La Liga / Copa del Rey
1xerűen nem értem, miért nem lehet a Barcát játszatni, és nyerni...simán, összeszokottan működik a gépezet, mindenki ismer mindenkit. Busquets-Xavi-Iniesta kp, fals9esben Cesc, elöl Villa és Pedro. Kész. Hátul a védelem persze kérdőjeles jelenleg, de oda meg vannak MadridbólRobcsyy írta:30.perc 0-2

30.perc 0-2 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Jonathan de Guzman
Mallorca
Villarreal
Mallorca

- ab1daL
- Director del Fútbol
Luis Garcia
Espanyol
Real Zaragoza
Espanyol

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- noname
- Llegenda del Barça
A Valenciától elment a 2 David, de remekül igazoltak. Az idei igazolásaik is jónak tűnnek. Ha Canales beválik, lehet még erősebbek lesznek, mint eddig.
Azonban azt ne feledjük, hogy az Atletico sose a jól sikerült igazolásokról volt híres. Ők Spanyolo. legnagyobb játékostemetője. Már sokszor kicserélték az egész keretet és egy 4. hely, iletve egy EL-győzelem minden, amit felmutathatnak. nem szokott összejönni nekik a dolog. Továbbá láthattuk a nyitómeccseket. A Vale támadóereje fantasztikus, a védelmük gyenge, de Rami és Ruiz rendbehozhatják.
Reménykedem, hogy beválnak az Atletico igazolásai, de ha a tapasztalatokból indulok ki, nagy bukás lesz.
Azonban azt ne feledjük, hogy az Atletico sose a jól sikerült igazolásokról volt híres. Ők Spanyolo. legnagyobb játékostemetője. Már sokszor kicserélték az egész keretet és egy 4. hely, iletve egy EL-győzelem minden, amit felmutathatnak. nem szokott összejönni nekik a dolog. Továbbá láthattuk a nyitómeccseket. A Vale támadóereje fantasztikus, a védelmük gyenge, de Rami és Ruiz rendbehozhatják.
Reménykedem, hogy beválnak az Atletico igazolásai, de ha a tapasztalatokból indulok ki, nagy bukás lesz.
A Fifa egy szégyen
- ab1daL
- Director del Fútbol
Emlékezzünk mindenki borúlátó volt a Valenciával kapcsolatban, amikor elment onnan a 2 David, aztán mégis jók lettek a bronzéremre. Jó játékosok érkeztek az Atmahoz, ha még Diego is odaigazol, akkor Falcao és a másik csatár rendesen fognak labdákat kapni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Capon
- Llegenda del Barça
Agüero és Forlán távozása papíron gyengülésnek nevezhető, de játék szempontjából meg nem biztos hogy az lesz. Azért ezekkel a nevekkel 7 helyre behozni az Atletico Madridot nem éppen dicsőség.
Majd elválik mi lesz én úgy gondolom jót fog tenni a vérfrissítés nekik mert már mindenki nagyon beszürkült abban a csapatban.
Majd elválik mi lesz én úgy gondolom jót fog tenni a vérfrissítés nekik mert már mindenki nagyon beszürkült abban a csapatban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azt olvastam egy meg nem nevezett oldalon, hogy leigazolják Diegot a Wolfsburg-tól, vagy kölcsön veszik.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért más a spanyol bajnokság színvonala a török vagy a portugáléhoz képest..messibingyo írta:lehet de nem is olyan biztos hogy romlas Falacao a Portonal egyik legjobb volt ha nem a legjobbVictor_Valdes írta:Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador del Barça
lehet de nem is olyan biztos hogy romlas Falacao a Portonal egyik legjobb volt ha nem a legjobbVictor_Valdes írta:Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás..
bingyo
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás.. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Jugador del Barça
de erkezett falcao es arda turanSanama írta:Meg ugye Agüero sincs már ott...19Messi19 írta:"Az Internazionale hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Diego Forlánt, az Atlético Madrid uruguayi támadóját, a tavalyi világbajnokság legjobb játékosát."
