socio66 írta:Taibi írta:Na az ilyen produkciók miatt érdemes végigszenvedni az x-faktor, megasztár, stb műsorokat:
http://youtu.be/DYUpbGcBjE4?t=2m13s
Nem vagyok a stílus rajongója, de ez odaver!
hát nem tudom,lehet csak én vagyok így,de nekem baromira elegem van már az ilyen szerencsétlenekből,nyilván majd erről is lehozza a bulvár hogy szegény sorsú,iskolában verték,senki nem értette meg,stb.
és ezek után megint baromira mindegy lesz hogy milyen produkciót nyújt,mert a plebs megsajnálja és nyomja rá a szavazatot.
mindig meglovagolják ezt a csatornák.
ez volt a mesemondó gyerekkel,tabánival,szíj melindával..
ez az x-faktor pont arról szólna hogy nem elég a hang,hanem meg kell lennie annak a plusznak az emberben amivel kiemelkedik a többiek közül.
most itt volt ez a feka srác például,benne azért van valami.
nem emlékszem már pontosan hány éves,de 18-19 körül van,baromi jól táncol,az ének is rendben van és egy olyan karakter,amilyen még nincs ebben az országban,szóval valami újat mutatott.
ilyet még nem nagyon láttunk,olyat viszont,mint ez a langyos gyerek,már unalomig.
én el tudok ezektől vonatkoztatni, és les.arom. hangja érdekel, ami alapján már most megérdemel jó pár kört, és tudom,h nem a sajnálat miatt fog továbbmenni. amíg jó produkciót nyújt,és így folytatja, felőlem sajnálhatja az egész világ,de nem amiatt jut tovább.
feka srác is adta, mamut is adta. és következő adásban lesz megint Enikő, akit tavaly a házból már nem juttattak tovább, bár ott volt LEGALÁBB 3 nevetséges döntés,és kieső...idén is tutira lesz.
amúgy engem meg lehet bélyegezni,de én bírom ezt a műsort,a körítést is,pedig pontosan tudom,h művi, és direkt fogásokat alkalmaz,de hát nem véletlen. Valakinek így is bejön,h tudja,h mű

sok részen meg fetrengek a röhögéstől, amikor el akarják játszani,h ez most az,meg amaz, de amatőr mód.
egyszóval,ezt a szériát is követni fogom, vmikor letöltöm utólag,vmikor ha nincs jobb dolgom szombat este. Nekem tetszett az első rész, várom a többi birkát és tehetséget is
Jennifer azt valóban nagyon jól énekelte, utána erőteljes lejtmenet volt,de még így is tovább kellett volna mennie a házból.
Lüsziről azóta semmit sem hallottam, pedig korához képest odavert pár produkciója 2008ban! Sanszos,h eltűnik,bár még mindig ráérne berobbanni. Mai világban meg főleg, amikor 40éves jútyúbfájterekből lesz sztár...