Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen UPC, de nem mind1 milyen. Nekünk kábeles van így nincs Pro4, csak a UPC Direct parabolásoknak van.Igen. Biztosan ezért van a T-nél és a UPC-nél is az alap csomagban.
Igen. Biztosan ezért van a T-nél és a UPC-nél is az alap csomagban.bence-barca írta:Mondhatjátok, hogy nézettség miatt van, de szerintem egyértelműen arra megy ki, hogy a premium csomagokra fizessenek elő a szolgáltatóknál, ami tartalmazza ezt az adót...
hiába, ha az ország legnagyobb részén nincs olyan "prémium csomag", ami elérhetővé tenné a digit és a pro4-et egyszerre...bence-barca írta:Mondhatjátok, hogy nézettség miatt van, de szerintem egyértelműen arra megy ki, hogy a premium csomagokra fizessenek elő a szolgáltatóknál, ami tartalmazza ezt az adót...
Mindkettő jó.S.Agüero írta:
Ne haragudj, de különbség.messibingyo írta: mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????
nemtudom én most töltöm, remélem jó lesz. enyém 3.4-esmessibingyo írta:mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????S.Agüero írta: pontosan melyik oldalról kell letölteni?
mi a kulombseg a tobbitol nekem 3.3.2 esem van az nem jo???????????S.Agüero írta:pontosan melyik oldalról kell letölteni?ziipp írta:Sopcast, 1000 kbps fölötti stream - probléma megoldva.
http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.html nekem innen van.S.Agüero írta:pontosan melyik oldalról kell letölteni?ziipp írta:Sopcast, 1000 kbps fölötti stream - probléma megoldva.
Attól, hogy te nem tudod elképzelni, még nem lesz másként.kilibarca írta:Ezt nem tudom honnan veszed ,hogy egy rangadót alig néztek helyette BK vagy akármi mást. Sajnos adataim nincsenek de még egy x-t sem tudok elképzelni nem hogy fordítva .De akkor azt mond meg nekem hogy most mennyivel lesz jobb a Tv2-nek? Nem kötekedni meg veszekedni akarok csak ne higgyünk már el ilyen dumákat , hogy nincs nézettség és még mi járunk jobban ,hogy áttették egy olyan adóra amelynek országosan 1%os-a nézettsége.
Minden évben az aktuális magyar bajnok nincs tele légióssal. S ha tele is van, attól még magyar csapat, tehát néznék nyugodtan. A másik meg garantált lenne, h top csapatok ellen játszana.kilibarca írta: Kezdem a második felével BL-re a Videotonnak lett volna lehetősége. A tavalyi csapatnak még drukkoltam is volna de azt a csapatot szélnek eresztették. 9 külföldi jött + az edző , 10 MAGYAR + az edző lett kidobva majdnem az egész kezdő csapat.
Most a kezdőben 1 vagy 2 magyar van. MERT MAGYAR-ról ennyit.
Ezt nem tudom honnan veszed ,hogy egy rangadót alig néztek helyette BK vagy akármi mást. Sajnos adataim nincsenek de még egy x-t sem tudok elképzelni nem hogy fordítva .De akkor azt mond meg nekem hogy most mennyivel lesz jobb a Tv2-nek? Nem kötekedni meg veszekedni akarok csak ne higgyünk már el ilyen dumákat , hogy nincs nézettség és még mi járunk jobban ,hogy áttették egy olyan adóra amelynek országosan 1%os-a nézettsége.
Kezdem a második felével BL-re a Videotonnak lett volna lehetősége. A tavalyi csapatnak még drukkoltam is volna de azt a csapatot szélnek eresztették. 9 külföldi jött + az edző , 10 MAGYAR + az edző lett kidobva majdnem az egész kezdő csapat.kanty írta:Nagyon nem számít, h ki játszik. Tavaly is lehetett akármekkora derbi a BL-ben, a Barátok Közt vagy ami éppen az RTL-en ment rendesen verte a TV2-öt.kilibarca írta: Ne viccelj ezt komolyan gondolod?! Egy Barcelona-Milan-nak ne lenne nézettsége ? Azt mondom egy Maccabi-Genk talán nem néztek annyian mert az még csak egy selejtező és egyik sem top csapat. De a top klubbok meccseit min az ország 1/4 de lehet ,hogy 1/3 nézi.
Az meg hogy nincs benn magyar csapat jobb is gólokra is kevés esélyünk lenne nem hogy pontokra.És itt sem lenne annyival nagyobb a nézettség ha Videoton mondjuk benne lenne.
Az meg rossz, h nincs magyar csapat. Akármit csinálna egy magyar csapat a BL-ben lenne nézettsége, mert MAGYAR ;s olyanok is néznék, akiket amúgy a foci abszolút nem érdekel.
Nagyon nem számít, h ki játszik. Tavaly is lehetett akármekkora derbi a BL-ben, a Barátok Közt vagy ami éppen az RTL-en ment rendesen verte a TV2-öt.kilibarca írta:
Ne viccelj ezt komolyan gondolod?! Egy Barcelona-Milan-nak ne lenne nézettsége ? Azt mondom egy Maccabi-Genk talán nem néztek annyian mert az még csak egy selejtező és egyik sem top csapat. De a top klubbok meccseit min az ország 1/4 de lehet ,hogy 1/3 nézi.
Az meg hogy nincs benn magyar csapat jobb is gólokra is kevés esélyünk lenne nem hogy pontokra.És itt sem lenne annyival nagyobb a nézettség ha Videoton mondjuk benne lenne.