akkor szerinted kinek kellene megoldani a helyzetet? ha nem pepnek,akkor mi az edző feladata? nem a megoldások keresése?lluisllach89 írta:
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.
Barça vs. Real - El Clásico
- peccerta
- Jugador del Barça
Persze hogy nyerni akarnak,sajnos ez néha görcsössé válik és semmi nem jő be ami máskor minden nehézség nélkül sikerül.Minden csapat életében van ilyen.Subinho írta:egyébként én nem azt gondolom, hogy nem akar a Barca nyerni, mert biztos akar, csak fizikálisan nincsenek 100%-on és az alapozás hiánya magával hozza a sérüléseket is, mint láthatjuk!!!
erre gondoltam a 2 csapat közötti különbségre!!! nem az akarat hiánya, hanem a nem megfelelő fizikai állapot és a "berozsdásodott" lábak sérülései!!
piqué, maxwel, adriano, afelay, alexis, iniesta... azért ez elég sz*r 2-3 hét alatt!! biztosan megvan az oka!!!
nagyon félek, mi lesz ha messi és xavi is megsérül.....
Hát igen,a nem megfelelő alapozásnak nem is lehet más a vége mint a sérüléshullám.Pénz is kell,alapozni is kellene,nehéz dolog itt igazságot tenni.
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
- Subinho
- Director del Fútbol
egyébként én nem azt gondolom, hogy nem akar a Barca nyerni, mert biztos akar, csak fizikálisan nincsenek 100%-on és az alapozás hiánya magával hozza a sérüléseket is, mint láthatjuk!!!
erre gondoltam a 2 csapat közötti különbségre!!! nem az akarat hiánya, hanem a nem megfelelő fizikai állapot és a "berozsdásodott" lábak sérülései!!
piqué, maxwel, adriano, afelay, alexis, iniesta... azért ez elég sz*r 2-3 hét alatt!! biztosan megvan az oka!!!

- peccerta
- Jugador del Barça
Sok is:)daffy írta:egy "lőjetek már a büdös p-ba" azért elég kell hogy legyenpeccerta írta:
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.
Cruyff
-
- Director del Fútbol
Azért mert tőled idéztem, nem kell hogy a hsz egésze erre vonatkozzon, szerintem kombinálhatom mással.daffy írta:nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
De gondolod ez ennyi? Rúgjatok egy gólt és rúgnak? Akkor minden évben annyit mond hogy nyerjetek és nyernek? Azért ne már..
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
egy "lőjetek már a büdös p-ba" azért elég kell hogy legyenpeccerta írta:
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.

- peccerta
- Jugador del Barça
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.de ilyenkor nem az edző dolga felrázni őket? dehogynem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.09.15. 19:39:00-kor.
Cruyff
de ilyenkor nem az edző dolga felrázni őket? dehogynemP.U.Y.O.L. írta:
Voltak távoli próbálkozásaink. Xavinak kifejezetten bíztató kísérletei voltak. Szerintem simán meg tudták volna oldani kis passzokból is a kapu előtt, ha jobban figyelnek, de szerintem (akárki, akármit mond) bizony ráültek egy kicsit az eredményre. Nem látványosan, de nem is szaggatták szét magukat egy újabb gólért.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Voltak távoli próbálkozásaink. Xavinak kifejezetten bíztató kísérletei voltak. Szerintem simán meg tudták volna oldani kis passzokból is a kapu előtt, ha jobban figyelnek, de szerintem (akárki, akármit mond) bizony ráültek egy kicsit az eredményre. Nem látványosan, de nem is szaggatták szét magukat egy újabb gólért.daffy írta:nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
De gondolod ez ennyi? Rúgjatok egy gólt és rúgnak? Akkor minden évben annyit mond hogy nyerjetek és nyernek? Azért ne már..
nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
-
- Director del Fútbol
Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.daffy írta:miért olyan elképzelhetetlen ez? pep az isten,ha ő azt mondja,hogy többet lőjetek,akkor többet kell lőniük. ő az edző és neki kell változtatni a taktikán,melynek ez is igen szerves része.lluisllach89 írta: Ezt írd le pls hogy szerinted hogy nézne ki egy ilyen edzői utasítás, nagyon érdekelne.
ugyanakkor a játékosok maguktól is észrevehetnék.

miért olyan elképzelhetetlen ez? pep az isten,ha ő azt mondja,hogy többet lőjetek,akkor többet kell lőniük. ő az edző és neki kell változtatni a taktikán,melynek ez is igen szerves része.lluisllach89 írta: Ezt írd le pls hogy szerinted hogy nézne ki egy ilyen edzői utasítás, nagyon érdekelne.
ugyanakkor a játékosok maguktól is észrevehetnék.

