2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ferninho írta:az lehet, hogy a médiában nyalják a barcát (vmikor jogosan, de majdnem mindig túlzásba viszik), meg szidják a Realt ,meg lehet, hogy jópár Real- Legenda is odaszólt már, és jópár szakértőnek mondott emberke is(nem a felsoroltakról beszélek) de ez egy nagyon, de nagyon csekélyke réteg, ha belegondoltok...itt a lényeg,erre válaszoljatok már madridisták.
az lehet, hogy a médiában nyalják a barcát (vmikor jogosan, de majdnem mindig túlzásba viszik), meg szidják a Realt ,meg lehet, hogy jópár Real- Legenda is odaszólt már, és jópár szakértőnek mondott emberke is(nem a felsoroltakról beszélek) de ez egy nagyon, de nagyon csekélyke réteg, ha belegondoltok...itt a lényeg,erre válaszoljatok már madridisták.
http://translate.googleusercontent.com/ ... 4t0yk-GtRwsoadroli írta:Ennek mennyi a valóságalapja?ab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
Ennek mennyi a valóságalapja?ab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
Ha ez igaz akkor szép gesztus,egy baj van vele. Ők a válogatottban muszáj,hogy jó(jobb) viszont ápoljanak...sjd írta:ha ez tényleg így van, akkor respect (mondjuk válogatott csékától elvárható), csak ha Xavi már a telefont se veszi fel, akkor kérdés h elmegy-eab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
ha ez tényleg így van, akkor respect (mondjuk válogatott csékától elvárható), csak ha Xavi már a telefont se veszi fel, akkor kérdés h elmegy-eab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
Na és ezt kinek és mikor kell letöltenie?Tocy írta:Na de picit haladjunk tovább: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... ak-2091745
Na ez most már tényleg sok. De türelmes vagyok.Nazario írta:A média és az objektivitás két külön dolog.
A legendákról csak annyit, hogy nekik leginkább Mourinho személyével van bajuk. Ez érthető.
Ettől még igaz az, amit felvetettem. Nem kellene Rosellnek provokálnia a madridiakat, folyamatosan és ehhez hasonló finomságok. Akkor még talán el is lehetne hitetni mindenkivel, hogy különb a Barca és Mourinho az egyetlen felelőse az egésznek.
Viszont így nem.
itt a lényeg,erre válaszoljatok már madridisták.csababarca írta: Én még nem láttam nagyon olyan sportújságot,ahol a barcát szidták volna,mert állítólagosan fetrengenek. Viszont olyat,ami a madrid hentesmunkáját ítéli el,hát nem is egyet.
Ez az értékmérő szerintem.
Vagyis szerintetek mondjuk ez sem,mert a kezünkben van a világ újságírása is.
Ennyi lenne a lényeg, de jobb inkább mellébeszélni, és mást felhozni.ozsimiki írta:Nazario!
Annyit érts csak meg please,hogy a Nemzetközi média/régi Real LEGENDÁK! szava,véleménye kicsit többet nyom a latba, mint egy Bayern fan site![]()
és JÓVAL OBJEKTÍVABB Madrid téren is.
bár ha szerinted DiStéfanóék szubjektivitásból szeretik köpködni a Reált a semmiért, akkor nem szóltam.
És szted miért is viselkedtünk mi gusztustalanul? Rosell nyilatkozatán kívül...ti most egy 2-2 után is lenéztetek minket, szrba se vettetek, egy 5-0 után mit művelnétek? De persze, mi viselkedünk bunkón, a madridi részről érkező elképesztő hazugságok és társai, na az meg hát ugyanolyan szintű. Értem én, hogy elismered hogy Mou fallosz, de az, hogy mi voltunk a taplók, hát ez elég erősen kérdőjeles. És szerintem, rajtad kívül nem is nagyon emlegeti senki...és a válogatott ezért megy tönkre, persze....nem azért, mert José uszítja egymás ellen őket, és már Casillasból és Xabiból is vadállatot csinált, nem...Nazario írta:Ez már kezd sok lenni, de türelmes vagyok.Tocy írta: Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.
Már írtam neked, hogy Mourinho személye nem vita tárgya, én is utálom. De ez csak az egyik része a dolgoknak és nem az egyetlen.
A baj akkor van, ha mindig csak az egyik felét vizsgáljuk.
Az 5-0 után nem kellett volna gusztustalanul viselkedni hónapokig és akkor a spanyol válogatott tagjai között sem ott tartana a dolog, ahol tart. Mourinho ide, Mourinho oda.
Ez a legszomorúbb az egészben. Mármint, hogy a válogatott szívja meg ezt az egészet.
Közvetlenül a kolléga hozzászólása után következett az enyém, egyértelmű volt. No mindegy.lluisllach89 írta: Enélkül a gondolatmenet nélkül nem tudhattam eleve hogy mire akarsz kilyukadni, de ha most idéztél akkor eddig meg miért nem?
Enélkül a gondolatmenet nélkül nem tudhattam eleve hogy mire akarsz kilyukadni, de ha most idéztél akkor eddig meg miért nem?Nazario írta:Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Az a lényeg, hogy én azért írtam a bayernes fórumot és nem azt, hogy az én Barcás haverjaimnak ég a pofája a színész-válogatottjuk miatt, mert nem akartam nevetségessé válni, a haverodhoz hasonlóan.
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.Ha ez a szint, hát legyen.
A ki mit mondott a piacon és a leírt dolgok között van a különbség. Na, talán most tiszta lesz. De nem volt ez olyan nagy dolog, csak egyből meg kellett volna értened.
A személyeskedés meg úgy mellesleg a Te repertoárodban is ott van.
Ez már kezd sok lenni, de türelmes vagyok.Tocy írta: Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.
Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.Nazario írta:Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Az a lényeg, hogy én azért írtam a bayernes fórumot és nem azt, hogy az én Barcás haverjaimnak ég a pofája a színész-válogatottjuk miatt, mert nem akartam nevetségessé válni, a haverodhoz hasonlóan.
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.Ha ez a szint, hát legyen.
A ki mit mondott a piacon és a leírt dolgok között van a különbség. Na, talán most tiszta lesz. De nem volt ez olyan nagy dolog, csak egyből meg kellett volna értened.
A személyeskedés meg úgy mellesleg a Te repertoárodban is ott van.