Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 23:50:24

Primitive!

És???? :D nah azért...

én beszélnék akkor is róla, Ő világelső, de ha világ 120.lenne,akkor sem kérhetné számon a közönségen,h miért nem őt támogatják,és nem tapsolhatná meg gúnyosan őket akkor,amikor az ellenfele jó szerva után, üt egy nyerőt. Ki ő ehhez?

egyszerű válasz az,h ilyen a habitusa...ennyi erővel Pepének is ilyen a habitusa,benne a vérében,h 3meccsenként vadászni indul.

Vmit lehet, vmit nem lehet.

Mint írtam, teniszét elismerem,de erről sem te, sem senki nem fog meggyőzni,h ez rendjén van amit leművelt. Ha körbeolvasol más fórumokon, netes újságokon a kommenteknél, biztos vagyok benne,hogy többnek nem tetszik ez a része.

szerk: arról nem is beszélve, amit piton írt, meccs lasztinál nem illik megállni,és játszani az eszét (sokszor poénos ez, pl 5-0nál ha vki nyer végre egy gémet,és ünnepelteti magát, de nem 2.meccslaszti előtt!)...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Primitive
Entrenador del Barça

2011.09.10. 23:47:25

Hatalmas csata volt ez :shock: :shock:

Az első két játszma elég gyengére sikeredett. Ami viszont utána jött, az parádé volt. Fed visszaesett a 3.,4. szettben. Az 5. szett meg valami emberfeletti volt!

Szeretem Fed-et, hatalmas játékos. Neki szurkolok, ha nem Djokovic az ellen. Imádom Nolet. A játéka parádé, és most, hogy új diétán van, simán le tud hozni egy 5 szettes meccset is.
Amit a meccslasztinál művelt, az tényleg nem volt szép. (hozzáteszem, ember legyen a talpán, aki ekkora feszültségek közepette, máshogy reagálja le azt, hogy mindenki ellene szurkol). :roll: Persze most mindneki ezzel van elfoglalva, viszont szerintem inkább ki kellene emelni a hatalmas küzdőszellemét.

És azzal sem értek egyet, hogy megzavarta Fed-et. Annyi minden megzavarhatta volna, miért pont ez zavarta volna meg? :roll:

Miki : el kellene fogadni, hogy Djokovicnak ilyen a habitusa, ezzel tudja magát hergelni. Én azért nem látok ebben akkora megbotránkoztatót... :roll: Megtapsolta a közönséget... És?! Kicsit túl lett ez misztifikálva. Ha Federer lehozta volna a meccset, erről most senki nem beszélne!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 23:28:21

Igyekszem kivenni az unszimpátiámból,h balkán,meg, hogy szerb, mert nem emiatt ilyen. Illetve mindenhol vannak ilyenek. Láttam én már sportszerű szerbet játszani, és örömködni is.

Sosem szerettem Federert sem,de nála ilyen dolgokat azért nem láttam sosem,pedig kicsit nagyobb játékos mint Nole. Ilyesmi senkitől sem szabad, nemhogy az aktuális világelsőtől. Hadd döntse már el a néző,hogy kiért mennyire szorít kedves Novak!

no mind1, teljesítménye emberfeletti ebben az évben, viszont az igazi sportolók akkor mutatják ki nagyságukat,amikor elvesztenek egy-egy nagy csatát, (vagy úgy érzik, hogy elvesztik, jelen esetben). Róla egyelőre annyi mondható el,hogy igyekszik korrekten nyilatkozni, amikor megy neki minden, amikor viszont szorul a hurok, nem rest elővenni piszkos dolgokat akár meccs közben is.

teniszét értem,h sokan szeretik, de ami sokszor vele jár...én köszönöm abból nem kérnék :)
Kép
piton
Capitá del Barça

2011.09.10. 23:26:05

Azért amit Djokovic levágott Roger meccslabdáinál, az nem egy élsportolóhoz méltó. Tuti megzavarta vele Fed-et. Ez mindenkinek idegesítő...
Persze a vereség nem csak ezen a pár ponton múlott. Fejben nagyon szétesett a végére, várható volt h itt a vége.

