Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért nem,csak azon filóztam tegnap,h 10ezer környékén lesz,vagy 5-6. Nem az összeg miatt bosszankodom, maga a tudat miatt... ha nekem 5ösöm lesz a lottón,akkor még vagy 10embernek az lesz.visca el barca írta:fogadjunk egész este arról álmodoztál mire fogod elkölteni a sok pénzt amit a 12-es hozottozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
![]()
általában így van nekem szerencsém, hihetetlen...
fogadjunk egész este arról álmodoztál mire fogod elkölteni a sok pénzt amit a 12-es hozottozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
![]()
általában így van nekem szerencsém, hihetetlen...
ok, köszi. először arra gondoltam,csak az zavart meg,hogy úgy írta,h magyar,svéd(0-4) mondom vmi kombót tett a két meccsreronaldinho89 írta:0-4 es hendikepre gondolt szerintem. san marino-nak a hollandok ellen 0-5-ös hendije volt ^^
igen, arra.ronaldinho89 írta:0-4 es hendikepre gondolt szerintem. san marino-nak a hollandok ellen 0-5-ös hendije volt ^^
nekem is 12esem lett. kb 8éve nem totóztam, mondom ma megpróbálom.socio66 írta:totón meg 12-esem lett.
az a durva hogy a pótmeccs az utolsó pillanatig bejövésre állt és a 13. meccs is közel volt,szóval kb. levegőt is alig vettem itt a végén.
egy pillanatig elhittem hogy milliomos lehetek,de végül mégsem.
1.Argentínok vezetnek,2. Nem tudom miért.Bob_Marley írta:Szurkolunk nekedFirefox írta:Sziasztok! Ilyet raktam 2-kor.:
Jordánia-Kína V 2,60
Kuvait-Dél-Korea V 1,70
Argentína-Nigéria H 1,35
Lengyelo-Németo V 1,52
Moldova-Magyaro V 1,75
össz odds: 15x
Megjátszott összeg: 500,-Ft
Nyeremény: 7 815,-Ft
Bízom a szerencsében![]()
![]()
Arg-Nigérián megakadt a szemem, múltkor mintha az egy "érdekes" végkifejletet hozott volna!Jordán-Kína miért ilyen magas?
Szurkolunk nekedFirefox írta:Sziasztok! Ilyet raktam 2-kor.:
Jordánia-Kína V 2,60
Kuvait-Dél-Korea V 1,70
Argentína-Nigéria H 1,35
Lengyelo-Németo V 1,52
Moldova-Magyaro V 1,75
össz odds: 15x
Megjátszott összeg: 500,-Ft
Nyeremény: 7 815,-Ft
Bízom a szerencsében![]()
Első ránézésre tényleg, de Egyiptom 4 meccs után nyeretlen a csoportban és otthon se tudta megverni Sierra Leona-t, így azért nem raknék rájuk nagyon pénzt.Fernando írta:Sierra Leona vs. Enyiptom V 1.95
Ez is egész jó. De nem játszom meg.
én még tegnap toltam, volt ahol 2.75-öt adtak rázola8787 írta:Ruanda - Elefántcsontpart 2.64 3.05 2.25
WHY? :O