Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a megszokott felfelé mutatás után a srác azt kérte, hogy a lábait fogja meg. Az a szép hogy az asztal mellett mikor megbeszélik, Messi rögtön azt mondja ,hogy jó holnap akkor így ünneplem a gólom. Másoknál ez arrogancia lehetne, de ő teljesen természetesen veszi, hogy gólt fog lőni és lehetősége lesz bemutatni a gólörömöt.shutterisland írta:azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
ÁÁ
Nem, csak megmasszírozta a combjait.shutterisland írta:azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
LájkLionel85 írta:Eszméletlen a srác. Simán meglesz César rekordja is, az pedig nem lesz egy mindennapi teljesítmény! Ilyen fiatalon húzóemberré és legendává vált. Örülök, hogy ebben a korszakban játszik, ahol láthatom hétről-hétre focizni.
Lehet!P.U.Y.O.L. írta: Valószínűleg ezt mondták anno Césarról is.![]()
tudom, hogy k.rva messze van még, de kíváncsi vagyok, 34+ évesen megy e levezetni csillagászati (akkor már biztos még durvább) összegekért valami gigagazdag klubhoz.soadroli írta:Csak ne igazoljon már el, Ilúvatar!!
Valószínűleg ezt mondták anno Césarról is.Barcaman14 írta:Azért milyen érzés lehet neki ha jobban belegondol hogy mit vitt véghez eddig, és hogy még miket fog ha a korát nézzük. Ez megfizethetetlen!
Ha sikerül megdönti César rekordját, alighanem nem egy két góllal szárnyalja majd túl, valószínűleg Messi örökké a Barca legeredményesebb játékosa lesz. Mert ennél eredményesebb ember nem lehet szerintem.
na jó, de azért az utóbbi években volt itt eto'o, henry, larsson, ibra, villa, pedro, vagy mondjuk dinho, még sem tudott egyik sem ennyire hatékony lenni, köröket ver rájuk messi a mutatókban.MessiFan írta:Piszok gyors és ehhez hozzájárul a labdakezelés, a pontos passzolás/lövés és a BARCA. A csapat és Guardioláék nélkül nem tartana most itt. Az egész karrierjét és teljesítményét az FC Barcelonának köszönheti.shutterisland írta:kész csoda ez az ember, pedig annyira egyszerű a focija.
Cserébe termeli a gólokat és nem hagyja el a Barcát csak ha 35 évesen kell egy kis gázsi és dollárpapa hazahívja Argentínába.
Piszok gyors és ehhez hozzájárul a labdakezelés, a pontos passzolás/lövés és a BARCA. A csapat és Guardioláék nélkül nem tartana most itt. Az egész karrierjét és teljesítményét az FC Barcelonának köszönheti.shutterisland írta:kész csoda ez az ember, pedig annyira egyszerű a focija.
Az már a 3. volt, csak azt nem számoltam bele, mert les volt. Amúgy mókás pillanat volt.Lionel85 írta:De azért a másodikat sem akárhogy érte el, hanem a "szívével".Az nagy volt.
De azért a másodikat sem akárhogy érte el, hanem a "szívével".P.U.Y.O.L. írta:Borzasztóan játszott ma 2 hatalmas helyzetből is csak kapufát ért el...![]()
Remélem, azért a finom irónia érződik a mondanivalómon...
És még legalább annyi gólpassz, illetve kapufa. (ma csak három!)MessiFan írta:Messi eddig 8 meccs 11 gól 8 gólpassz?:D
Mert akkor még 5 gól és beéri Kubalát.