Ezzel tovább gyengült az egyik nagy spanyol csapat.Hát így nehéz lesz szorosabb bajnokságot csinálni.Egyik legjobbját adta el a kisebbik madridi csapat!
bingyo
Meg ugye Agüero sincs már ott...19Messi19 írta:"Az Internazionale hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Diego Forlánt, az Atlético Madrid uruguayi támadóját, a tavalyi világbajnokság legjobb játékosát."
Ezzel tovább gyengült az egyik nagy spanyol csapat.Hát így nehéz lesz szorosabb bajnokságot csinálni.Egyik legjobbját adta el a kisebbik madridi csapat!
- 19Messi19
- Jugador del Barça
"Az Internazionale hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Diego Forlánt, az Atlético Madrid uruguayi támadóját, a tavalyi világbajnokság legjobb játékosát."
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
-
- Entrenador del Barça
Valamilyen szinten egyet értek a Villareal és Sevilla elnökével. Szerencsére nagyon jó a csapatunk, és élvezem nézni minden egyes percét a meccseknek, de az izgalom tényleg nagyon hiányzik. Leülsz egy Villareal, Valencia, Sevilla meccsre, és azt várod, hogy majd jól megszorongatnak minket vagy éppen a Madridot, és általában sima meccs kerekedik belőle. A kisebb csapatoknak még kevesebb esélyük van. Néha-néha összejön egy pontszerzés vagy egy győzelem, de az ritka mint a fehér holló! Ahhoz hogy izgulnod kelljen Barca drukkerként (igaz ez a Mardidra is),el kell jutni a Bl kieséses szakaszába vagy El Classicot kell játszani. Mindemellett természetesen örülök, hogy ilyen jó korban élek, hogy láthatom játszani ezt a Barcát, de örülnék, ha kicsit közelebb kerülnének az alsóbb csapatok a két nagyhoz! Korábban lerágtam a körmömet minden hétvégén, és meg kell mondja egy kicsit hiányzik a stressz. Na mindegy! Hajrá Barca
-
- Capitá del Barça
Szerintem is elég sok befektető fog menni Spanyolországba mert nem nehéz bekerülni az első 6-8.ba.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Az nem valószínű, de nem hinném, hogy bárkitől is ki fognak kapni. Szerintem itt, aki bajnokságot akar majd nyerni, annak maximum 2-3 döntetlenje lehet.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezt a botlást hogy érted veretlenül 100%osan fejezik ba a bajnokságot?Robo írta:Szerintem Idén a Real Madrid megnyerni a Bajnokságot. Nagyon erősek, nem fognak botlani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Szerintem Idén a Real Madrid megnyerni a Bajnokságot. Nagyon erősek, nem fognak botlani.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem is, annyira mély és erős a kerete mind a RM-nak és nekünk is, hogy 90 feletti pont kell a bajnoki címhez!
Angliában tény, hogy a középcsapatok tudnak pontot rabolni, de ez Spanyolországban sem volt másként, amíg a 2 nagy ennyire meg nem erősödött!Akadnak nagy gólarányú győzelmek is, de a Ligában még a padon is általában spanyol vagy D-Amerikai edzők vannak, akiket a védekezés megszervezése nem nagyon érdekel!Míg az angoloknál még a legutolsó csapat is "megtanult" focizni!
És a nemzetközi porondon meg a spanyol középcsapatok azért ott vannak a tűz közelében!Nehéz eldönteni, melyik a jobb az angol izgalmasabb ez tény, de ettől még nem biztos, hogy jobb!
Mindkettőt szeretni és nézni!
Angliában tény, hogy a középcsapatok tudnak pontot rabolni, de ez Spanyolországban sem volt másként, amíg a 2 nagy ennyire meg nem erősödött!Akadnak nagy gólarányú győzelmek is, de a Ligában még a padon is általában spanyol vagy D-Amerikai edzők vannak, akiket a védekezés megszervezése nem nagyon érdekel!Míg az angoloknál még a legutolsó csapat is "megtanult" focizni!
És a nemzetközi porondon meg a spanyol középcsapatok azért ott vannak a tűz közelében!Nehéz eldönteni, melyik a jobb az angol izgalmasabb ez tény, de ettől még nem biztos, hogy jobb!
