Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha vége akkor jöhetsz is ellenem :DD9Dave írta:Gyere socio 66, egy csoportba vagyunk, kihívtalak!
épp L.Messi10-el játszom, 2-2 van, 2-0ról álltam fel.Bob_Marley írta:Na részemről mehet a bugi![]()
Ha jól látom:L.Messi 10, S.Agüero, kanty, Firefox van a csoportomban!
De senkit nem látok, hogy fent lenne!Úh. valaki jelentkezzen fiatalok
Pedig még vezettem 4-2-re9Dave írta:Jah nekem is keményen vert a szívemMessiboy19 írta:Grat, bár a végén már elég feszült voltam9Dave írta:Huuh, ez NAGYON szoros volt![]()
9Dave 5 - 4 Messiboy19 (Krisztinv11)
Matyival most toljuk.Bob_Marley írta:Na részemről mehet a bugi![]()
Ha jól látom:L.Messi 10, S.Agüero, kanty, Firefox van a csoportomban!
De senkit nem látok, hogy fent lenne!Úh. valaki jelentkezzen fiatalok
Jah nekem is keményen vert a szívemMessiboy19 írta:Grat, bár a végén már elég feszült voltam9Dave írta:Huuh, ez NAGYON szoros volt![]()
Grat, bár a végén már elég feszült voltam9Dave írta:Huuh, ez NAGYON szoros volt![]()
Hello. én ottvagyok mindjárt végzek )Dvae-vel és utána játszhatunksocio66 írta:most értem haza,ha valaki a csoportomból itt van akkor írjon.
király, akkor most arra reagálj h harmadszorra próbállak kihívniozsimiki írta:nem kötelező ma befejezni,de akivel le tudod beszélni,és van időd, tolhatod a csoportból. egy meccs 5 NYERT gémig megy, ha végeztetek, beírjátok ide félkövérrel az eredményt. (ha tudod,h rövid időn belül többet is játszol, várd meg míg mindent letoltad,és csak utána, ömlesztve írd be---> EZ MINDENKINEK SZÓL!)kurdt írta:de akkor ezt most nyomjuk vagy mikor?
kicsit le vagyok maradva...
nem kötelező ma befejezni,de akivel le tudod beszélni,és van időd, tolhatod a csoportból. egy meccs 5 NYERT gémig megy, ha végeztetek, beírjátok ide félkövérrel az eredményt. (ha tudod,h rövid időn belül többet is játszol, várd meg míg mindent letoltad,és csak utána, ömlesztve írd be---> EZ MINDENKINEK SZÓL!)kurdt írta:de akkor ezt most nyomjuk vagy mikor?
kicsit le vagyok maradva...
Mehet!S.Agüero írta:smabarca! Bob Marley! nyomatjuk bajnokságot?
kihívhatlak?
vagy valaki, firefox, schmall15?
beszállok, csak mondjátok h mit csináljakfcbarca0827 írta:Na még egyszer, utoljára:
1. Ozsi ; csabav2 ; sjay ; initom ;
2. S. Matyi ; schmall14 ; kantyy ; Barcafirefox ; Sambarca
3. P-U-Y-O-L ; fcbarca0827 ; levproff ; Kozma14 ; csakafradi
4. 9Dave ; nevemsenki ; socio66 ; -Eurobarca- ; krisztinv11
Az 1. csoportba kéne még valaki.
Mátyáska, azt mondja, hogy 5 nyertig megy egy meccs!
szerk.: Mondjuk szerintem elég lenne 3 nyertig.