Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megoldva.daffy írta:eszközök/kiegészítők?FtcSikiHun írta: Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.
eszközök/kiegészítők?FtcSikiHun írta: Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.
Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.daffy írta:jobb egérgomb a címsor fölé(címsor: ahova beírod az oldal nevét) és ott a pipát ki kell venni a nem kívánt felület elől.FtcSikiHun írta:Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem lenne.
Itt, hogy lehet a felső sort eltűntetni? (ahol van a Go, youtube, a sok kis hülye ikon)
jobb egérgomb a címsor fölé(címsor: ahova beírod az oldal nevét) és ott a pipát ki kell venni a nem kívánt felület elől.FtcSikiHun írta:Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem lenne.
Itt, hogy lehet a felső sort eltűntetni? (ahol van a Go, youtube, a sok kis hülye ikon)
Ez az 5630 még ok is lenne, de hol lehet még ilyet kapni?Victor_Valdes írta:C5-je egy ismerősömnek van. Elfogadható cucc. De ha már nem kell, amolyan igazi okos telefon, akkor vegyél Nokia 5630-at vagy valami hasonlót, zenelejátszásra szerintem ennél jobb nem kell. Már ha ez a fő szempont.
De szerencsére win7ből van 32bites, úgyhogy nekem pl. tökéletesen működik a Total Commander.Tim írta: A total commanderrel az a gond hogy egyenlőre nincs belőle 64 bites verzió,elméletileg 32 bites rendszeren működik.
http://szoftverbazis.hu/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Fel lett téve a Windows 7 a gépemre, és honnan lehetne biztonságosan, ingyen letölteni a Total Commandert és a Daemon Toolst?
Win7 alatt két program van ami nem nagyon működik.Az egyik a daemon tools,és mit gondolsz,melyik a másik?FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Fel lett téve a Windows 7 a gépemre, és honnan lehetne biztonságosan, ingyen letölteni a Total Commandert és a Daemon Toolst?
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak- amin több terület van, pl 300 GB. Az ilyenek kb. mennyibe kerülnek?
http://www.arukereso.hu/merevlemez-c310 ... pacitas=2/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak- amin több terület van, pl 300 GB. Az ilyenek kb. mennyibe kerülnek?
jobban jársz ha veszel egy egy uj vinyót. nem tudom mennyibe kerülnek (kb 10e?)shutterisland írta:tehát akkor mindenképp jó lenne hívnom egy szakembert, hogy kukkantsa megTim írta:Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
tehát akkor mindenképp jó lenne hívnom egy szakembert, hogy kukkantsa megTim írta:Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
tehát ha átrakom az adataim egy kölcsönvinyóra, leformázom őket, aztán szerinted jó lesz ? vagy hátha valaki jobban ért hozzá, igazából neten nem sok értelmeset találtamlijacska írta:az én tapasztalatom szerint, illetve amit olvastam a téma körben, kábel csere nem megoldás, mert alapjaiban a hard van megsérülve azáltal, hogy elég sok a bad szektorod. formázni kellene.shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
ne vedd 100% , de én ezt tudom.
az én tapasztalatom szerint, illetve amit olvastam a téma körben, kábel csere nem megoldás, mert alapjaiban a hard van megsérülve azáltal, hogy elég sok a bad szektorod. formázni kellene.shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
Kód: Egész kijelölése
A lemez önteszt során talált 65525 hibás szektort.
A lemez felületén található 65525 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
173 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 574 alkalommal. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Egyébként nekem valahogy tetszenek a nagy telefonok. Nem véletlen döntöttem a Samsung mellett sem. Szeretem ha nagy a kijelző és részletgazdag. És hogy az Acer se maradjon ki:Victor_Valdes írta:Személyesen nem volt még hozzá szerencsém sajnos. Nézegettem már, valami eszméletlen szép ez a telefon.Nem rajongok a Windows alapú telókért. Ezt is egy átlagos masinának nevezném, vagy talán azon alulinak, de a formatervezése akkor is magával ragad teljes mértékben. Igaz óriási méreteket ölt, de tetszik!
Személyesen nem volt még hozzá szerencsém sajnos. Nézegettem már, valami eszméletlen szép ez a telefon.L.Messi 10 írta:Ha már QWERTY, akkor had mutassak egy DELL érdekességet:Victor_Valdes írta:
http://mobilarena.hu/teszt/dell_venue_p ... zekok.html
A zenelejátszóra nem lehet panasz, de nem kell sok mindenre számítani. Átlagos élményt nyújt. A gyári fülessel egész jól szól, ha lehúzod róla akkor már picit "recseg" ha maximumon van a hangerő. Magával a lejátszóval sincs igazából gond, keresgélhetsz Előadók, Albumok, Műfajok, Szerzők alapján, viszont azt hiányolom, hogy lehessen mappákat csinálni... Elég zavaró 200zenénél ha minden ömlesztve van.lui1698 írta:Zeneileg hogy áll ez a cucc?