kakasugynok007 írta:A pasimmal szakítottam.És hát készültek rólunk olyan videók........
Ezeket felrakta az ő közösségi portáljára és most az egész iskola erről beszél.És mindenki azt hiszi hogy én milyen könnyűvérű vagyok hogy fűvel,fával.És most a "méretei" miatt minden csaj ő vele van még a legjobb barátnőim is.Most jelenleg nincs senkim!
Ötletek?
Ha ezt kinézted belőle előzetesen is (a testépítős topikban leírtak által, már lehetett látni,h nem egy erkölcs bajnok), akkor először azokat kellett volna valahogy megszerezned, törölnöd. Utána a szakítás. Viszont ha már így történt, akkor amit daffy is írt, pereld be. Előtte készíts felvételt arról,hogy az ő oldalán található,és ő töltötte fel. Valamint,hogy ezáltal ezt nyilvánosságra hozta. Akor screenshotokkal, akár vidivel. (vannak olyan progik amikkel fel tudod venni, mit mutat éppen a monitorod, el lehet menteni aviba,bármibe).
Ezekkel a bizonyítékokkal egyértelmű esélyeid vannak. Mielőbb készítsd el őket, mert ha megneszeli mire készülsz, leszed mindent.
Azért az fura nekem,h inkább az zavar,h az ő méreteit látják, és nem az,h téged is. (bár nyilván az is zavar)
szerk: persze azért necces lehet számodra a per, mert így a szüleid körében is nyilvánosságot nyer az ügy, és ez kényes lehet számodra, de ha megértőek, akkor vágj bele.