Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkettő jó.S.Agüero írta:
Ne haragudj, de különbség.messibingyo írta: mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????
nemtudom én most töltöm, remélem jó lesz. enyém 3.4-esmessibingyo írta:mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????S.Agüero írta: pontosan melyik oldalról kell letölteni?
mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????S.Agüero írta:pontosan melyik oldalról kell letölteni?ziipp írta:Sopcast, 1000 kbps fölötti stream - probléma megoldva.
http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.html nekem innen van.S.Agüero írta:pontosan melyik oldalról kell letölteni?ziipp írta:Sopcast, 1000 kbps fölötti stream - probléma megoldva.
Attól, hogy te nem tudod elképzelni, még nem lesz másként.kilibarca írta:Ezt nem tudom honnan veszed ,hogy egy rangadót alig néztek helyette BK vagy akármi mást. Sajnos adataim nincsenek de még egy x-t sem tudok elképzelni nem hogy fordítva .De akkor azt mond meg nekem hogy most mennyivel lesz jobb a Tv2-nek? Nem kötekedni meg veszekedni akarok csak ne higgyünk már el ilyen dumákat , hogy nincs nézettség és még mi járunk jobban ,hogy áttették egy olyan adóra amelynek országosan 1%os-a nézettsége.
Minden évben az aktuális magyar bajnok nincs tele légióssal. S ha tele is van, attól még magyar csapat, tehát néznék nyugodtan. A másik meg garantált lenne, h top csapatok ellen játszana.kilibarca írta: Kezdem a második felével BL-re a Videotonnak lett volna lehetősége. A tavalyi csapatnak még drukkoltam is volna de azt a csapatot szélnek eresztették. 9 külföldi jött + az edző , 10 MAGYAR + az edző lett kidobva majdnem az egész kezdő csapat.
Most a kezdőben 1 vagy 2 magyar van. MERT MAGYAR-ról ennyit.
Ezt nem tudom honnan veszed ,hogy egy rangadót alig néztek helyette BK vagy akármi mást. Sajnos adataim nincsenek de még egy x-t sem tudok elképzelni nem hogy fordítva .De akkor azt mond meg nekem hogy most mennyivel lesz jobb a Tv2-nek? Nem kötekedni meg veszekedni akarok csak ne higgyünk már el ilyen dumákat , hogy nincs nézettség és még mi járunk jobban ,hogy áttették egy olyan adóra amelynek országosan 1%os-a nézettsége.
Kezdem a második felével BL-re a Videotonnak lett volna lehetősége. A tavalyi csapatnak még drukkoltam is volna de azt a csapatot szélnek eresztették. 9 külföldi jött + az edző , 10 MAGYAR + az edző lett kidobva majdnem az egész kezdő csapat.kanty írta:Nagyon nem számít, h ki játszik. Tavaly is lehetett akármekkora derbi a BL-ben, a Barátok Közt vagy ami éppen az RTL-en ment rendesen verte a TV2-öt.kilibarca írta: Ne viccelj ezt komolyan gondolod?! Egy Barcelona-Milan-nak ne lenne nézettsége ? Azt mondom egy Maccabi-Genk talán nem néztek annyian mert az még csak egy selejtező és egyik sem top csapat. De a top klubbok meccseit min az ország 1/4 de lehet ,hogy 1/3 nézi.
Az meg hogy nincs benn magyar csapat jobb is gólokra is kevés esélyünk lenne nem hogy pontokra.És itt sem lenne annyival nagyobb a nézettség ha Videoton mondjuk benne lenne.
Az meg rossz, h nincs magyar csapat. Akármit csinálna egy magyar csapat a BL-ben lenne nézettsége, mert MAGYAR ;s olyanok is néznék, akiket amúgy a foci abszolút nem érdekel.
Nagyon nem számít, h ki játszik. Tavaly is lehetett akármekkora derbi a BL-ben, a Barátok Közt vagy ami éppen az RTL-en ment rendesen verte a TV2-öt.kilibarca írta:
Ne viccelj ezt komolyan gondolod?! Egy Barcelona-Milan-nak ne lenne nézettsége ? Azt mondom egy Maccabi-Genk talán nem néztek annyian mert az még csak egy selejtező és egyik sem top csapat. De a top klubbok meccseit min az ország 1/4 de lehet ,hogy 1/3 nézi.
Az meg hogy nincs benn magyar csapat jobb is gólokra is kevés esélyünk lenne nem hogy pontokra.És itt sem lenne annyival nagyobb a nézettség ha Videoton mondjuk benne lenne.
Ne viccelj ezt komolyan gondolod?! Egy Barcelona-Milan-nak ne lenne nézettsége ? Azt mondom egy Maccabi-Genk talán nem néztek annyian mert az még csak egy selejtező és egyik sem top csapat. De a top klubbok meccseit min az ország 1/4 de lehet ,hogy 1/3 nézi.ab1daL írta:Érthető a TV2 döntése pedig. Olvastam, hogy a BL meccsek nem hoztak akkor nézettséget, az RTL verte őket akkor is, ha meccs volt. Mivel nem is jutott be magyar csapat, már erre se tudnak számítani, hogy akkor esetleg megvernék az RTL-t. Viszont a PRO4-nek nagyon sokat hoz a BL meccsek közvetítése, ezért kapták meg ők.
ab1daL írta:Érthető a TV2 döntése pedig. Olvastam, hogy a BL meccsek nem hoztak akkor nézettséget, az RTL verte őket.