Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elmondom nem, arcoskodásból mondom az Amerikai Pite azért jön bevisca el barca írta:attol függ kinek... annak akinek az amerikai pite bejön, nem hiszem.. (nem sértésként irtam!)ultrasur írta:és a Breaking Bad milyen?
Van olyan jó mint a Szökés?ok hülye kérdés...de le köt e annyira?
ez nem izgalmas, nem látványos, hanem dráma. mondaivalója van, ellentétben a szökéssel, meg a hasonlókkal.
elkezded, max abbahagyod.
attol függ kinek... annak akinek az amerikai pite bejön, nem hiszem.. (nem sértésként irtam!)ultrasur írta:és a Breaking Bad milyen?
A trollok a neten.Sanama írta:Förtelmes főnökök nekem nagyon tetszett. Nem tudom ki mondott róla rosszat.ultrasur írta:Förtelmes Főnökök megéri az Amcsi Pite előtt?
Sok rosszat hallottam de [auto_cenzúra]ó a stáblistája.
és a Breaking Bad milyen?
Förtelmes főnökök nekem nagyon tetszett. Nem tudom ki mondott róla rosszat.ultrasur írta:Förtelmes Főnökök megéri az Amcsi Pite előtt?
Sok rosszat hallottam de [auto_cenzúra]ó a stáblistája.
és a Breaking Bad milyen?
Breaking bad mindenképp, de ha könnyedebbeket akarsz akkor esetleg Friends with Benefits, Love bites, Awkward, nyálasabbak de jókkanty írta:Tudom, h vannak itt nagy sorozat fanok, azokkhoz fordulok.Olyan érdekelne, ami izgalmas
és egy-egy évad ne sok epizódból álljon. Ilyen és más is szempontból a Dexter nagyon jó.
Lehet dráma, akció stb.
Köszi.
Trónok harcakanty írta:Tudom, h vannak itt nagy sorozat fanok, azokkhoz fordulok.Olyan érdekelne, ami izgalmas
és egy-egy évad ne sok epizódból álljon. Ilyen és más is szempontból a Dexter nagyon jó.
Lehet dráma, akció stb.
Köszi.
breaking bad. kőkemény drámakanty írta:Tudom, h vannak itt nagy sorozat fanok, azokkhoz fordulok.Olyan érdekelne, ami izgalmas
Lehet dráma, akció stb.
Köszi.
Spartacus-Az aréna istenei. Spartacus- Vér és homok, Hazudj, ha tudsz!, The walking dead, Chuckkanty írta:Tudom, h vannak itt nagy sorozat fanok, azokkhoz fordulok.Olyan érdekelne, ami izgalmas
Lehet dráma, akció stb.
Köszi.
2 pasi meg 1 kicsi. Bár abba nem olyan akció van amire te gondolszkanty írta:Tudom, h vannak itt nagy sorozat fanok, azokkhoz fordulok.Olyan érdekelne, ami izgalmas
Lehet dráma, akció stb.
Köszi.
Így van az észt filmet néztem meg a ti ajánlásotokra!sjd írta:Szerintem az észt, legalábbis itt arról volt szó elég sokatjelwaz írta:A francia vagy az észt film?
Szerintem nem a Gods of Arena-ra gondol, hogy nem nézi meg, hanem az új évadra, ami már ugye nem előzetes események, hanem továbbra is Spartacusról szól.lluisllach89 írta:Ez azért hihetetlen, ilyen fiatalon...Ilúvatar írta:Na, éjjel fél3 van... Andy Whitfield tiszteletére ledaráltam egy nap alatt a Spartacus sorozatot.
Nekem tetszett a sorozat, van elég vér, cickók és látványos harcok.
A Spartacus második évadját meg nem fogom megnézni soha, mert nálam Andy volt a Spartacus. Ő elhunyt, akkor a Spartacus is.
De tényleg adj egy esélyt a Gods of the Arena számára is, nekem legalább annyira tetszett.
Ez azért hihetetlen, ilyen fiatalon...Ilúvatar írta:Na, éjjel fél3 van... Andy Whitfield tiszteletére ledaráltam egy nap alatt a Spartacus sorozatot.
A Spartacus második évadját meg nem fogom megnézni soha, mert nálam Andy volt a Spartacus. Ő elhunyt, akkor a Spartacus is.
A második évad csak néhány részből áll és egy előzményt tartalmaz a történethez képest, mint a Batiatus-ház felemelkedése, stb. stb. Nézd meg, ajánlom, jó lett az is!Ilúvatar írta:Na, éjjel fél3 van... Andy Whitfield tiszteletére ledaráltam egy nap alatt a Spartacus sorozatot.
Mos def...elég jó sorozat és látszik, hogy nagyon sok pénzt költöttek arra, hogy tényleg hiteles legyen (az is)...illetve az is, hogy ez a pénz a második évadra el is fogyott, emiatt sajnos annak vannak nagyobb hibái, de ettől függetlenül érdemes végignézni (és ugyen nem is túl hosszú).Rinku írta: Más: nézi itt valaki a Róma című sorozatot? Milyen? Érdemes letölteni?
Szerintem az észt, legalábbis itt arról volt szó elég sokatjelwaz írta:A francia vagy az észt film?bowlinggolyo írta:Sziasztok!
Most jutottam el oda, h megnézzem az Osztály című filmet...