2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ennek a cikknek a 3/4-e spekuláció (sőt...), médiából érkező hírek... azokat meg tudjuk mennyire megbízhatóak...
Ha létezik vmekkora ellentét, akkor nem csodálom,h pont Casillassal. Bizonyos értékekhez azért ragaszkodik, többet jelent számára az a címer,mint pl Perez elnöknek, és tovább is fog ott maradni mint a portugál provokátor májsztró. Remélem idén is max egy spanyol kupa esik le,és akkor jövőre elhúz mondjuk PSG-hez, ott nem lenne nagyon szem előtt (Francia bajnokságot csak ritkán követem).
Ez nem Pepe bnőjevisca el barca írta:talaltam egy uj jatekost mourinhonak a realba
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ot-2093567
de-de. aztán hála a kezeléseknek,fél éve sérültszajko írta:nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazoláselég nagy gáz van az orvosi stábnál nálatok...
ParancsoljMichaaBee írta:Kérhetném, hogy valaki belinkelje az összes magyar feliratos marcatoonst? Köszi.
nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazolás
Most olvasom az NSO-n, hogy még 2 hónapig harcképtelen. Térdsérüléssel bajlódik.lui1698 írta:Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Sanitas..visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Érdekes ez.ferninho írta: és azért nem kell már előre temetni a Madridot...
én most teljesen 50-50 %-ra látom az esélyeket.