La Masia - Barça fiatalok
- Chino
- Llegenda del Barça
Az Athletic várható kezdőjéről lehet már vmit tudni, vagy csak közvetlenül a meccs előtt derül majd ki. Leginkább Montoyára és Gerardra leszek kíváncsi. Remélem mindkettőt látom mjad.
Forca Barca!!!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Mi baj?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Róla írtam pont nyár elején,amikor volt kint.
Ugye én is dabasi vagyok, és ismerem az edzőjét.
Majd kiderül mi lesz, az biztos,hogy nagy lehetőség,de azért a helyén kell kezelni a dolgokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Királyság!

Sok sikert a kissrácnak, szép lenne, ha 10 év múlva feltűnne a Nou Campban!

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Jövő pénteken is adják a Hércules elleni meccset 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagyszerű!salas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
Spanyol másodosztályú bajnokság, 4. forduló, Barcelona B - Deportivo!![]()
![]()
Ha már volt akkor sorry

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Huhú, ez adni fogja.salas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
![]()
Ha már volt akkor sorry

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
zsíííííííííííírsalas9 írta:2011. 09. 11.-én Vasárnap este 20:00-tól a Sport 1 műsorán:
Labdarúgás (élő)
![]()
Ha már volt akkor sorry

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Fel nem tűnt volna nekem, hogy 15 éves a gyerek mindössze. Néztem a meccs előtt amikor kiírták az összeállítást, hogy ki lehet, de sokat nem foglalkoztam vele. Nagy szó ez. Az új Abidal lehet.

15 évesen nem semmiab1daL írta:A találkozó fő érdekessége egyébként az, hogy részben a korosztályos válogatottak távolléte miatt a B együttesben kezdett és végig is játszotta az összecsapást a még csak 15 esztendős Alejandro Grimaldo.
Az szép..![]()

Itt vannak a gólok:
Cartagena - Barca B 0-4
http://youtu.be/UGJ9st2xqaQ
A harmadik gól nem volt gyenge.
A 15 éves Grimaldo szépen elvitte 2-3 ember mellett/között, aztán középen Rafinha úgy fordult le a védőjéről, mintha csak egy bólya volna az edzésen.
Cartagena - Barca B 0-4
http://youtu.be/UGJ9st2xqaQ
A harmadik gól nem volt gyenge.

A 15 éves Grimaldo szépen elvitte 2-3 ember mellett/között, aztán középen Rafinha úgy fordult le a védőjéről, mintha csak egy bólya volna az edzésen.

azért most kijelenteni azt... hogy esélye sincs egy most 18 éves srácnak (rafinha) bekerülni a nagy csapatba, elég merész..
ha xavi neadj'Isten "kimúlik".. megint lesz hely.. meg még kitudja hogy alakulnak a dolgok
ha xavi neadj'Isten "kimúlik".. megint lesz hely.. meg még kitudja hogy alakulnak a dolgok

- ab1daL
- Director del Fútbol
A találkozó fő érdekessége egyébként az, hogy részben a korosztályos válogatottak távolléte miatt a B együttesben kezdett és végig is játszotta az összecsapást a még csak 15 esztendős Alejandro Grimaldo.
Az szép..

Az szép..

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem simán ér egy 21 éves, mexiói válogatott játékos 5 millát, ha azt nézzük, hogy csak azért nem játszik az első osztályban, mert a világ toronymagasan legerősebb középpályája van előtte.
gyakorlatilag nem tudnék 15-20 csapatnál többet mondani, ahova legalább a padra ne férne oda.
főleg, ha egy neymar vagy ganso árát tekintjük..
gyakorlatilag nem tudnék 15-20 csapatnál többet mondani, ahova legalább a padra ne férne oda.
főleg, ha egy neymar vagy ganso árát tekintjük..
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
JDS messze nem ér 5 milkót. 1-2, max. jó áron 3-ért el lehetne adni. A témához visszatérve sztem még nem kell aggódni Rafinha miatt. A srác nagyon jó és még jó pár év el fog telni mire ő felérhet a kezdőcsapathoz. Mire ő odaér, addig sztem Villával ki tudja, hogy mi lesz és hát Afellay helyzete is elég érdekes.shutterisland írta:nem hiszem el, hogy egy spanyol kis-középcsapatnak (vagy akár más ligából) nem ér meg senkinek 5+ millió eurót, mikor semmivel sem jobb játékosok repkednek 10 millákért.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem lenne baj avval, hogy túltermeljük a fiatal tehetségeket, ha jó ár/érték arányban tudnánk őket eladni.
az ilyen deolofeu, rafinha, cuenca, stb. arcokat, akik még évekig nem fognak vélhetően az első csapatban játszani, kölcsön kell majd adni 1-2 szezonon belül valami spanyol kiscsapatnak, ott aztán fejlődhetnek és villanthatnak.
ha annyira jók, számolhat velük pep, ha pedig nem elég jók a csapathoz, a MEGFELELŐ áron (nem 1-2 millióért..) megválni tőlük, akár opcióval.
ha már militot, marquezt, henryt,stb...elajándékozzuk, akkor legalább a fiatalokból csináljunk lóvét (mármint azokból, akik nem férnek be az első csapathoz.)
most példának okáért : meggyőződésem, hogy egy jonathan dos santos nem lesz soha még a padon sem, hogy ha megnézzük, milyen középpályánk van.
nem hiszem el, hogy egy spanyol kis-középcsapatnak (vagy akár más ligából) nem ér meg senkinek 5+ millió eurót, mikor semmivel sem jobb játékosok repkednek 10 millákért.
az ilyen deolofeu, rafinha, cuenca, stb. arcokat, akik még évekig nem fognak vélhetően az első csapatban játszani, kölcsön kell majd adni 1-2 szezonon belül valami spanyol kiscsapatnak, ott aztán fejlődhetnek és villanthatnak.
ha annyira jók, számolhat velük pep, ha pedig nem elég jók a csapathoz, a MEGFELELŐ áron (nem 1-2 millióért..) megválni tőlük, akár opcióval.
ha már militot, marquezt, henryt,stb...elajándékozzuk, akkor legalább a fiatalokból csináljunk lóvét (mármint azokból, akik nem férnek be az első csapathoz.)
most példának okáért : meggyőződésem, hogy egy jonathan dos santos nem lesz soha még a padon sem, hogy ha megnézzük, milyen középpályánk van.
nem hiszem el, hogy egy spanyol kis-középcsapatnak (vagy akár más ligából) nem ér meg senkinek 5+ millió eurót, mikor semmivel sem jobb játékosok repkednek 10 millákért.
Majd kiteszi őt is a szélre, mert máshol nincs hely...Rafinha még csak nem is irányító ( nem mintha ott lenne esélye bekerülni... ) hanem szinte kimondottan Messi posztján játszik. De már arra a posztra is van csereember, Fabregas személyében. Szélre meg inkább Deulofeu fog befutni...pedig átkozottul nagy tehetség a kisebbik ÁlcantaraFecooo írta:ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
mondjuk ha Rafinha is univerzális játékos és Pep látja az erőt magában(mmint, h még marad pár évig) és a fantáziát a gyerekben, lehet megtalálhatja a helyét

ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
mondjuk ha Rafinha is univerzális játékos és Pep látja az erőt magában(mmint, h még marad pár évig) és a fantáziát a gyerekben, lehet megtalálhatja a helyét

Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
0-2 Rafinha 

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Micsoda igazolásYafnag írta:Ugyan nem sopcastes, de szép, nagy kép: http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
Közben egyébként 0-1, Kiko.

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "