Ha Pep azt mondja:Juli néni a szomszédból játszik azon a poszton ,én akkor is nyugodt leszek mert pontosan tudja mit miért csinál!Barcaman1993 írta:Maxwell elvileg még nem épült fel teljesen. Jds-t inkább hagyjuk... Fontás-Bartra-Montoya trióból kéne kikerülni a "győztesnek". Annak pedig meg lesz az oka, hogy miért x, vagy y nem fog játszani. Lehet sérülés, rossz forma, gyenge erőnlét, akármi. Sztem a legjobb döntés lesz meghozva.shutterisland írta:ha már mindenképp jobbhátvéd kell mára, akkor nem értem, miért lenne bartra, jds vagy akár maxwell...van egy montoyánk, akinek ez az alap posztja is.
bár ha sérült, vagy ilyesmi, akkor nem szóltam.
Maxwell elvileg még nem épült fel teljesen. Jds-t inkább hagyjuk... Fontás-Bartra-Montoya trióból kéne kikerülni a "győztesnek". Annak pedig meg lesz az oka, hogy miért x, vagy y nem fog játszani. Lehet sérülés, rossz forma, gyenge erőnlét, akármi. Sztem a legjobb döntés lesz meghozva.shutterisland írta:ha már mindenképp jobbhátvéd kell mára, akkor nem értem, miért lenne bartra, jds vagy akár maxwell...van egy montoyánk, akinek ez az alap posztja is.
bár ha sérült, vagy ilyesmi, akkor nem szóltam.