92euro. 70a mez felirat nélkül, a felirat egy 10es, a szállítás 12.chonggy írta:Mindenestül (postaköltség stb) ?
(Tv3 logó még 7lenne,de az nincs rajta)
Nem túl olcsó,de 1 évben egyet ki lehet bírni
92euro. 70a mez felirat nélkül, a felirat egy 10es, a szállítás 12.chonggy írta:Mindenestül (postaköltség stb) ?
Elvileg a Hervisben is van.gordi. írta: A polót hol szerezted? Sima Nike boltban vagy rendelni kell ?
ok.thx!bár ezt megtaláltam én is.csak ami srácokon volt,azon volt egy bazi nagy fcb felirat (hátul).de lehet az csak nekik jár.Bob_Marley írta:Dombornyomott kártyával lehet rendelni a hivatalos oldalról!1 max 2hét után szállítanak is! > Barcelona Training Top - Sleeveless - Tour Yellow/City Grey ez a neve!
Magyarországon nem hiszem, hogy lehet kapni olyan pólókat amiben edzéseken tréningeznek!Mezeket, pólókat (abból is pár fajta jön), táskákat, kiegészítőket lehet kapni!Pl Lionsportsnál!
Ez bizony engem is érdekelneMG írta:sziasztok!
egy kis segítség kellene.az a poló/mez érdekelne,ami vasárnap,bemelegítéskor volt a srácokon.olyat lehet kapni valahol????
köszi a választ előre is.
ebben tényleg igaza van,viszont a kérdés jogoslluisllach89 írta:Ha azt mondod róla hogy jó befektetés, az ezüst ára rohamosan megy fel, ráadásul garantálod hogy senkinek nincs az országban és Barca drukker is vagy akkor miért adod el?Mental_Theo írta:
Mert ezüst, és Ritkaság. Az ezüst rohamosan megy fel.
Ha azt mondod róla hogy jó befektetés, az ezüst ára rohamosan megy fel, ráadásul garantálod hogy senkinek nincs az országban és Barca drukker is vagy akkor miért adod el?Mental_Theo írta:
Mert ezüst, és Ritkaság. Az ezüst rohamosan megy fel.
Mert ezüst, és Ritkaság. Az ezüst rohamosan megy fel.MessiFan írta:Miért ilyen drága?Mental_Theo írta:Felsorolni sem tudom mennyi különlegességem van, íme egy
amitek biztosan nincs:
http://www.vatera.hu/fc_barcelona_13_80 ... 59143.html
én megválok ettől a gyönyörű szettől,mert kettő is van.
RITKASÁG!
itthon szerintem senkinek sincs, és befektetésnek is kiváló!!!
A Veszprémi Tescoban is láttam.kakasugynok007 írta:Az ország másik felébe lakokFirefox írta:Tévedsz, épp tegnap láttam a miskolci Tescoban!!!kakasugynok007 írta:Ilyet nem lehet már kapni sehol!!!
OFF:
egyébként megvettem a mezt, amit korábban mutattamHa csinálok képet róla felrakom!
![]()
Internetes oldalakon fent volt -3db on is- de készleten nincs és próbálnak szerezni.
Miért ilyen drága?Mental_Theo írta:Felsorolni sem tudom mennyi különlegességem van, íme egy
amitek biztosan nincs:
http://www.vatera.hu/fc_barcelona_13_80 ... 59143.html
én megválok ettől a gyönyörű szettől,mert kettő is van.
RITKASÁG!
itthon szerintem senkinek sincs, és befektetésnek is kiváló!!!
Az ország másik felébe lakokFirefox írta:Tévedsz, épp tegnap láttam a miskolci Tescoban!!!kakasugynok007 írta:Ilyet nem lehet már kapni sehol!!!
OFF:
egyébként megvettem a mezt, amit korábban mutattamHa csinálok képet róla felrakom!
Remélem a fénykép készítése után nem túrtad szét egy villával, és elzártad száraz, naptól védett helyre.Fecooo írta:értéke abban rejlik, hogy saját kézzel készítette nekem a Hölgyemény
Tévedsz, épp tegnap láttam a miskolci Tescoban!!!kakasugynok007 írta:Ilyet nem lehet már kapni sehol!!!