Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ízlések és pofonok...kanty írta:A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
Egy sajnos nagyon is létező problémát dolgozz fel. Liam Neeson kumma jó színész így a holywoody akció túlkapások is hitelesek.
Ezen felbuzdulva letölteném az Ismeretlen férfi és a A következő három nap c filmeket is.
.

Akkor marad a Legends of the fall. Brad Pittel és SirToni Hopkinasal.kanty írta:A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
Egy sajnos nagyon is létező problémát dolgozz fel. Liam Neeson kumma jó színész így a holywoody akció túlkapások is hitelesek.
Ezen felbuzdulva letölteném az Ismeretlen férfi és a A következő három nap c filmeket is.
.
A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
.
na ezt tuti megnézem!tomabence írta:http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA
Ajánlanám a kézikamerás és a "horror" or sci-fi filmek rajongóinak. 1nek tökéletes, nem valami többszörnézős, de kell ilyen is.
10ből 6.5-7

mondjuk az tény, hogy az totál fölösleges volt... jobb lett volna vmi új karakter...Varatrix írta:Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.Ilúvatar írta:Ezt azt jelenti h lesz folytatása[/color]

Én is így vagyok vele teljesen elcsépeltté kezd válni az egész főleg ígyVaratrix írta:Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.
sjd írta: Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?

Van egy jelentkeződ, nekem lenne kedvem.sjay írta:Srácok!
A blogunkhoz (http://www.perfectinsanity.blog.hu) keresek filmkritikust, mivel nagyon megcsappant a mostani létszámunk. Ha valakinek lenne kedve kritikákat írni, kérem jelezze itt, vagy PÜ-ben.
Megölte valami csávó. Kilökte a kocsijával, és utána lelőtte "elvileg" amikor feküdt az égő kocsiba. Rájöttek, hogy be van építve a "bandába" mert közbe rendőr lett vagy mifene.sjd írta:Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?
Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?Varatrix írta: Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.
Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.Ilúvatar írta:Ezt azt jelenti h lesz folytatása[/color]
Szvsz:Ilúvatar írta:1. The Fast and the Furious (2001)
2. Fast Five (2011)
3. The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
4. Fast & Furious (2009)
5. Fast 2 Furious (2003)