La Liga / Copa del Rey
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ol-2092659
Úgy néz ki most már biztos hogy Forlán is távozik. Nem kis feladat vár Falcaora! Továbbá még mindig tárgyalnak Diegoval!
A Betis pedig bejelentette hogy megszerezte Santa Cruzt a Man. City-től, 1 évre kölcsönbe érkezik.
Úgy néz ki most már biztos hogy Forlán is távozik. Nem kis feladat vár Falcaora! Továbbá még mindig tárgyalnak Diegoval!
A Betis pedig bejelentette hogy megszerezte Santa Cruzt a Man. City-től, 1 évre kölcsönbe érkezik.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Málagaról bejött amit mindenki mondott a szezon előtt. Jók, jók, egyénileg rendben vannak, de még nem alkotnak 1 csapatot. Ha meg lett volna tartva az első forduló, győztünk volna. 1 gólt tudtak rúgni a Sevillának, de szabadrúgásból Cazorla.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem láttam a Real, meccset, de rendesen bekezdtek, ahogy Ronaldo is. Nem foglalkoznék azzal hogy mi lesz idén a 2 nagy versenyfutásának a vége, mert nagyjából egész szezon alatt ez lesz a téma.
De mi lesz idén a többi csapattal? Hány tíz ponttal maradnak majd le, és azon sem lepődnék meg ha 35-40 gól nem lenne elég idén sem a gólkirályi címhez.
Tudom hogy még csak az első forduló, de szerintem ez már nyilvánvaló. Brutálisan nagy a különbség.
Az 1. fordulóból csak a Valencia meccsét láttam. Nem rosszak, de a védelem nagyon összeszedetlen egyelőre. A Sevilla-Málagat jó lett volna még megnézni, de nem jött össze. Kíváncsi lennék mindkét csapatra, úgyhogy aki látta, megköszönném ha írna egy rövid véleményt!
De mi lesz idén a többi csapattal? Hány tíz ponttal maradnak majd le, és azon sem lepődnék meg ha 35-40 gól nem lenne elég idén sem a gólkirályi címhez.
Tudom hogy még csak az első forduló, de szerintem ez már nyilvánvaló. Brutálisan nagy a különbség.
Az 1. fordulóból csak a Valencia meccsét láttam. Nem rosszak, de a védelem nagyon összeszedetlen egyelőre. A Sevilla-Málagat jó lett volna még megnézni, de nem jött össze. Kíváncsi lennék mindkét csapatra, úgyhogy aki látta, megköszönném ha írna egy rövid véleményt!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
-
- Capitá del Barça
Köszöntem!messideco írta:Malaga kezdő: M
Egyébként: Willy- J.Gamez,Demichellis,Mathijsen,Eliseu- Toulalan,Apono, Joaquin, Rondo, Cazorla- Nistelrooy
Vezet a Sevilla 2-0-ra.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Capitá del Barça
Malaga kezdőt valaki ír?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Capon
- Llegenda del Barça
Malaga meccset nézem kíváncsi vagyok rájuk,hogy kivk mentek oda meg hogy játszanak.
Hát eddig elég összeszedetlen társaság benyomását keltik, bár még csak negyed óra telt el a meccsből.
2:0 a Sevillanak,bár ez is olyan talált gól benyomását kelti, de hát mindegy gólra játsszák...
Hát eddig elég összeszedetlen társaság benyomását keltik, bár még csak negyed óra telt el a meccsből.
2:0 a Sevillanak,bár ez is olyan talált gól benyomását kelti, de hát mindegy gólra játsszák...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
egy linket tud valaki dobni a real meccshez? köszi
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Vicces,hogy a Real ellen nincs teltház 

