2011.09.15. 15:06:25
rondaldohoz : szerintem is komolyan gondolta a nyilatkozatát, és abban igaza is van, hogy gazdag, abban is, hogy jól néz ki (hadd ne mondjam, mennyi nő álma) és abban is, hogy jól játszik....szerintem ő a világ legjobbjának tartja magát amúgy, de ez csak feltételezés.
de nem ezekért utálják a legtöbben, hiszen az összes topfocista gazdag, a legtöbb nem ribery és lescott kinézetű, és hát jól is fociznak, ha nem is annyira, mint ronika.
az őt övező közutálat szerintem abból fakad, hogy mindig hisztizet, idegeskedik, dobálta magát (inkább régebben), és egy egoista ember.
amúgy csúnya a bokája, és sajnálom is, hogy szétrúgják mindig, sz.r lehet, de mindig annyit dajkálja a labdát, és sokszor egyedül akar mindent, a nagy számok törvénye alapján többet kap a védőktől, és még ehhez hozzávehetjük, hogy vélhetően a foci világában is elég sok játékosnak antipatikus, jobban odapakolnak.
én amúgy azt mondom, ronaldo nélkül a real madrid nem biztos, hogy gyengébb lenne.
megtévesztő, hogy mennyit gólt termel, de mikor 7-0ból rúg 4-et, meg rengeteg ígéretes helyzet és szituáció megy el az önfejűségén, vagy hogy ráhúzza 35-ről, akkor azért szerintem elgondolkodtató, hogy egy talán gyengébb, de csapatorientáltabb player (silva,aguero,alexis,pato,rooney) javíthatna ronaldo helyett a csapat nagybetűs JÁTÉKÁN. (de ez csak fikció)