorult írta:My Player módban vki jutott már fel D-Leagueból az NBA-ba?(2K10-zel játszom mellesleg.)
http://www.consolecorner.hu/xbox+360+hd ... -5106.htmlMessiFan írta:Mivel csak 4gigás Xboxot tudtam venni, néztem Winchestert, de a 250g az 20000 forint.. Nem lehet mondjuk csak 100 gigásat venni?
Fuck, most akartam én is beszámolni erre írsz egy regényt nekemBob_Marley írta:Szerintem csak 20 gigás van azon kívül!
Lett egy halállistás csapat, név szerint a Golde State....
Memphis-szel első körben a Spurs volt az ellenfél!Már 3:0ra is vezettem erre 4en lesérültekRandolph-Chalmers-Brewer-K.Thomas is mind ugyanazon a meccsen....
Tartalékos csapattal meg egyszerűen nem ment, hiába védekeztem jól, Duncan kinyírt a palánk alatt, volt olyan meccs, hogy 12támadó pattanót szedett!
Fel is jöttek 3:3ra, s a 7ik meccs San Antonioban volt, de Randolph meg Brewer legalább bevethető volt, igaz nem voltak teljesen felépülve, de szükség volt rájukS így egy elég szoros meccsen, de tudtam nyerni pár ponttal!
Na de 2ik körre megkaptam ezt az Isten áldása WarriorstJátszottam már ellenük a Celtics-szel, de általában vertem is őket, de most....A kezdő Curry-Ellis-Wright-Murphy-Biedrins mellé a padra megszerezték Jamal Crawfordot meg D.Gibson-t és a tököm ki van, hogy úgy szórják a triplákat, hogy az eszem megáll!
![]()
Le kellett vegyem a coach profilesban, hogy támadja a csapat a gyűrűt a pattanókért, mert ha nem dobom be, ezek úgy rohannak mint a mérgezett egér!Első 2 meccs ugyanaz a forgatókönyv pár pont ide-oda, majd 4ik negyedben csinálnak egy futást és nyernek![]()
A második meccsen benyeltem 14 triplát, de úgyhogy ugrok az emberre rá, visszajátszom a dobó pofája előtt a kezem, s bedobja....3ik meccset legalább nyertem, de kínkeservesen, jó szokott lenni a védekezésem a Spurs ellen is a 7 meccs alatt egyszer kaptam 100 felett, de itt az első 2 meccsen 110 felett dobtak, s a 3ikon mikor nyertem akkor "csak" 105....
És akkor még Udohról nem is beszéltem, aki az egyik meccsen blokkolt 5öt, abból kettő olyan volt, hogy Gay-jel 1 leütés után támadom a gyűrűt, s már ugrik zsákolni, s a nagy büdös semmiből jön ez a gorilla, s visszanyomjaPedig Gaynek még a dunk abilityje is magas!
Szóval ez a GSW egy borzalmas csapat