Mindkettőt szeretni és nézni!

Szerintem a közvetítési díjak elosztása igazságtalan Spanyolországban, míg Angliában mindenki ugyanannyit kap. Ezen kívül a fizetési sapka bevezetése is sokat segítene, mert a nagy csapatok míg így is - versenyellenesen - nagy fölényben vannak. Lásd. Manchester City, ahol évekig kellett lapátolni a pénzt, mire tényleg azt lehetett mondani, bajnokesélyesek. Amúgy azt gondolom, hogy azért nem fektetnek be annyira spanyol csapatokba, mert kevesebben járnak ki meccsre. A mezekre is kisebb a kereslet, mivel általánosan egy angolnak több pénze van, mint egy spanyolnak.
- noname
- Llegenda del Barça
Lassan jönni fognak a befektetők spanyolhonba is. A Malagánál ugyebár nagyon erős csapat épülget. Idén EL helyre esélyesek. A Racingnak is vmi gazdag fószer a tulaja, de ő nem nagyon feketet be. MIndamellett ha kiesés fenyegetné őket, valószínűleg adna pénzt játékosokra.
Remélem azért a Malaga jól teljesít. Egy jó teljesítmény vonzhat ás befektetőket.
Remélem azért a Malaga jól teljesít. Egy jó teljesítmény vonzhat ás befektetőket.
A Fifa egy szégyen
Tavaly is a 2 nagy csapatról szólt a bajnokság,de mégsem mondta ezt senki... Akkor azt hiszema Hercules cumiztatott meg minket a nyitó fordulóban, nemde?
Tény,hogy gyakrabban veri a Barca a közép/nagy csapatokat spanyolban,mint a MU angliában,sőt még a Real is de ez a két csapat benne van jelenleg EU top3-ban a többi csapat meg nem. Most mit várunk?
Biztos vagyok benne,hogy nem lennének ekkora zakók,ha itt is menne a kemény foci,mint Angliában, de ez nem az a kultúra szerencsére.
És én sokkal szívesebben nézek meg egy Real-Zaragoza 6-0át ilyen mentalitásban,minthogy lenne 2-1 de szét tördelve,vagy arról szólna mint az angol foci,hogy ki mennyit tud futni.
Tény,hogy több pénzre lenne szüksége a középcsapatoknak. Angliában hogy oldották meg? Jöttek a beruházok... Ez már itt is elkezdődött(Malaga).Szóval nem értem. A City se volt sehol 5éve, most meg azért Angliában nagy csapatnak számít...
Tény,hogy gyakrabban veri a Barca a közép/nagy csapatokat spanyolban,mint a MU angliában,sőt még a Real is de ez a két csapat benne van jelenleg EU top3-ban a többi csapat meg nem. Most mit várunk?
Biztos vagyok benne,hogy nem lennének ekkora zakók,ha itt is menne a kemény foci,mint Angliában, de ez nem az a kultúra szerencsére.
És én sokkal szívesebben nézek meg egy Real-Zaragoza 6-0át ilyen mentalitásban,minthogy lenne 2-1 de szét tördelve,vagy arról szólna mint az angol foci,hogy ki mennyit tud futni.
Tény,hogy több pénzre lenne szüksége a középcsapatoknak. Angliában hogy oldották meg? Jöttek a beruházok... Ez már itt is elkezdődött(Malaga).Szóval nem értem. A City se volt sehol 5éve, most meg azért Angliában nagy csapatnak számít...
-
- Director del Fútbol
Abban viszont igaza van hogy a nagy különbségű győzelmek az elvileg "top" teamek között nálunk gyakrabban fordulnak elő.Fecooo írta:ezzel az a baj, h nem értetted meg, amit írtam...ezek esetleg egyszeri alkalmak... Viszont a Barca meg a Real orba szájba aláz mindenkit.
Meg lehet nézni,tavaly hány meccset bukott a spanyol bajnok,utána meg azt,hogy ennyit az angol....
Ha egyszer nem látod mennyivel masszívabbak az angol kiscsapatok akkor nincs mit tenni. Meddő vita, részemről vége.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona