Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keita hasznos volt a Milan ellen, és itt ki is merült a dolog. Te is látod szvsz hogy Busquets sokkal hasznosabb a középpályán, míg a másik két kreatív helyre jelen esetben Xavi, Cesc és Thiago jobb.Bob_Marley írta:Osasunával rendre szenvedünk otthon, én se tartalékolnék, de Keita aki a legjobb formában van vétek lenne kihagyni!Piqueről nem tudni milyen állapotban van, lehet többet ártana mint használna!
Szerintem:
Valdes-Alves-Puyol-Busquets-Abidal-Keita-Cesc-Xavi-Pedro-Messi-Villa
De mivel hétköznap is forduló ezért meglesznek keverve a kártyák, így Thiago-Adriano-Afellay játékára is van esély
Nem nem nem. Elég volt a tartalékolásból, ezen a 3 bajnokin a lehető legerősebbnek kell kimennie.ab1daL írta:Osasuna ellen belehetne próbálni mindenképp egy kicsit visszafogottabb kezdőt, ugyanis hét közben Valencia idegenben, aztán hétvégén Atlético Madrid otthon. Talán:
Valdés - Alves, Masch, Fontás, Adriano - Keita, Thiago, Cesc - Messi, Villa, Pedro (mondjuk Abi még simán bírja, meg lehet Busit szűrőként kéne játszatni majd, "szokjon" bele a rangadókra)
Bazz, még jó, hogy szóltálmvik írta:tegnap a fiúk jól elszúrták a meccset és ezzel jól fel is idegesítettek, de sebaj ma remélem a B csapat legalább jó meccset játszik, ÉS MÉG A SPORT 1 IS KÖZVETÍTI:D:D:D:D. Barcelona B - Deportivo 20:00-kor
Ezzel teljesen egyet értek!Barcaman14 írta:Annyiban idegesítőbb ez a pontvesztés a tavalyi Hercules elleninél, hogy ezúttal nem az elejétől kezdve játszottunk dekoncentráltan. Az 1. félidőben sem adtunk ki magunkból túl sokat, de a 2.-ban még ennyit sem. Csak ez az elsőben elég volt egy könnyed vezetéshez.
Ezt a meccset simán nyerhettük volna, de túl könnyelműek voltunk. És ez bosszantóbb szerintem.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom hogy nem ebből a meccsből kell kiindulni, ez így sikerült, biztos hogy kedden már egy másik Barcát fogunk látni.
És azt sem könyvelném el hogy a januári klasszikusig üldözők leszünk. Magasan a Liga fölé növünk a Reallal együtt, de bármikor benne lehet egy váratlan pontvesztés. Akármennyire is lehetetlennek tűnik, a erőviszonyokat tekintve, de ki merne rá fogadni nagyobb összegben hogy januárig egyik csapat sem veszít pontokat?! Szerintem senki.
Visca el Barca
Tartalékos volt a védelem, de nem miattuk kaptunk ki. Ha tovább folytatjuk a támadó játékunkat sztem 4-5 góllal megszórhattuk volna őket. Aztán jött egy józanító gól, erre Villa össze is hozta nekik az 1 pontot.janesz25 írta:Ha megengeditek én is hozzászólnék a tegnapi mecshez. Persze én is bosszankodtam a döntetlen és a mutatott játék miatt. Nagyon leült a csapat 0-2 után. Sok volt az egyéni hiba. Igazából nem értem, miért így állt fel a tegnapi védelmünk. Egy tapasztalatlan Fontas, egy a védelem tengelyében bizonytalankodó Busival.
A másik amit rossz volt látni az a dekoncentráltság.
Azért ezt te sem gondolod komolyan. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint tavaly a keretet illetően. Bojan szinte súlytalan volt, helyette viszont van egy Fabregas és egy tavalyinál érettebb Thiagónk. Villa pedig remélhetőleg formába jön, jó lenne ha nem az történne vele, mint Henryval.Kash írta:Most ugyan ott vannak mint a 2010/2011-es szezonban, 4 csatár: Messi, Villa, Pedro, Afellay. Most kivételessen annyi külömbséggel, hogy nincs Bojan. Gratulálok a csodálatos döntetlenhez, haragszok rájuk, de most utoljára megbocsájtok.
Elvileg már felépült. Én a Milan ellen mondjuk Cesct küldeném fel árnyékba és Messit jobboldalra. Utána pedig a bajnokin már jöhetne is. Villa formáját tekintve és Alexis sérülését, akkor most egy Afellay-Messi-Pedro 3-asunk lesz elől. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy Ini vagy Cesc előrébb húzódik. Nekem ez a 2 megoldás tűnik kézenfekvőnek. Persze nem mindegy, hogy a srác milyen erőnlétben és formában van, de Alexis kiesése miatt el kéne egy szélvész gyors ember.messideco írta:Afellay meddig sérült? Mert óriási szükség lesz rá...