Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi baj?
Királyság!
Nagyszerű!salas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
Spanyol másodosztályú bajnokság, 4. forduló, Barcelona B - Deportivo!![]()
![]()
Ha már volt akkor sorry
Huhú, ez adni fogja.salas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
![]()
Ha már volt akkor sorry
zsíííííííííííírsalas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
![]()
Ha már volt akkor sorry
15 évesen nem semmiab1daL írta:A találkozó fő érdekessége egyébként az, hogy részben a korosztályos válogatottak távolléte miatt a B együttesben kezdett és végig is játszotta az összecsapást a még csak 15 esztendős Alejandro Grimaldo.
Az szép..![]()
JDS messze nem ér 5 milkót. 1-2, max. jó áron 3-ért el lehetne adni. A témához visszatérve sztem még nem kell aggódni Rafinha miatt. A srác nagyon jó és még jó pár év el fog telni mire ő felérhet a kezdőcsapathoz. Mire ő odaér, addig sztem Villával ki tudja, hogy mi lesz és hát Afellay helyzete is elég érdekes.shutterisland írta:nem hiszem el, hogy egy spanyol kis-középcsapatnak (vagy akár más ligából) nem ér meg senkinek 5+ millió eurót, mikor semmivel sem jobb játékosok repkednek 10 millákért.
Majd kiteszi őt is a szélre, mert máshol nincs hely...Rafinha még csak nem is irányító ( nem mintha ott lenne esélye bekerülni... ) hanem szinte kimondottan Messi posztján játszik. De már arra a posztra is van csereember, Fabregas személyében. Szélre meg inkább Deulofeu fog befutni...pedig átkozottul nagy tehetség a kisebbik ÁlcantaraFecooo írta:ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
mondjuk ha Rafinha is univerzális játékos és Pep látja az erőt magában(mmint, h még marad pár évig) és a fantáziát a gyerekben, lehet megtalálhatja a helyét
ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
Micsoda igazolásYafnag írta:Ugyan nem sopcastes, de szép, nagy kép: http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
Közben egyébként 0-1, Kiko.