Egyetlen pozitívum h Djoko Nadalt is elsöpörheti amilyen vadállat. :?
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.10. 23:19:24

Lehet szimpi, nem szimpi valaki, de aki teljesít azt illik elismerni. Emlékszem Sampras utolsó periódusára, akit nagyon-nagyon csíptem, most Rogeré jött el. Ő érte soha nem tudtam szorítani, csak ezen a meccsen szinte. De pályán mutatott sportemberhez illő magatartása na meg teljesítményével szemben most itt egy Djokovic..

Mindenki eldönti kinek mi a szimpi de megvan a véleményem: Balkán, ennyi.
És nem csak emberként, teniszezőként is hol tett még le annyit az asztalra..

Na mindegy, végérvényesen vége Rogernek.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 23:10:11

lluisllach89 írta:5-5, Federerért szorítok itt, igazából mindegy a másik ág, de ne Djoko nyerjen, a legkevésbé szimpi ebből a 4-esből és akkor finoman fejeztem ki magam. De behúzza innen már sajna.
egyetértek. főleg amióta megy neki ennyire, egy Nadaltól, Federertől sosem látni olyat,h flegmázik,meg a közönséget bírálja. Sok tejet kell még megigyon,h neki jobban szorítsanak valaha is, mint Federernek,vagy Nadalnak.

Viszont nem tudom elképzelni,h Federer valaha nyer még GS-t, ha az elődöntőben 40-15nél,úgy,h az ellenfele már feladta,és tiszta ideg, ne tudja kiszerválni...

Nah bent is van a szerb a döntőben, grt a gesztusaiért főleg :D azért a 3.4.játszmájáért grt, + 5.játszma 4-5től azt csinált amit akart.

Federer annak ellenére,h a 3.,4. játszmában pályán sem volt, csak magát okolhatja,h nem döntőzik. 40-15 után, Djokonak volt egy minden mind1 alapon megütött return, vonalon landolt, arról nem tehet Federer, de utána csak hibázott, ki nem kényszerített hibák, és ahogy elvesztette a szerváját, tudható volt,h utána szétesik.

jön Rafa és Murray!

Vamos!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.10. 23:04:48

5-5, Federerért szorítok itt, igazából mindegy a másik ág, de ne Djoko nyerjen, a legkevésbé szimpi ebből a 4-esből és akkor finoman fejeztem ki magam. De behúzza innen már sajna.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 22:22:05

Federer-Djokovic 7-6,6-4,3-6,2-6
jön a döntő szett! itt ugye kivételesen lehet tie break is, nem mint a többi GS-en.

Persze ez csak akkor lényeges,ha Federer összeszedi magát,mert -bár Djoko jobban játszik lényegesen mint az első két szettben- rengeteg ki nem kényszerített hibát vétett, olyan mintha hirtelen elfáradt volna.

Meglátjuk, de ha marad ez a felállás,akkor ennek gyorsan vége lesz, míg ha Federer magához tér,akkor tényleg bármi lehet.

JÉZUSOM...

Federer szervál a meccsért 40-15, és onnan elbukja. Közben kijött Djoko énje,amiatt enyhén unszimpatikus, volt egy dühből returnje, ami bejött, onnantól Federer rontott. Tavaly két meccslabdáról elvesztette Federer, de akkor fogadott...most szervájánál volt két meccslaszti, ismétli magát a sors? úgy tűnik, telehibázza 40-30 óta a pályát... 5-5 lesz...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:54:34

Azt hittem 5 szettesre. A mákot azért írtam mert 3 szettlabdát bukott zsinórban, utána még egyet, és 7-7-nél azért "félnyerőt" ütött - amikor kiszorított helyzetből ütötte a fonákot, szerintem egyértelmű volt hogy oda fogja ütni, de így persze nem volt esélye - persze megérdemelte, de ilyen lelki állapotban, főleg tie-breakben mák volt a kialakult szitu, mert Djoko azért a padlóról állt fel.

Murrays rész meg megérzés. Szerintem minden ellene szól ebben az elődöntőben és nagy lökés lenne, ráadásul most (a) (leg)nagyobb a szakadék Nadal és Federer között.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 21:40:54

A mákra írtam,hogy azt kétlem. 5 szettes lehet belőle,ha Fed a 4.szettre nem tudja visszatolni magát a 2.szettben látott formájába.

Miért kétled,hogy Murray nem kapna ki Fedtől ha megveri Rafát?

Rafát már verte meg elődöntőben Ausztráliában és itt, az US Openen is, majd kikapott utána mindkétszer a döntőben Fedtől, meg egyszer Djokotól.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:37:21

ozsimiki írta:
lluisllach89 írta:Hiába drukkolok Murraynek, de ha Fed jut a döntőbe, akkor simán nyeri Nadal az egészet :D

Azért részben mákja volt hogy behúzta, ez is 5 szettesnek néz ki.
azért ezt nem hinném

Nah, írom a helyzetet :D

szóval, tegyük fel,h Federer döntős (2-0ra megy szettekben 7-6,6-4! :) ), ez esetben azt kérdezném tőled,hogy inkább Federernek drukkolnál? Vagy Nadalnak,hogy győzzön?

mert Murray nem fog szerintem döntőben nyerni Federer ellen, szóval:

-Murray megveri Rafát, nyer Federer
-Rafa megveri Murray-t,nyer Rafa (remélem :D keménypályán csak 1 döntőt játszottak GS-en, Ausztrál Openen szóval azért nem 1000%, nyert Rafa 5 szettben)

melyiket választod?:D
Ne a döntőben bukjon, csak azt.

Azt meg kétlem ha megverné Nadalt akkor a döntőben kikapna Federertől.
De ha kell választani akkor a 2. lehetőséget. És lehet hogy ez 5 szettes lesz :D
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.10. 21:20:11

Ma Klitschko-Adamek 11től a DigiSporton!
Aki teheti nézze :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 21:05:53

lluisllach89 írta:Hiába drukkolok Murraynek, de ha Fed jut a döntőbe, akkor simán nyeri Nadal az egészet :D

azért ezt nem hinném

Nah, írom a helyzetet :D

szóval, tegyük fel,h Federer döntős (2-0ra megy szettekben 7-6,6-4! :) ), ez esetben azt kérdezném tőled,hogy inkább Federernek drukkolnál? Vagy Nadalnak,hogy győzzön?

mert Murray nem fog szerintem döntőben nyerni Federer ellen, szóval:

-Murray megveri Rafát, nyer Federer
-Rafa megveri Murray-t,nyer Rafa (remélem :D keménypályán csak 1 döntőt játszottak GS-en, Ausztrál Openen szóval azért nem 1000%, nyert Rafa 5 szettben)

melyiket választod?:D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.10. 20:21:13

Hiába drukkolok Murraynek, de ha Fed jut a döntőbe, akkor simán nyeri Nadal az egészet :D

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 20:18:54

Ez egy új hsz-t megér, mégha dupla is:

Federer-Djokovic 7-6 (9-7el) az első szett.

TieBreakig langyos meccs volt, semmi izgalom, összesen 11fogadópont, de a tie break elég jó volt, 6-3 is vezetett Federerr,onnan hárított 3 szettlabdát a szerb,meg utána még1et,de az 5.et már nem tudta, így Fednél az előny!

kevés szituáció van amikor tudok kicsit szorítani a svájciért,most talán.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.10. 18:46:00

Még el sem kezdődött -az amúgy parádés- mai program, máris megint esőszünet :evil: (bár most Barca meccs alatt nem bánom, kevesebbet kell kapcsolgatni :) )....

remélem azért 20-21körül elkezdik:

Djoko-Federer,Rafa-Murray, Serena-Wozniacki...

8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.10. 11:38:24

Grat a spanyolnak!
Pár game-t néztem a meccsből, annyi elég volt :lol: Meggyőző volt nagyon!
Kialakult a klasszikus Djokovic-Federer, Murray-Nadal párosítás!Úgy érzem a spanyol Murrayt is könnyedén "túllépi" a másik meg kiszámíthatatlan!Federer megtréfálhatja Djokot, ahogy a Garroson is!Kiderül már várom :lol:
Hajrá Djoko
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.10. 00:29:31

Nadal-Roddick 6-2 6-1 6-3 :)

Eddig legjobb teljesítménye volt Rafának az idei US Openen. Keveset hibázott, agresszív volt és a szervái is viszonylag hatékonyok voltak.
Roddick próbálkozott szerva röptével, de egy Nadal szintű elütő ellen ez nem éppen a legszerencsésebb. Az adogatásai nem voltak elég hatékonyak és, mint tudjuk a szervái nélkül eléggé sebezhető. Plusz még hozzájön, h teljesen egészséges sem volt, a tréner kétszer is masszírozta. Bár egy egészséges Roddicknak sem lett volna sokkal több esélye a mai Rafa ellen.

