La Liga / Copa del Rey
Egy kis mortal combat a végére 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Láttátok a visszajátszást?
:D Arbeloa és Ramos hozza a madridi önmagukat itt a végén..

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fabre gól, igaz kicsit mákos 

BÜNTETŐŐŐŐŐŐŐ
EZ AAAAAAZZZZZZ
EZ AAAAAAZZZZZZ
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Cesc 

- N7
- Jugador del Barça
Hawk írta:Thiago még most melegít, Ő nem volt fent az első félidőben.N7 írta:na az a durva, Spanyolo.-Chile 0-2(első félidő)
pályán:Xavi,Busquets,Villa,Alexis,Thiago
padon: Iniesta,Pedro,Fabregas,
szerk: Iniesta gól
Igaz,bocsiiii!!!
Egyébként én ezt Fernando Torrest úgy szeretem,de szegény elment a Chelseaba és semmi nem jön össze neki.Fabregas mellett őt is szerettem volna,hogy a Barcában játsszon,csak ki helyére?? Villa,Alexis,Messi,Pedro??Na mindegy a lényeg,hogy szimpatikus!:)
- Hawk
- Jugador del Barça
Thiago még most melegít, Ő nem volt fent az első félidőben.N7 írta:na az a durva, Spanyolo.-Chile 0-2(első félidő)
pályán:Xavi,Busquets,Villa,Alexis,Thiago
padon: Iniesta,Pedro,Fabregas,
szerk: Iniesta gól

- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért del Bosque nem tudom honna vette, hogy Javi Martinezt középső bekként játszatja.. Attól hogy ez ment Businak, és Maschnak, nem mindenkinek jön be. Arról nem is beszélve, hogy Albiol és Arbeloa kezdők, akik egy percet nem játszottak még idén tétmeccset...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
nem feltétlen. eddig is ezt csinálta, az összes barcást behívja még a legutolsó barátságos meccsre is...Facsy írta:persze...del Bosque meg Madridba menne főbe lőnék az első sarkonTocy írta:1xerűen nem értem, miért nem lehet a Barcát játszatni, és nyerni...simán, összeszokottan működik a gépezet, mindenki ismer mindenkit. Busquets-Xavi-Iniesta kp, fals9esben Cesc, elöl Villa és Pedro. Kész.Robcsyy írta:30.perc 0-2
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Facsy
- Jugador d'estrella
persze...del Bosque meg Madridba menne főbe lőnék az első sarkonTocy írta:1xerűen nem értem, miért nem lehet a Barcát játszatni, és nyerni...simán, összeszokottan működik a gépezet, mindenki ismer mindenkit. Busquets-Xavi-Iniesta kp, fals9esben Cesc, elöl Villa és Pedro. Kész.Robcsyy írta:30.perc 0-2

1xerűen nem értem, miért nem lehet a Barcát játszatni, és nyerni...simán, összeszokottan működik a gépezet, mindenki ismer mindenkit. Busquets-Xavi-Iniesta kp, fals9esben Cesc, elöl Villa és Pedro. Kész. Hátul a védelem persze kérdőjeles jelenleg, de oda meg vannak MadridbólRobcsyy írta:30.perc 0-2

30.perc 0-2 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Jonathan de Guzman
Mallorca
Villarreal
Mallorca

- ab1daL
- Director del Fútbol
Luis Garcia
Espanyol
Real Zaragoza
Espanyol

- noname
- Llegenda del Barça
A Valenciától elment a 2 David, de remekül igazoltak. Az idei igazolásaik is jónak tűnnek. Ha Canales beválik, lehet még erősebbek lesznek, mint eddig.
Azonban azt ne feledjük, hogy az Atletico sose a jól sikerült igazolásokról volt híres. Ők Spanyolo. legnagyobb játékostemetője. Már sokszor kicserélték az egész keretet és egy 4. hely, iletve egy EL-győzelem minden, amit felmutathatnak. nem szokott összejönni nekik a dolog. Továbbá láthattuk a nyitómeccseket. A Vale támadóereje fantasztikus, a védelmük gyenge, de Rami és Ruiz rendbehozhatják.
Reménykedem, hogy beválnak az Atletico igazolásai, de ha a tapasztalatokból indulok ki, nagy bukás lesz.
Azonban azt ne feledjük, hogy az Atletico sose a jól sikerült igazolásokról volt híres. Ők Spanyolo. legnagyobb játékostemetője. Már sokszor kicserélték az egész keretet és egy 4. hely, iletve egy EL-győzelem minden, amit felmutathatnak. nem szokott összejönni nekik a dolog. Továbbá láthattuk a nyitómeccseket. A Vale támadóereje fantasztikus, a védelmük gyenge, de Rami és Ruiz rendbehozhatják.
Reménykedem, hogy beválnak az Atletico igazolásai, de ha a tapasztalatokból indulok ki, nagy bukás lesz.
A Fifa egy szégyen
- ab1daL
- Director del Fútbol
Emlékezzünk mindenki borúlátó volt a Valenciával kapcsolatban, amikor elment onnan a 2 David, aztán mégis jók lettek a bronzéremre. Jó játékosok érkeztek az Atmahoz, ha még Diego is odaigazol, akkor Falcao és a másik csatár rendesen fognak labdákat kapni.
- Capon
- Llegenda del Barça
Agüero és Forlán távozása papíron gyengülésnek nevezhető, de játék szempontjából meg nem biztos hogy az lesz. Azért ezekkel a nevekkel 7 helyre behozni az Atletico Madridot nem éppen dicsőség.
Majd elválik mi lesz én úgy gondolom jót fog tenni a vérfrissítés nekik mert már mindenki nagyon beszürkült abban a csapatban.
Majd elválik mi lesz én úgy gondolom jót fog tenni a vérfrissítés nekik mert már mindenki nagyon beszürkült abban a csapatban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azt olvastam egy meg nem nevezett oldalon, hogy leigazolják Diegot a Wolfsburg-tól, vagy kölcsön veszik.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért más a spanyol bajnokság színvonala a török vagy a portugáléhoz képest..messibingyo írta:lehet de nem is olyan biztos hogy romlas Falacao a Portonal egyik legjobb volt ha nem a legjobbVictor_Valdes írta:Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador del Barça
lehet de nem is olyan biztos hogy romlas Falacao a Portonal egyik legjobb volt ha nem a legjobbVictor_Valdes írta:Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás..
bingyo
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért ha csak a neveket nézzük, ez eléggé szép romlás.. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -