Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszöntem!messideco írta:Malaga kezdő: M
Egyébként: Willy- J.Gamez,Demichellis,Mathijsen,Eliseu- Toulalan,Apono, Joaquin, Rondo, Cazorla- Nistelrooy
Vezet a Sevilla 2-0-ra.
A védelem tényleg siralmas volt, kb 3 értelmes támadás/kontra volt a Santander részéről, abból 2 gól lett.noname írta:Valencia-Racing 4-3
Soldado kicsit aktív volt. 4 gól, igaz csak 3 a saját kapujába.
Csak félórát láttam, de ezalapján: a Vale támadóereje túlzottan nem szenvedte meg Mata hiányát, Canales egész jó volt. Sajna a védelem nem az igazi, ezt bizonyítja a 3 bekapott gól.Idővel azért Rami összeszedheti a védelmet. Mellesleg 3-1ről jöttek fel, úgy, hogy még egy raklap helyzetet ki is hagytak. A 3. hely szerintem simán meglesz nekik.
Szerintem szimplán gyenge a védelem, és inkább fiatalokat próbálgat, nem a régi arcokat erőlteti. Különben amit írtál kezdőt, ahhoz még annyit, hogy Villa kivételével mint saját nevelés isTaibi írta:Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.
Valdes - Montoya, Piqué, Busquets, Puyol - Xavi, Fabregas, Thiago - Iniesta, Villa, Pedro
Mondjuk őszíntén szólva nem értem Montoya meghívását..., ennyire jól tolná mostanában?
Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.
Úgy tudom, hogy akkor a kupa második játszik a Barcával!mekkora írta:Sziasztok
Lenne egy kérdésem, amin régóta filózok. Ugye a spanyol szuperkupáért az a 2 csapat, aki a spanyol bajnokságot és a spanyol kupát nyeri. Mi történik akkor, ha ez a 2 csapat egy és ugyanaz, tehát a spanyol bajnokságot és a kupát is ugyanaz a csapat nyeri meg ? akkor nemrendzik meg ?