Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.antiimperialista írta:Engem meglepett, de egyben le is nyűgözött! Minden tiszteletem Luchoé!
Azt viszont sajnálom, hogy Gary Linekert nem ismeritek. Van itt valaki, akinek vannak emlékei róla?
Vagy tudja valaki, hogy mivel tett szert nagy ismertségre a focivilágban (azon kívül, hogy '86-ban és a vb gólkirálya lett, '90-ben is az élmezőnyben volt)? Két dolog is van, az egyik egy nagyon híres mondás. Ha valaki tudja valamelyiket, írja be. A megfejtés(eke)t nemsokára beírom ide. Addig várom a válaszokat!
Kedves Kluivert__,Kluivert írta:Sztem ő (Kocsis Sándor) is megérdemel egy topicot!!!aki ismeri(remélhetőleg az összes barcas az irhatna róla pár dicsérő és megtisztelő sort.......visca el barca
Vagy még mindig az!!(Ronnie)barcakiraly írta:Szerintem a felsorotak közül mind az összes nagy sztár volt!! Legalábbis az én szememben!
Kapott ő többet is, csak kétszer volt benn a neve, és mikor az 1iket kiszedtem, a másik név is nullázódott. Szal vedd úgy h az a 2 % a végén egy 0-val több.Linkid írta:Srácok azért cruyff csak 2%ot kapott? ez csalódás számomracsodálatos játékos volt!
1-11-1997 ,LIGA: REAL MADRID-BARCELONA 2-3Mental Theo írta:Üdv Mindenki! Végre rájöttem hogy lehet regisztrálniJa igen. lenne egy kérdésem.sehol nem találom hogy 1997-1998 idényben a reál-barca és barca-reál meccseken milyen eredmény született és kik lQttéka gólokat.elQre is köszönöm
Koemaannn 4ever.mrmonster írta:Apám például esküszik rá, hogy egy Asensi nevű játékos, aki a '70-es, '80-as években játszott, a Barça történelmének egyik legjobb játékosa volt.LG írta:Luis Enrique sztem is beférne...de még rajta kívul is sokan. Biztos vannak olyan játékosok is, akirol mi a fiatalabb generácio nem is hallotunk, de anno királyok voltak.