-
- Director del Fútbol
Ezt írd le pls hogy szerinted hogy nézne ki egy ilyen edzői utasítás, nagyon érdekelne.daffy írta:de ha a játékosok hülyék,akkor nem az edző dolga szólni vagy változtatni?Sanama írta: A Barcáról pedig szerintem nem lehet azt mondani,hogy nem akarta eldönteni a Milan elleni meccset egy 3-ik góllal. Elég ha csak azt megnézzük,hogy Messi mennyire akart gólt lőni. Illetve folyamatosan ott volt a csapat a Milan kapuja előtt, csak a már évek óta 16méterről is passzoljunk szisztéma ment.

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
de ha a játékosok hülyék,akkor nem az edző dolga szólni vagy változtatni?Sanama írta: A Barcáról pedig szerintem nem lehet azt mondani,hogy nem akarta eldönteni a Milan elleni meccset egy 3-ik góllal. Elég ha csak azt megnézzük,hogy Messi mennyire akart gólt lőni. Illetve folyamatosan ott volt a csapat a Milan kapuja előtt, csak a már évek óta 16méterről is passzoljunk szisztéma ment.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Szegény C, képzelje el mit kap Messi úgy ámblokk, de főleg a Clásicokon.. És mi a reakció Leo-tól? Semmi, vagy: "mindenki olyan stílusban játszik, amilyenben szeretne". Ő meg jön ezzel, hogy gazdag, jó képű, és jó játékos.
Azért maradt ott ego rendesen, még ha a pályán kezd egy igazi nagy játékoshoz hasonlítani már viselkedésben.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
rondaldohoz : szerintem is komolyan gondolta a nyilatkozatát, és abban igaza is van, hogy gazdag, abban is, hogy jól néz ki (hadd ne mondjam, mennyi nő álma) és abban is, hogy jól játszik....szerintem ő a világ legjobbjának tartja magát amúgy, de ez csak feltételezés.
de nem ezekért utálják a legtöbben, hiszen az összes topfocista gazdag, a legtöbb nem ribery és lescott kinézetű, és hát jól is fociznak, ha nem is annyira, mint ronika.
az őt övező közutálat szerintem abból fakad, hogy mindig hisztizet, idegeskedik, dobálta magát (inkább régebben), és egy egoista ember.
amúgy csúnya a bokája, és sajnálom is, hogy szétrúgják mindig, sz.r lehet, de mindig annyit dajkálja a labdát, és sokszor egyedül akar mindent, a nagy számok törvénye alapján többet kap a védőktől, és még ehhez hozzávehetjük, hogy vélhetően a foci világában is elég sok játékosnak antipatikus, jobban odapakolnak.
én amúgy azt mondom, ronaldo nélkül a real madrid nem biztos, hogy gyengébb lenne.
megtévesztő, hogy mennyit gólt termel, de mikor 7-0ból rúg 4-et, meg rengeteg ígéretes helyzet és szituáció megy el az önfejűségén, vagy hogy ráhúzza 35-ről, akkor azért szerintem elgondolkodtató, hogy egy talán gyengébb, de csapatorientáltabb player (silva,aguero,alexis,pato,rooney) javíthatna ronaldo helyett a csapat nagybetűs JÁTÉKÁN. (de ez csak fikció)
de nem ezekért utálják a legtöbben, hiszen az összes topfocista gazdag, a legtöbb nem ribery és lescott kinézetű, és hát jól is fociznak, ha nem is annyira, mint ronika.
az őt övező közutálat szerintem abból fakad, hogy mindig hisztizet, idegeskedik, dobálta magát (inkább régebben), és egy egoista ember.
amúgy csúnya a bokája, és sajnálom is, hogy szétrúgják mindig, sz.r lehet, de mindig annyit dajkálja a labdát, és sokszor egyedül akar mindent, a nagy számok törvénye alapján többet kap a védőktől, és még ehhez hozzávehetjük, hogy vélhetően a foci világában is elég sok játékosnak antipatikus, jobban odapakolnak.
én amúgy azt mondom, ronaldo nélkül a real madrid nem biztos, hogy gyengébb lenne.
megtévesztő, hogy mennyit gólt termel, de mikor 7-0ból rúg 4-et, meg rengeteg ígéretes helyzet és szituáció megy el az önfejűségén, vagy hogy ráhúzza 35-ről, akkor azért szerintem elgondolkodtató, hogy egy talán gyengébb, de csapatorientáltabb player (silva,aguero,alexis,pato,rooney) javíthatna ronaldo helyett a csapat nagybetűs JÁTÉKÁN. (de ez csak fikció)
A Madridot nem láttam játszani, csak a Barcáról tudok nyilatkozni!daffy írta:szerintem az,ha primadonnáskodnak vagy nagyképűen játszanak,hogy "ez már megvan"(mint tegnap a real is),akkor az edzőnek kell rendet tenni. hogy ne menjünk messzire,özil a hétvégén egy percet sem szabadna,hogy játsszon. motiválni kell és szétrúgni a sggüket,ha így viselkednek,játszanak. ez az edző dolga lenne.Sanama írta: edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.
Kedden ment megint a tketlenkedés. 16méterről se lőjük rá, ráfáztunk, ennyi. Ettől függetlenül szerintem ment a játék,persze nem teljesen jól,de én semmi bajt nem látok a csapatban,se fejben se sehogy.
A sérülések zavarnak mert az minden bizonnyal a felkészülés hiánya miatt van.
persze az lenne az alap,hogy ez magától is megy és nem kell edző hozzá
A Barcáról pedig szerintem nem lehet azt mondani,hogy nem akarta eldönteni a Milan elleni meccset egy 3-ik góllal. Elég ha csak azt megnézzük,hogy Messi mennyire akart gólt lőni. Illetve folyamatosan ott volt a csapat a Milan kapuja előtt, csak a már évek óta 16méterről is passzoljunk szisztéma ment.
- Capon
- Llegenda del Barça
ferinho most úgy akarod Cuncit beállítani mintha még sose mondott volna hasonlóakat sem és különben sem lenne jellemző rá ez a stílus. Mintha most látnánk meg hallanánk róla először úgy csinálsz. Ha nem mondott ilyet az majd kiderül, de ne én legyek a hülye mert ilyen előélet után kinézem belőle ezt a nyilatkozatot.
A sérüléseken kívül én nem látok komolyabb problémát a játékunkban. Talán fejben még nincs toppon a csapat ezért kaptuk egy gyors gólt. A koncentráció hiányának tudom be a 2 félidőben kapott góljainkat is az utóbbi 2 meccsen. Remélhetőleg Pep helyre rázza őket hogy nem csak 1 félidőből áll a meccs.
A sérüléseken kívül én nem látok komolyabb problémát a játékunkban. Talán fejben még nincs toppon a csapat ezért kaptuk egy gyors gólt. A koncentráció hiányának tudom be a 2 félidőben kapott góljainkat is az utóbbi 2 meccsen. Remélhetőleg Pep helyre rázza őket hogy nem csak 1 félidőből áll a meccs.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Marcelo sem az iqjárol hires, inkább arrol mekkora barom sajnos.Azt nem értem, hogy pl Messi nem a combjával akad bele az ellenfél combjába, hanem lép eggyet biztos elesik a lábfejében! Vagy ha átjut simánbegyalogol a kapuba. Mindenképp jobb mint így! De ez csak egy ötlet!
Ez most kajak ilyet nyilatkozott
Ú, hogy én mekkorát be tudnék verni ennek a homárnak
Amúgy ez a kép ronci bokájáról csak szerintem hasonlít egy pixeles fifás képre?
De tényleg erről nincs másik kép? Mert nekem egyből a fifa ugrott be. (jó,tudom ott nincsenek női lábak,se vér
)

Ú, hogy én mekkorát be tudnék verni ennek a homárnak

Amúgy ez a kép ronci bokájáról csak szerintem hasonlít egy pixeles fifás képre?

szerintem az,ha primadonnáskodnak vagy nagyképűen játszanak,hogy "ez már megvan"(mint tegnap a real is),akkor az edzőnek kell rendet tenni. hogy ne menjünk messzire,özil a hétvégén egy percet sem szabadna,hogy játsszon. motiválni kell és szétrúgni a sggüket,ha így viselkednek,játszanak. ez az edző dolga lenne.Sanama írta: edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.
Kedden ment megint a tketlenkedés. 16méterről se lőjük rá, ráfáztunk, ennyi. Ettől függetlenül szerintem ment a játék,persze nem teljesen jól,de én semmi bajt nem látok a csapatban,se fejben se sehogy.
persze az lenne az alap,hogy ez magától is megy és nem kell edző hozzá
edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.daffy írta:ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
a real kivételesen rossz formában van. hiába a tegnapi győzelem,meg a 6-0,siralmasan gyenge idénykezdet ez és ha nem jön rendbe,nagy bajok lesznek. még szerencse,hogy ilyen a sorsolásunk az elején
ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
a real kivételesen rossz formában van. hiába a tegnapi győzelem,meg a 6-0,siralmasan gyenge idénykezdet ez és ha nem jön rendbe,nagy bajok lesznek. még szerencse,hogy ilyen a sorsolásunk az elején
Ronaldo ha komolyan gondolta, akkor inkább nem is mondok semmit.
Ha pedig viccnek szánta, akkor eléggé gyenge lett, az óvodában is kiröhögnek egy ilyen után. 
Tehát így se úgyse jó.

Tehát így se úgyse jó.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.