2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Milant idegenben is verni kell.S.Agüero írta:Nem rossz csoport azon kívül, h bekaptunk megint egy keleti csapatot.![]()
Sima első helynek meg kell lenni.Milan ellen itthon védő nélkül nem lesz könnyű, de be kell húzni, idegenben meg jó az x.
![]()
TV2 remélem adja a meccset!
Az sajnos nem jött volna össze.Messi1125 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne minden( meg persze olcsóbb ) ha a Vidi megveri a Sturmot aztán a BATE-t:) most székesfehérvárra(vagy pestre) kéne tervezgetni:)
Neis mondd, egyből ez jutott eszembe nekem is.Messi1125 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne minden( meg persze olcsóbb ) ha a Vidi megveri a Sturmot aztán a BATE-t:) most székesfehérvárra(vagy pestre) kéne tervezgetni:)
Engem is érdekelne bár a milanoi kiruccanás jobban/Barátnőm Milanos/!Mivel Barca-Atleticora megyünk ezért most Egy San Siro beli mérkőzés kéne és ha már Milan-Barca lesz akkor...Bandinho írta:Olyan kérdésem lenne, hogy mindent összevetve ( szállás, jegy, utazás .. ) mennyibe kerülne egy túra a Plzen elleni meccsre ??
Ez engem is nagyon érdekelne!! Valóban szervezhetne az Eurobarca vmit:DBandinho írta:Olyan kérdésem lenne, hogy mindent összevetve ( szállás, jegy, utazás .. ) mennyibe kerülne egy túra a Plzen elleni meccsre ??
Ez honnan van? Én azt olvastam, hogy pontos menetrend csak holnap lesz.Tocy írta:A pontos időpontok:
Szeptember 13: Barça-Milan
Szeptember 28: Bate-Barça
Október 19: Barça-Victoria Pilsen
November 1: Victoria Pilsen-Barça
November 23: Milan-Barça
December 6: Barça-Bate
Semmi "extra", csak egy Barcás felsőben lazul, körülötte pedig mindenki öltönyben és nyakkendőben.ahetaton írta:Nincs erről valami kép, vagy videó?Capon írta:Puyi tényleg oda tette magát
Nincs erről valami kép, vagy videó?Capon írta:Puyi tényleg oda tette magát