Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na... A fizetések az egész világfutballban elszálltak és ezért nem Laporta a hibás. A Barcánál, bár nem alacsonyak a fizuk, még mindig lehet jobban keresni (egy világklasszisnak, akiért sorban állnak)... Laporta pont, hogy a körülményekhez mérten kordában tartotta a fizukat, kihasználva a csapat eredményességét, és ez mellé a jónak mondható béreket - senkit sem csak a pénz tart(ott) itt.kennyke04 írta:... és az elszállt fizetések miatt (ami Laporta kezdett el) meg kellett adnia számára,
A reális gondolkodás szelektív?Mihu írta:Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
De most, te is írtad, hogy már a zsebében vele együtt jött a katari szerződés, akkor szerinted, CSAK velük tárgyalt? Volt X ajánlata, ilyen vagy olyan mértékben és módban és kiválasztották azt, amelyik a legjobb. Akkor miért is morgolódsz rajta, hogy próbált-e? Egyértelmű hogy próbált, csak ez nem került nyilvánosság elé. Az, hogy nekünk szurkolóknak, ez tetszett-e volna a legjobban, nem tudhatjuk, de szeptemberbe erre is választ kapunk a socióktól. Nyilatkozatokról annyit, hogy Laportának is volt bőven kardoskodó beszólása, csak az idő sokmindent megszépít. Politikai munkái miatt is sokat bántották L.-t + a részegedéses képek tán növelik a klub imázsát? Pep nem Rosell miatt fog távozni, amikor távozni fog, hanem mert megcsömörlött és nem tudja tovább tüzelni a csapatotFecooo írta:megpróbált keresni? nem az a kérdés, h ki fizet többet, hanem az, h MEGPRÓBÁLT-e olyan megoldást keresni először, ami ugyan kevesebbet fizet, de nem kerül a mezre?RonaldinhoX írta:Ki fizetne tobbet mint ezek?
Csak kerdezem.paldaul?
Ott a pont Fecoo-nálFecooo írta:a tényekhez tartoznak a negatív dolgok is:
- nagyképűen nyilatkozik, Pepnek kellett magyarázkodnia helyette
- még mielőtt beleláthatott volna a pénzügyekbe(mielőtt elnök lett), már megpedzette a szponzort és NAGYON HAMAR elintézte a dolgot az arabokkal, egy ilyen horderejű szerződést nem szoktak ilyen rövid idő alatt elintézni, így igenis biztosra veszem, h már a megválasztása előtt kapcsolatban volt a fundésön-nel...
egyszerűen úgy nézett ki az egész, h "lehet bármilyen az anyagi helyzetünk, én akkor is leszerződök az arabokkal, mert megígértem nekik..." naná, h könnyebb úgy véghezvinni ezt, h beadja, h csőd-helyzet van a klubnál... (hangsúlyozom: TUDOM, h ferdített Laporta, de azt is TUDOM, h rosell is, nem kell ehhez elborult gondolkodás, ez a realitás...)
- ha rossz az anyagi helyzet és tudja, h mennyit jelent a "fizető-szponzor szüzesség", akkor legalább a látszatát fenntarthatta volna annak, h megpróbál alternatív megoldásokat keresni! ez nem történt meg...
hidd el, NAGYON örülnék, ha kiderülne, h tévedek! NAGYON!
ha rá lenne írva a mezre,hogy manchester city...RonaldinhoX írta:Ki fizetne tobbet mint ezek?
Csak kerdezem.paldaul?
megpróbált keresni? nem az a kérdés, h ki fizet többet, hanem az, h MEGPRÓBÁLT-e olyan megoldást keresni először, ami ugyan kevesebbet fizet, de nem kerül a mezre?RonaldinhoX írta:Ki fizetne tobbet mint ezek?
Csak kerdezem.paldaul?
Honnan tudod? Mi bizonyítja?Fecooo írta:nem érted a lényeget... senki nem mondta, h le akarja váltani Pepet... Pep önként fog lemondani...
