Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én már anno is írtam, hogy attól hogy sokszor nem válaszolok a pack-jaidra még jók a cuccok. Pl. Example albumot is rajtad keresztül ismertem meg és pörög mint az állat.Game90 írta:Szokásos válogatás tőlem (amik persze nem érdekelnek senkit...), amik mostanában pörögnek
óriási lett...
Ez meg wáá..
Ennyi infóból ezt tippelem:barca99 írta:NeoFM-en hallottam már kétszer is valami spanyol számot, de mindig elfelejtem a refrént, mire eszembe jut, hogy rákeressek.Talán az 'Adios xy'-t emlegetik benne sokszor. Szerintem nem sok spanyol nyelvű dal megy a NeoFM-en, biztos van, aki hallotta már, esetleg tudja is, mi a címe.
Nekem ez a 2 a kedvencem, nem tudok köztük választani:Eazzy írta:Az én kedvenc Tupac számom (bár van még elég sok tőle, de a legleg):
És sajnos tényleg.....
Ez talán a legjobb zene amiben szerepel, csak túl sok az ő része, jobb lenne ha inkább semmit sem mondana.
1.igen, főleg úgy, hogy ez volt az utolsó közös számuk....Eazzy írta:Ez a kamu barátok tőlük igazán hitelesen hat...![]()
A kiemelt részhez meg: most komolyan jól értem mit mondasz? nem mélyen szántóak a szövegei, és ebben ő a legjobb ? He?
Csak nem értem, mert az ő gangszta stílusában vannak olyanok is akik nem mélyen szántóak, de rohadt jól rímelnek, király flowal, mért nem őket hallgatod? Na mind1. Nagyon sok ember Fluor Tomit és SP-t is szereti, szóval...
hozz fel példákat légyszívesCsak nem értem, mert az ő gangszta stílusában vannak olyanok is akik nem mélyen szántóak, de rohadt jól rímelnek, király flowal, mért nem őket hallgatod?
nemrég linkeltem,kumma nagy számS.Agüero írta:DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent
Fater azért jobban tolja
Tökéletes Pitbull-jellemzésEazzy írta:Hát ne haragudj meg, de én nem csodálkozom, hogy ezt eddig senki nem linkelte...Firefox írta:Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me
Csodálkoztam, hogy még nem linkelték, kedvenc zeném jelenleg![]()
Pedig még Pitbullt nagyon is bírom, a legjobb ahogyan a baby és a baby szavakat használja rímnekIlyen szövegelési receptet, szinte zseniális.
A Pitbull számok sikereinek fő alkotó elemei:
1. Végy valami hulladék pop alapot.
2. Keress valakit aki tud énekelni és hajlandó veled összeállni egy szám erejéig.
3. Hozz össze 4, maximum 8 sor szöveget, igazából mindegy miről szól, válassz ki egy hangzatos szót, pl baby, sex vagy ezekhez hasonló, és fejezz be minden sort azzal, így olyan hatása lesz, mintha rímelne. Persze arra figyelni kell, hogy nehogy bonyolult legyen a szöveg, mert a közönség nagy része úgyis képtelen feldolgozni. Ezt háromszor mondd el.
4. Csinálj egy klippet pár dögös macával.
5. Rázd ki arra, hogy megnézték 20 millióan a youtubon, és kirázták rá.
Tökéletes biznisz.