- robertfcb
- Capitá del Barça
Atmad. - Osasuna 0-0 Az Atmad összeteheti a 2 kezét, hogy egy ilyen szánalmas helyzetkihasználás után, amit ma produkáltak, nem kaptak ki a 91. percben, mert ami ott volt... Az osasunás srác 9 méterről szinte a kapuval szemben lőtt mellé. Egyelőre össze kell szokjanak. De Arda Turan csere volt, Falcao nem lépett pályára, vannak itt még tartalékok, de ez máris -2 pont.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Jugador del Barça
A védelem tényleg siralmas volt, kb 3 értelmes támadás/kontra volt a Santander részéről, abból 2 gól lett.noname írta:Valencia-Racing 4-3
Soldado kicsit aktív volt. 4 gól, igaz csak 3 a saját kapujába.
Csak félórát láttam, de ezalapján: a Vale támadóereje túlzottan nem szenvedte meg Mata hiányát, Canales egész jó volt. Sajna a védelem nem az igazi, ezt bizonyítja a 3 bekapott gól.Idővel azért Rami összeszedheti a védelmet. Mellesleg 3-1ről jöttek fel, úgy, hogy még egy raklap helyzetet ki is hagytak. A 3. hely szerintem simán meglesz nekik.
Na jöhet a két feljutó, drukkolok a Betisnek.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- noname
- Llegenda del Barça
Valencia-Racing 4-3
Csak félórát láttam, de ezalapján: a Vale támadóereje túlzottan nem szenvedte meg Mata hiányát, Canales egész jó volt. Sajna a védelem nem az igazi, ezt bizonyítja a 3 bekapott gól.Idővel azért Rami összeszedheti a védelmet. Mellesleg 3-1ről jöttek fel, úgy, hogy még egy raklap helyzetet ki is hagytak. A 3. hely szerintem simán meglesz nekik.

A Fifa egy szégyen
- robertfcb
- Capitá del Barça
Uram ég mekkora meccs lehetett ez a Valencia - Racing meccs... utolsó 3 perce kapcsoltam oda, és 2-3 ról 4-3 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ak-2092010
Érdekes megoldás!
De legalább a hétvégén végre kezdődik a Liga!
Érdekes megoldás!

Szerintem szimplán gyenge a védelem, és inkább fiatalokat próbálgat, nem a régi arcokat erőlteti. Különben amit írtál kezdőt, ahhoz még annyit, hogy Villa kivételével mint saját nevelés isTaibi írta:Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.
Valdes - Montoya, Piqué, Busquets, Puyol - Xavi, Fabregas, Thiago - Iniesta, Villa, Pedro
Mondjuk őszíntén szólva nem értem Montoya meghívását..., ennyire jól tolná mostanában?

Én mjuk ebből a keretből így állnék fel : Casillas-Montoya,Ramos,Albiol,Arbeola-Busquets,Xavi,Iniesta-Pedro,Fabregas,Villa. kp és csatársor lényegében az, ami a Gamperen volt

Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.

Valdes - Montoya, Piqué, Busquets, Puyol - Xavi, Fabregas, Thiago - Iniesta, Villa, Pedro
Mondjuk őszíntén szólva nem értem Montoya meghívását..., ennyire jól tolná mostanában?
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Úgy tudom, hogy akkor a kupa második játszik a Barcával!mekkora írta:Sziasztok
Lenne egy kérdésem, amin régóta filózok. Ugye a spanyol szuperkupáért az a 2 csapat, aki a spanyol bajnokságot és a spanyol kupát nyeri. Mi történik akkor, ha ez a 2 csapat egy és ugyanaz, tehát a spanyol bajnokságot és a kupát is ugyanaz a csapat nyeri meg ? akkor nemrendzik meg ?

"A játék az nem játék!"-Terence Hill
- mekkora
- Jugador d'estrella
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, amin régóta filózok. Ugye a spanyol szuperkupáért az a 2 csapat, aki a spanyol bajnokságot és a spanyol kupát nyeri. Mi történik akkor, ha ez a 2 csapat egy és ugyanaz, tehát a spanyol bajnokságot és a kupát is ugyanaz a csapat nyeri meg ? akkor nemrendzik meg ?
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
- MatyiG
- Adminisztrátor
Az AS napilap internetes kiadása szerint megállapodtak, a hétvégén lesz spanyol bajnoki forduló, így vasárnap este 8-tól a Real Madrid a Zaragoza otthonába látogat, hétfőn 9 órától a Barcelona a Villarrealt fogadja.
-
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ab1daL
- Director del Fútbol
Forlán nagy valószínűség szerint az Interhez igazol, ugyanis nem utazik el az Atléticoval az EL selejtező visszavágóra. Eközben viszont kölcsönvette az Atlético a Liverpool-tól Dani Pacheco-t. Valamint szintén Atletis hír, hogy Diego ügynöke arról számolt be, hogy védence megegyezett a madridiakkal.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Spanyol lapértesülések szerint az elhalasztott első forduló pótlására december 23-án vagy 28-án kerülhet sor.
Amennyiben tovább csúszik a bajnokság rajtja, az kihat a Spanyol Kupa menetrendjére is.
Amennyiben tovább csúszik a bajnokság rajtja, az kihat a Spanyol Kupa menetrendjére is.