Láncreakció: Guardiola elmegy mert Rosell-el nem tud közös nevezőre jutnikennyke04 írta:Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot. Jó üzletember. Ezek a Neymaros 2013ról szólnak, Pep sajnos lehet itt sem lesz és az őt követő edzőnek, már kelleni fog - főleg hogy akkora egy Villa pont indul "olajországba" kb. És Rosellnek jók a Dél-Amerikai kapcsolatai és ez előnyös is lehet. Maga Neymar személye már számomra se favorit, de ettől MÉG Rosell nem rossz elnök. Korai még megítélni szerintem.Mihu írta:Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
gondolom fogalmad sincs, hogyan működik a könyvelősdi, megsúgom neked, h ugyan vannak korlátok, de minden további nélkül megoldható, h egy valójában nyereséges cég is veszteségesnek hasson...peccerta írta:
Azt a könyvelőt küld már el nekem:))))))))))))))))
Ez nem az így éltünk mi:Amerika stb, az élet nem így működik.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kis túlzás, hogy azt hoz ki, amit akar, de van benne igazság. Emiatt fordulhatott elő például, hogy Laporta azt mondta az utolsó évéről, hogy nyereséges volt, Rosellék szerint viszont nem. Olyanok miatt volt eltérés például, hogy Laportáék egy szerződést, ahol évenként járt valamennyi pénz a csapatnak, mind a megkötött évhez írták, Rosellék pedig évenként számolják.peccerta írta:Azt a könyvelőt küld már el nekem:))))))))))))))))Elküldve: 2011.09.07. 01:11:08 Hozzászólás témája:
kennyke04 írta:
a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.
Ez nem az így éltünk mi:Amerika stb, az élet nem így működik.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Azt a könyvelőt küld már el nekem:))))))))))))))))Elküldve: 2011.09.07. 01:11:08 Hozzászólás témája:
kennyke04 írta:
a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.
De ez a lényeg, hogy ő kiborította ezt a bizonyos bilit. Nem állítom hogy a fizuk nem elszálltak kicsit, de ha megnézzük, jelentős részüknél, nem volt átigazolási költség, mint tegyük fel nálatok, akkor már más a leányzó fekvése. Nem hinném, hogy sokkal rosszabb helyzetbe lennénk, mint más.daffy írta:a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz. szerintem mélyebb a kaki,mint látszik,nem véletlen a mezszponzor. magas a fizetés,drágák a játékosok,sok a prémium(hogy rohadna meg),stb. túrázni is kell a felkészülési időszakban,mert nincs pénz.kennyke04 írta: Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot.
a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz. szerintem mélyebb a kaki,mint látszik,nem véletlen a mezszponzor. magas a fizetés,drágák a játékosok,sok a prémium(hogy rohadna meg),stb. túrázni is kell a felkészülési időszakban,mert nincs pénz.kennyke04 írta: Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot.
Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot. Jó üzletember. Ezek a Neymaros 2013ról szólnak, Pep sajnos lehet itt sem lesz és az őt követő edzőnek, már kelleni fog - főleg hogy akkora egy Villa pont indul "olajországba" kb. És Rosellnek jók a Dél-Amerikai kapcsolatai és ez előnyös is lehet. Maga Neymar személye már számomra se favorit, de ettől MÉG Rosell nem rossz elnök. Korai még megítélni szerintem.Mihu írta:Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
Nagyon jó interjú!!Barcaman14 írta:Szerintem erre gondolsz: http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... llen_volt/Capon írta:Volt az a terjedelmesebb Laporta interjú (amit most hirtelen valamiért nem találok) és abban utal rá, hogy Rosell engedményeket tett a Boixos Nois-nak. Ez azt jelenti, hogy újra beengedik őket a stadionba??
A hangulat szempontjából jó hatással lesz a meccsekre, viszont elég balhésak a fiúk (ugye pár éve ők balhéztak a még régi Olimpiai Stadionban az Espanyol otthonában:
http://www.youtube.com/watch?v=bQXG-TxX ... re=related).
Gondolom valamilyen feltételekhez kötik majd , hogy a stadionba léphessenek. Lehet az első balhé után megint kitilthatják őket vagy valami hasonló feltételt szabhatnak ki rájuk.
Azért kíváncsian várom a híreket ez ügyben. Ha valaki tud valami bővebben az ne tartsa magában.