Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
örömmel látom, h van itt olyan is, aki a francia vonalat kedveli
All Eyez On Me - Soulja's Revenge - Thugz Mansion is jó, de vannak náluk jobbak is, szerintem. Brenda's Got a Baby ott van az 5. helyenEazzy írta:Vagy a Souljah's Revenge, Brenda's Got a Baby...később kiadottak közül pl. a Thugz Mansion vagy a Dopefiend's Diner.Zolee23 írta: All Eyez On Me még csak meg sem lett említve. Szégyen gyalázat.
Vagy pl ez mennyire jó:
2Pac ft. Richie Rich - Lie to Kick It
Game! Olyan Kanye West dalt nem ér linkelni, amit RZA progyúszoltFőleg hogy a szájbaba.ott autotune-t rárakták KW-ék erre az amúgy nagyon jó alapra...csak hogy nehogy elcseszetlenül hagyjanak valamit...
Vagy a Souljah's Revenge, Brenda's Got a Baby...később kiadottak közül pl. a Thugz Mansion vagy a Dopefiend's Diner.Zolee23 írta:All Eyez On Me még csak meg sem lett említve. Szégyen gyalázat.Game90 írta:És nagy unalmamban összeállítottam egy 2Pac Top20-at, megpróbáltam egy sorrendet felállítani:
1. Troublesome '96
2. Hail Mary
3. 2 Of Amerikaz Most Wanted
4. Hit Em Up
5. Brenda's Got A Baby
6. California Love
7. Toss It Up
8. How Do U Want It
9. Wonda Why They Call U Bitch
10. Hell 4 A Hustler
11. To Live & Die In L.A.
12. Starin Through My Rear View
13. Holla At Me
14. Only God Can Judge Me
15. Picture Me Rollin
16. Me And My Girlfriend
17. Letter To The President
18. When We Ride On Your Enemies
19. Changes
20. No More Pain
Aztán ilyen számok maradtak ki, pl.: Dear Mama, Life Goes On, I Ain't Mad At Cha, I Get Around, Keep Ya Head Up...
All Eyez On Me még csak meg sem lett említve. Szégyen gyalázat.Game90 írta:És nagy unalmamban összeállítottam egy 2Pac Top20-at, megpróbáltam egy sorrendet felállítani:
1. Troublesome '96
2. Hail Mary
3. 2 Of Amerikaz Most Wanted
4. Hit Em Up
5. Brenda's Got A Baby
6. California Love
7. Toss It Up
8. How Do U Want It
9. Wonda Why They Call U Bitch
10. Hell 4 A Hustler
11. To Live & Die In L.A.
12. Starin Through My Rear View
13. Holla At Me
14. Only God Can Judge Me
15. Picture Me Rollin
16. Me And My Girlfriend
17. Letter To The President
18. When We Ride On Your Enemies
19. Changes
20. No More Pain
Aztán ilyen számok maradtak ki, pl.: Dear Mama, Life Goes On, I Ain't Mad At Cha, I Get Around, Keep Ya Head Up...
lui1698 írta:Én már anno is írtam, hogy attól hogy sokszor nem válaszolok a pack-jaidra még jók a cuccok. Pl. Example albumot is rajtad keresztül ismertem meg és pörög mint az állat.Game90 írta:Szokásos válogatás tőlem (amik persze nem érdekelnek senkit...), amik mostanában pörögnek
Szóval csapassad csak.![]()
Na, ennek örülök, akkor jönnek majd még a vegyesfelvágottakbarca99 írta: Dehogynem. Ott van például az Example album. Tőle csak a 'Shot yourself in the foot again' c. számot ismertem, aztán láttam, hogy kijött az új albuma, de úgy voltam vele, hogy majd valamikor ránézek, hogy milyen. Aztán írtad, hogy jó, beszereztem, és tényleg.![]()
Akkor teszek be egy zenét tőle, úgysem látjátok...Eazzy írta:
A válogatásaid azért nem érdekelnek senkit, mert mindenkinél van kányiveszt szűrő berakva, és a te kommentjeid auráját alapból szelektáljákÉs még Wu-Tang koncertekre se vagy hajlandó jönni. Minimum egyes ülj hátra
ez is a nem lakik itt senki lettlui1698 írta: Killakikitt feat Saiid - Az igazi kezdet
Telitalálat, köszi.Game90 írta:Ennyi infóból ezt tippelem:
Juanes - A Dios Le Pido
Dehogynem. Ott van például az Example album. Tőle csak a 'Shot yourself in the foot again' c. számot ismertem, aztán láttam, hogy kijött az új albuma, de úgy voltam vele, hogy majd valamikor ránézek, hogy milyen. Aztán írtad, hogy jó, beszereztem, és tényleg.Game90 írta:Szokásos válogatás tőlem (amik persze nem érdekelnek senkit...), amik mostanában pörögnek:
Majd szerintem én is lökök be egy ilyet ha lesz kedvem, de nehéz nagyon sorrendet felállítani, valószínüleg az aktuális hangulatomtól is függene...Game90 írta:megpróbálok összeállítani egy 10/20/25-ös listát Pac számokból...![]()
Szokásos válogatás tőlem (amik persze nem érdekelnek senkit...), amik mostanában pörögnek: