Én találtam érdekességet a meccsben, vagy csak inkább elemezni való dolgot, ezt írnám le, mint véleményt.
A meccs szerintem a felállásban bukott el. Persze rendkívül jó mindenki, nem a fizikális, vagy technikai lépességek hiányoztak. Túl sok volt a teljesíteni akaró új, vagy friss játékos. Ezzel nem is volna baj, csakhogy már az elejétől fogva nem Xavi irányított, hanem inkább Fabre. És van vele kapcsolatban egyetlen dolog, ami miatt nem szabadna még hagyni őt irányítani. Ez az ún. Arsenal átok, amikor az elején x percig jók aztán pukk. Véleményem szerint most ezt láttuk. Ő gyorsabban vezette a támadásokat, mint Hernandez úr, kevesebbet járt a labda, mielőtt kapura törtek. Ez ideig-óráig működött is (nem is akárhogy) de hosszútávon nehéz tartani. Nem költöztünk be az ellenfél térfelére, nem volt eléggé leszűkítve a komplett játéktér és túlpörgették magukat.
Aztán elérkezett a 2. félidő és miután Xavi is ott volt végig, nem tudott visszaváltani a megszokott játékra.
Persze azért nincsen semmi veszve, ez tanulópénz volt (remélhetőleg) Pepnek, a sok ajnározás után ismét szembesült vele, hogy továbbra is keményen kell küzdeni a sikerért és ez jó dolog. Azért azt is könnyen el tudom képzelni, hogy más csapat 2 bekapott gól után megtört volna, de a baskok nem olyan csapatok. Ezt azért már tudhatja, aki követi egy ideje a La Liga-t.
Egyébként Businak piros járt volna és tizi, ez elég nagy hiba volt a spori részéről, de a végén Messi műesése meg milyen béna volt már!