Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen 3:Dlluisllach89 írta:Nem ér én is kettőt akartam, de én hülye 1-re mentem le a 3 helyett.Lionel Kicsi Messi írta:eddig 2 Messi Gólt tippeltem:D megvan:D de nem baj ha nem jön be a tippem!:D
Nemember
Azért nem annyira bonyoult az a mondat, hogy így félre tudd érteniSanama írta:Mert kit fog? Azt a Pedrót aki így tolja? Ja ,bocs biztos MessitRabbid írta:Hát igen, megérezte, hogy Sánchez nem Villát fogja kiszorítani, érzi ő hogy teljesítenie kell![]()
Nem ér én is kettőt akartam, de én hülye 1-re mentem le a 3 helyett.Lionel Kicsi Messi írta:eddig 2 Messi Gólt tippeltem:D megvan:D de nem baj ha nem jön be a tippem!:D
a múlt hetit tudom:D xDmessideco írta:Ki fogadott kettőre? Jöhetnek a lottószámok
Abidal szép passz.
jelen!:DEnjoy írta:Messire nincsenek szavak
Ki is tippelt 2 Messi gólt?
FCB : Napoli 5:0 78'Kash írta:mennyi az állás, és a góllövőket is leirnátok!? mert én nem láttam a találatokat.
Te jóságos ég.Sanama írta: Mert kit fog? Azt a Pedrót aki így tolja? Ja ,bocs biztos Messit![]()
gugli-> eredmenyek.comKash írta:mennyi az állás, és a góllövőket is leirnátok!? mert én nem láttam a találatokat.
Mert kit fog? Azt a Pedrót aki így tolja? Ja ,bocs biztos MessitRabbid írta:Hát igen, megérezte, hogy Sánchez nem Villát fogja kiszorítani, érzi ő hogy teljesítenie kellabreu írta:Azért Pedro mutatója se rossz ma: gól, gólpassz meg 2 kapufa