kilibarca írta:Ezt nem tudom honnan veszed ,hogy egy rangadót alig néztek helyette BK vagy akármi mást. Sajnos adataim nincsenek de még egy x-t sem tudok elképzelni nem hogy fordítva .De akkor azt mond meg nekem hogy most mennyivel lesz jobb a Tv2-nek? Nem kötekedni meg veszekedni akarok csak ne higgyünk már el ilyen dumákat , hogy nincs nézettség és még mi járunk jobban ,hogy áttették egy olyan adóra amelynek országosan 1%os-a nézettsége.
Attól, hogy te nem tudod elképzelni, még nem lesz másként.

Mivel lesz jobb a tv2-nek? Berak egy szappanoperát vagy egy valóságshow-t, és hozza a nézettséget. _Mérhető_ nézettség kell (mert ugye a hírdetőknek ez számít), az meg a kutyát nem érdekli, hogy sokan nagy társaságban/kocsmában néznek meccset, ezért rosszak az adatok.
Ajánlom, hogy ha nem értessz hozzá,
olvass utána. Kb. egy BL-döntő az, ami nézettségben veri az RTL-es műsort. Úgy, hogy több százmillió forint a közvetítési jog.
Persze, hogy most ezzel akarják felfuttatni a Pro4-et, másra már nem tudják használni. Az mondjuk érdekes, hogy eredetileg is főleg imázsépítés céljából vették meg a jogokat. Kezdetben be is jött, nőtt a csatorna elfogadottsága a férfiak körében, erre hoznak egy olyan döntést, amivel - látva a mostani gyűlölethullámot - még mélyebbre süllyednek, mint eddig voltak. Eddig is csak különleges esetekben néztem a tv2-t (Forrest Gump például

), de ezután én is kerülöm, ahol tudom.
A jövő kérdéses lehet, a köztévénél nem igazán van pénz, az RTL-nek nincs rá szüksége, szerintem a Viasat sem kapkod majd. Max. megveszi a Digi teljesen, de akkor az eddigi keddi három élő meccsből is kettő lesz.