Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még annyit had javítsak, hogy nem dolgozza fel. Bemutatja dokumentumfilmszerűen. És nagyon részletesen! Ajánlós!kanty írta:Senna.neobarca írta:Nem tudja megmondani nekem valaki, hogy melyik az a viszonylag új film ami Ayton Senna életét dolgozza fel?
A töri tanárom szerint mindenkinek kötelező lenne nézniRinku írta:
Más: nézi itt valaki a Róma című sorozatot? Milyen? Érdemes letölteni?
Kösz cimbora az ajánlást, a Napolát már töltöm is!bowlinggolyo írta:Sziasztok!
Most jutottam el oda, h megnézzem az Osztály című filmet és akinek bejött a Hullám(Die Welle) vagy a Napola a Fürer elit iskolája annak ezt nagyon nagyon de nagyon tudom ajánlani.Mivel nekem az ilyen stílusú filmek nagyon bejönnek ezért egy kicsit elfogult vagyok vele,így a film nálam 9/10es.Azért nem 10/10es mert eléggé kiszámítható volt h mi lesz belőle,de akkor is eléggé sokkoló ha már a film felénél tudod h mi lesz a vége.
A bukás szerintem az egyik legnagyobb film a világon, egyszerűen lehengerlő! Nagyon tetszett, egyik nagy kedvencem! Tökéletes a szerepkör, a színészek, nagyon jó film, szerintem alapmű, mindenkinek csak ajánlani tudom én is!messideco írta:Nem SS, de ilyen film:
A bukás(Das Untergang) vagy pl A tengeralattjáró(Das Boot).
Az utóbbit nem láttam, de a Bukás az egyik kedvencem
Senna.neobarca írta:Nem tudja megmondani nekem valaki, hogy melyik az a viszonylag új film ami Ayton Senna életét dolgozza fel?
Az első évad jó volt, a második már annyira nem tetszett, hogy a felénél abbahagytam az egészet....visca el barca írta:Kb 3 héttel ezelőtt nekiálltam a LOSTnak, most járok az 5. évad végénél...
visca el barca írta:Kb 3 héttel ezelőtt nekiálltam a LOSTnak, most járok az 5. évad végénél...
Az első évad marha jo volt, a masodik egy fél fokkal gyengébb, de még elment. A harmadik már annyira nem tetszett a negyediktől viszont vmi borzalom az egész, nem értem minek kellett még 5. meg 6. is.... Le kelett volna zárni az egészet egy 20 részes 4. évaddal és kész... Így elfuckkolni egy sorozatot... Látni, hogy az egészet ugy kezdték el, hogy volt egy jol megirt forgatokonyv kb 3 évadra, és utána kezdték el potolgatni...Amugy az a komoly, ha véletlenül vki kihagy belole egy részt szerintem már semmit nem ért az egészből...azért kiváncsi leszek a végére..![]()
teljesen felesleges az a millió időutazás az ember néha már követni sem tudja az egészet....
Engem érdekelne a Kersztapások véleménye, hogy miért tartják olyan nagy becsben. Nekem annyira nem tetszett, de akinek meg igen, azokat állandóan áradozni hallom róla.Ilúvatar írta:soadroli írta:Na szóval, tudom hogy mekkora hülyének leszek nézve, de megkérdezem:
A keresztapa tényleg annyira jó film?![]()
![]()
![]()
![]()
Ilyet kérdezniKeresztapa talán minden idők legjobb gengszterfilmje.
angol ha érdekel:Fernando írta:Köszi már lehúztam azóta máshonnan, de ugyanezt a release-t, már csak a felirat hiányzik.ultrasur írta:maybe:Fernando írta:A SoA új része kijött már? S04E02? Mert műr fönt van 1-2 torrent oldalon, de eddig mind fake volt, vagy nem volt hozzá jelszavam (a rar-hoz). Szóval örülnék ha valaki ki tudna segíteni egy torrent linkkel.
http://thepiratebay.org/torrent/6674579 ... P0W4_[eztv]De az még nincs.
Köszi már lehúztam azóta máshonnan, de ugyanezt a release-t, már csak a felirat hiányzik.ultrasur írta:maybe:Fernando írta:A SoA új része kijött már? S04E02? Mert műr fönt van 1-2 torrent oldalon, de eddig mind fake volt, vagy nem volt hozzá jelszavam (a rar-hoz). Szóval örülnék ha valaki ki tudna segíteni egy torrent linkkel.
http://thepiratebay.org/torrent/6674579 ... P0W4_[eztv]
maybe:Fernando írta:A SoA új része kijött már? S04E02? Mert műr fönt van 1-2 torrent oldalon, de eddig mind fake volt, vagy nem volt hozzá jelszavam (a rar-hoz). Szóval örülnék ha valaki ki tudna segíteni egy torrent linkkel.
Éééés, utolsó epizód megnézve és megkönnyezve. Még, ha nem is olyan vége lett amire számítottam, tudtam, hogy bármi is legyen a végén, csurran cseppen, majd 1-2 könny.fcbarca0827 írta:Rescue me...