Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ízlések és pofonok...kanty írta:A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
Egy sajnos nagyon is létező problémát dolgozz fel. Liam Neeson kumma jó színész így a holywoody akció túlkapások is hitelesek.
Ezen felbuzdulva letölteném az Ismeretlen férfi és a A következő három nap c filmeket is.
.
Akkor marad a Legends of the fall. Brad Pittel és SirToni Hopkinasal.kanty írta:A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
Egy sajnos nagyon is létező problémát dolgozz fel. Liam Neeson kumma jó színész így a holywoody akció túlkapások is hitelesek.
Ezen felbuzdulva letölteném az Ismeretlen férfi és a A következő három nap c filmeket is.
.
A Taken szerintem is nagyon jó film. A következő három nap-ot, ha Neesom miatt akarod megnézni, akkor csalódni fogsz, kb. 1 percig látható az egész filmben. A film maga pedig egy gyenge közepes. Az ismeretlen férfit pár napja néztem meg, hát...nekem nem tetszett annyira, eléggé vontatott.ultrasur írta:Megnéztem az Elrabolva (Taken) c. filmet.
10/9 a műfajában.
.
na ezt tuti megnézem!tomabence írta:http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA
Ajánlanám a kézikamerás és a "horror" or sci-fi filmek rajongóinak. 1nek tökéletes, nem valami többszörnézős, de kell ilyen is.
10ből 6.5-7
mondjuk az tény, hogy az totál fölösleges volt... jobb lett volna vmi új karakter...Varatrix írta:Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.Ilúvatar írta:Ezt azt jelenti h lesz folytatása[/color]
Én is így vagyok vele teljesen elcsépeltté kezd válni az egész főleg ígyVaratrix írta:Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.
sjd írta: Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?
Van egy jelentkeződ, nekem lenne kedvem.sjay írta:Srácok!
A blogunkhoz (http://www.perfectinsanity.blog.hu) keresek filmkritikust, mivel nagyon megcsappant a mostani létszámunk. Ha valakinek lenne kedve kritikákat írni, kérem jelezze itt, vagy PÜ-ben.
Megölte valami csávó. Kilökte a kocsijával, és utána lelőtte "elvileg" amikor feküdt az égő kocsiba. Rájöttek, hogy be van építve a "bandába" mert közbe rendőr lett vagy mifene.sjd írta:Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?
Ő hogyan halt meg? Már nem emlékszem. Talán vmi verseny során, nem?Varatrix írta: Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.
Egyértelműen! Nem véletlenül mutatták, hogy él Dom csaja! Bár szerintem ez már kicsit túlzás.Ilúvatar írta:Ezt azt jelenti h lesz folytatása[/color]
Szvsz:Ilúvatar írta:1. The Fast and the Furious (2001)
2. Fast Five (2011)
3. The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
4. Fast & Furious (2009)
5. Fast 2 Furious (2003)
Pont ma fikázták a madridistán, szóval mindenképpen meg kell, hogy nézzem, neki is állok mindjártIlúvatar írta:Fast Five
10/10
Skacok, nem tudom mikor láttam utoljára ilyen kumma jó kis akciófilmet. Talán Die Hard 4.0 óta. Nagyon élvezetes kis mozi volt, jó öreg gárdákkal még az első részből, továbbá Dwayne Johsonnal fűszerezve.
Hatalmas fordulatokkal, pörögve, törés-zúzás, golyózápporral.
Mindenkinek ajánlott!