Ez a két nap tökéletesre sikeredett. Két könnyű győzelem, tehát holnap sem szabad, h fáradt legyen Rafa. Ha így játszik, mint ma, akkor szerintem meglesz a címvédés.
Most pedig jöhet Murray.
VAMOS RAFA!!!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.09. 23:43:21

Rafa nagyon jó, Roddick elég gyenge, ennek az eredménye, hogy 6-2,6-1 Rafának eddig 8) Az első adogatásokat is nagyon hosszan tudja fogadni Rafa ez is közrejátszik,h Roddick gyenge, hiszen a fő erőssége a szervák.

Persze egy így játszó Nadal ellen nem csak neki nem lennének győzelmi esélyei...

Az eddigi gyors meccs nagyon jó (persze Rafa is tudja,h minél előbb be kellene fejeznie, tesz is érte egyelőre), hiszen kevesebb mint 24óra múlva -holnap 20.45től- jön a Murray elleni elődöntője...nem kellene itt most egy 3-3,5 órás csata.

Csajok holnapi (ill sajnos magyar idő szerint holnap utáni hajnali...:S) elődöntője elég tré időpontban lesz. Serena-Wozniacki pl vasárnap hajnali 2kor...

nah,VAMOS RAFA!

3.szett lehet Andy breakkel kezdődik, de azért nem aggódok a meccset érintve...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.09. 23:35:53

roddicknak nem sok köze van a jatekhoz :? :shock: :D :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.09. 22:12:00

3 elődöntős már megvan: fed, djoko, murray
most jön a rafa-roddick meccs!
vamos rafa! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.09. 18:08:31

Ma sem pihennek Rafáék, és ha továbbjutnak, holnap sem. (majd jön vasárnap mint szünnap)

mai program:

Nadal-Roddick

nem szabad,hogy gond legyen Andy legyőzése, addig lesz nehéz, míg jönnek a szervái Roddicknak, onnantól ha kicsit is elbizonytalanodik, megfogja Rafa. +mostanában idegei sem bírják jól az amerikainak.

Murray-Isner

másik szervagép, viszont Murray is nagyon jól védekezik,és fogad, ha labdamenetre kerül sor, ez az amerikai sem lehet probléma. De Isner inkább hozza majd a szerváit úgy érzem,mint Roddick. Legalábbis mostanában. Lehet legalább 2 tie break ezen a meccsen.

VAMOS RAFA!!!

Nők pihennek, majd holnap elődöntők, vasárnap döntő.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.09. 11:30:44

Game90 írta:De szemét ez a Wozniacki... :) :
http://www.youtube.com/watch?v=CLuX5720S7E

iq harcos :? serena jol elkeni a száját és jo is lesz 8)

mai napig nem értem h lehet vki gs nelkul világelső...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.09. 09:23:11

Game90 írta:De szemét ez a Wozniacki... :) :
Nekem ez abszolút nem vicces. Ez a megnyilvánulása mutatja kb. az értelmi szintjét is.
Na az esélyesek mind nyertek. A két szerb meccse tényleg nagyon jó volt, már ameddig láttam, a második szett végén belealudtam. :lol: De most olvasom, h Tipsarevic feladta, így Djoko van a legjobb négy között, ahol Federer lesz az ellenfele. A svájcinak végre sikerült megvernie Tsongát. Érdekes lesz az elődöntő, nem nagyon érzem, h Federer nyerhet, de ne legyen igazam.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.09.09. 02:06:31

De szemét ez a Wozniacki... :) :

Federer - Tsonga 3-2, Fed adogat.

Esőszünet...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése